Telefonumun desen şifresini unuttum

Mertgibisiyok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
arkadaşlar merhaba çok acil yardımınıza ihtiyacım var parmak izi kullandığım için bi desen koymuştum unutmuşum hiç kullanmadığım için telefonu kapat aç yaptım bu seferde desen istiyor kaldım böyle açabilsem reset atıcamda açamıyorum nasıl açılcak bilgisi olan lütfen yazsın iyi akşamlar

ProTurkish

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Usb Hata Ayıklama Açıkmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada 10 Kez Yanlış girince altta Deseni unuttum yazıyor oraya tıklayıp oturum açarak yapabilirsin

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Telefonu kapat.Güç tuşuna ve es açma-kapama tuşunu basılı tut.Hard Format at.

Mertgibisiyok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
gfi5u2wrfl-3.jpg

bu ekrana gelebilsem reset atıcam ama yok nasıl gelebilirim bilgisayardan falan olabilir mi

MertTT9

Asistan
Reaksiyon puanı
101
arkadaşlar merhaba çok acil yardımınıza ihtiyacım var parmak izi kullandığım için bi desen koymuştum unutmuşum hiç kullanmadığım için telefonu kapat aç yaptım bu seferde desen istiyor kaldım böyle açabilsem reset atıcamda açamıyorum nasıl açılcak bilgisi olan lütfen yazsın iyi akşamlar
Telefonunuzun modeli ne ve içindeki verileri kaybetseniz bir sorun olur mu?

Mertgibisiyok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Telefonu kapat.Güç tuşuna ve es açma-kapama tuşunu basılı tut.Hard Format at.
onu yapcaktım bi yeniden başlatıyım dedim desen istedi böyle kaldı hiçbirşey yapılmıyor acil arama yapılıyor sadece

Telefonunuzun modeli ne ve içindeki verileri kaybetseniz bir sorun olur mu?
a51 en fazla uygulamalar gider yüklerim onlarıda

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
onu yapcaktım bi yeniden başlatıyım dedim desen istedi böyle kaldı hiçbirşey yapılmıyor acil arama yapılıyor sadece

Telefonun modeli ne?

ProTurkish

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bak hiç uğraşma 10 kez yanlış gir altta şifremi unuttum çıkacak ona bas

MertTT9

Asistan
Reaksiyon puanı
101

Telefonu kapatın. Yeniden başlatmayın!
Ses açma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun, recovery ekranı gelecektir karşınıza. Oradan Wipe Data/Factory Reset kısmına "ses tuşları ile aşağı yukarı yaparak" gelin. Yes'i seçin ve işlem bittikten sonra reboot system now'u seçin. Ama sizden o telefonda daha önce girdiğiniz bir google hesabına giriş yapmanızı isteyebilir. :)

Mertgibisiyok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8

Türkçe videolarda mevcut.
55. saniyede şifreyi yazıyor adam ben bilmiyorum unuttum telefonu alırken öyle koydurtmuştu hep parmak izi kullandım 55.saniyeden sonrasını yapabilsem kolay hard reset atmayı biliyorum ama işte açamıyorum orayı

Bak hiç uğraşma 10 kez yanlış gir altta şifremi unuttum çıkacak ona bas
çıkmıyor
normelde 4 yanlışda 30 saniye veriyodu şimdi 1 yanlışta 25 saniye veriyo

MertTT9

Asistan
Reaksiyon puanı
101
55. saniyede şifreyi yazıyor adam ben bilmiyorum unuttum telefonu alırken öyle koydurtmuştu hep parmak izi kullandım 55.saniyeden sonrasını yapabilsem kolay hard reset atmayı biliyorum ama işte açamıyorum orayı

çıkmıyor
normelde 4 yanlışda 30 saniye veriyodu şimdi 1 yanlışta 25 saniye veriyo
Eğer kapatmak için de sizden şifre istiyorsa, telefon açıkken ses açma ve güç butonuna basılı tutun, yaklaşık 10 saniye sonra kapanacaktır. Elinizi tuşlardan çekmeyin. Ardından karşınıza recovery menüsü gelmesi gerek.

Mertgibisiyok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Telefonu kapatın. Yeniden başlatmayın!
Ses açma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun, recovery ekranı gelecektir karşınıza. Oradan Wipe Data/Factory Reset kısmına "ses tuşları ile aşağı yukarı yaparak" gelin. Yes'i seçin ve işlem bittikten sonra reboot system now'u seçin. Ama sizden o telefonda daha önce girdiğiniz bir google hesabına giriş yapmanızı isteyebilir. :)
usta ilk pararafta elendim
yeniden başlattım açamıyom şimdi

Eğer kapatmak için de sizden şifre istiyorsa, telefon açıkken ses açma ve güç butonuna basılı tutun, yaklaşık 10 saniye sonra kapanacaktır. Elinizi tuşlardan çekmeyin. Ardından karşınıza recovery menüsü gelmesi gerek.
yok şimdi denedim olmuyor 10 deği 20 saniye bekledim açılmıyor

MertTT9

Asistan
Reaksiyon puanı
101
usta ilk pararafta elendim
yeniden başlattım açamıyom şimdi

yok şimdi denedim olmuyor 10 deği 20 saniye bekledim açılmıyor
Açamıyorumdan kastınız, telefon tepki vermiyor mu?
Burada dediklerimi yaptınız mı?

Mertgibisiyok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8

yusufege

servet sayar
Reaksiyon puanı
848
Desen kombiasyon larını deneyin mesela yarım kare şeklinde L harfi oluyo bi deneyin

Mertgibisiyok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8

MertTT9

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Bilgisayarınız var mı bilmiyorum ama eğer var ise telefonunuzun şarj kablosu ile telefonu bilgisayara bağlayın. Eğer bilgisayarınız yok ise, adaptörle de deneyebilirsiniz. Hatta Type-C kulaklık bile olur. Kabloyu taktıktan sonra, ses açma ve güç tuşuna basılı tutun. Recovery Mode gelmesi lazım bu sefer. :)

Mertgibisiyok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bilgisayarınız var mı bilmiyorum ama eğer var ise telefonunuzun şarj kablosu ile telefonu bilgisayara bağlayın. Eğer bilgisayarınız yok ise, adaptörle de deneyebilirsiniz. Hatta Type-C kulaklık bile olur. Kabloyu taktıktan sonra, ses açma ve güç tuşuna basılı tutun. Recovery Mode gelmesi lazım bu sefer. :)
yok olmuyor bilgisayara usb kablo takıp denedim kulaklık taktım denedim olmadı telefoncuya götürsem halledermi

MertTT9

Asistan
Reaksiyon puanı
101
yok olmuyor bilgisayara usb kablo takıp denedim kulaklık taktım denedim olmadı telefoncuya götürsem halledermi
o da aynı şeyleri yapacak bence. şunu da deneyin. Eğer farklı bir işlem yapacaksa da rom atar. O da garanti kapsamından çıkarır cihazı.

(bootloader kilidi açıldığında çoğu markanın garantisi geçersiz kılınıyor. o yüzden dedim)

Son düzenleme:

Mertgibisiyok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
o da aynı şeyleri yapacak bence. şunu da deneyin. Eğer farklı bir işlem yapacaksa da rom atar. O da garanti kapsamından çıkarır cihazı.

(bootloader kilidi açıldığında çoğu markanın garantisi geçersiz kılınıyor. o yüzden dedim)
sim kartı çıkartıp denedim olmadı şarzda denedim olmadı telefonclar şifre kırabilirmi yada daha kolay şekilde olabilir mi

darkstar

Profesör
Reaksiyon puanı
1,503
Telefoncu halleder uğraşmayın telefondan anlayan bir yakınınız varsa o da halledebilir.

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,781
Telefonunuz açıksa ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun. Telefon kapandığında titreyecektir. Hemen ardından ses açma tuşuna ve güç tuşuna basın. Samsung logosu çıktığında güç tuşundan elinizi çekin ama ses açma tuşuna basılı tutmaya devam edin.

Mertgibisiyok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Telefonunuz açıksa ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun. Telefon kapandığında titreyecektir. Hemen ardından ses açma tuşuna ve güç tuşuna basın. Samsung logosu çıktığında güç tuşundan elinizi çekin ama ses açma tuşuna basılı tutmaya devam edin.
olmuyor usta açık ama telefonu kapatmak için bile deseni istiyo