Haber Tiktok Videosu Çeken Kız Çatıdan Düşerek Hayatını Kaybeti

Castaft

Doçent
Reaksiyon puanı
900
Düşünecek bir şey yok kötü bir kaza olmuş. Geçmiş olsun.

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Birkaç ay önce forumdaki bir konuda TikTok uygulamasının düzgün kullanıldığı zaman iyi bir platform olduğunu söylemiştim. İşte burası bu şekilde insanlar ile dolu olduğu için bu platform berbat ve bunun gibi bir sürü cahil kitle var.

BatuhanDN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,477
TikTok videosu çekmek için mi? Bilgilendirebilir misiniz konu hakkında?
Bu konu galiba.

Mestra

Asistan
Reaksiyon puanı
250
TikTok videosu çekmek için mi? Bilgilendirebilir misiniz konu hakkında?
Olay yeni tiktok çekerken zemin çöküyo 50 metre düşüyo hayatını kaybediyo daha bugün yaşandı.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Kızın da hatası var tamam çatıya çıkmasına ne gerek var ? ama oturduğu yere dikkat edin sağlam değil gibi duruyor zaten,video çekmesiyle ilgisi yoktur bence normal oturuyor farz et orda, binanın çatısında sorun varmış.
Tiktoğu savunmuyorum ben asla, nefret ederim hatta ama kızın suçu yoktur bence.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Evet, konuyu okudum şimdi. Attığınız bağlantıdaki çocuğun ölümü ailesinin sorumsuzluğu olurken bu ölüm bana şanssızlık gibi geldi. Tamamıyla TikTok'a bağlamamak lazım. Yine de TikTok üzerinde çok saçma akımlar var. Kesinlikle bunlara gerekilen dikkat gösterilmiyor ve çocuklar bu akımları yapmaya çalışırken zarar görüyorlar. Ailelerinin de nerede ne yaptıklarına bakması lazım sonuçta. Çocuk o, çocuğu suçlayacak değiliz. Sorumsuzluk ailesinde.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Olay yeni tiktok çekerken zemin çöküyo 50 metre düşüyo hayatını kaybediyo daha bugün yaşandı.
Bu ölüm bana şanssızlık gibi geldi. Zaten çatıda oturuyorlarmış yani. TikTok'a bağlamak saçmalık olur. Yine de üstteki mesajda yazdığım gibi durumlar.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Bu ölüm bana şanssızlık gibi geldi. Zaten çatıda oturuyorlarmış yani. TikTok'a bağlamak saçmalık olur. Yine de üstteki mesajda yazdığım gibi durumlar.
Sebep tiktok tamam ama arkadşınla çatıya oturmaya gelmişssin kendine şarkı söylüyorsun çatı yıkılıyor.

BatuhanDN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,477
Şimdi haberlere çıktı

Ekli dosyalar

• 7DA742C1-A776-4381-8BBB-4E98D983056A.jpeg
    7DA742C1-A776-4381-8BBB-4E98D983056A.jpeg
    60.5 KB · Görüntüleme: 116

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Olm bunlar akıllarına nerden geliyo offff. Hayır suç hem şu tiktok akımlarında hemde bu insanlarda. Senin orda ne işin var? Hayır akım yapçaksan git dans et veya şarkı söyle niye çatıya çıkıyonki? :(

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Olm bunlar akıllarına nerden geliyo offff. Hayır suç hem şu tiktok akımlarında hemde bu insanlarda. Senin orda ne işin var? Hayır akım yapçaksan git dans et veya şarkı söyle niye çatıya çıkıyonki? :(
Çatıda dans edip şarkı söylüyor işte.

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
Kader ve Kaza denen bir şey var @Mestra demiş, zemin çökmüş, TikTok yüzünden mi oldu, TikTok'mu dedi çök. Neden sürekli TikTok'a laf atıyorsunuz, hepsi TikTok yüzünden mi oluyor, Önceden TikTok yoktu İnstagram'dan paylaşılıyordu o zaman niye laf atmıyordunuz İnstagram'a.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sebep tiktok tamam ama arkadşınla çatıya oturmaya gelmişssin kendine şarkı söylüyorsun çatı yıkılıyor.

Normal keyif için çıkmış çatıya şarkı söylemek için yanında video çekmiş suç TikTok'un mu oldu.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Kader ve Kaza denen bir şey var @Mestra demiş, zemin çökmüş, TikTok yüzünden mi oldu, TikTok'mu dedi çök. Neden sürekli TikTok'a laf atıyorsunuz, hepsi TikTok yüzünden mi oluyor, Önceden TikTok yoktu İnstagram'dan paylaşılıyordu o zaman niye laf atmıyordunuz İnstagram'a.
Bu olay üzerinde TikTok'un etkisinin olduğunu düşünmüyorum ben de. Sonuçta kendileri çıkmış çatıya, sonradan da TikTok çekmek istemişlerdir. TikTok'un burada günahı yok. Çatı sağlam değil, zemini çökmüş. Şimdi ben buradan siyasete de bağlarım da neyse.

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
Bu olay üzerinde TikTok'un etkisinin olduğunu düşünmüyorum ben de. Sonuçta kendileri çıkmış çatıya, sonradan da TikTok çekmek istemişlerdir. TikTok'un burada günahı yok. Çatı sağlam değil, zemini çökmüş. Şimdi ben buradan siyasete de bağlarım da neyse.

Çatı sapasağlam kardeşim neresi çökmüş. TikTok gelmiş çatı'ya demiş "kardeşim uzun zamandır ayaktasın çök'te beni kötülesinler zaten hayat kötü"

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Yine insanın yaptığı hata. Saçma sapan sadece bir video çekecek diye tehlikeli bir şey yapmak hiç akıllıca değil. Yaşı 23. Yani akıl önemli yaş yerine. Aklını kullanıp iyi düşünse bir tane boş boş video çekeceğim diye tehlikeli bir şeyler yapmaz insan.
Tiktok falan böyle insanlarla dolu olduğu için kötüleniyor. İnsanlar yapmasalar yapmazlar. Silah zoruyla onu bunu yap ve video çek demiyorlar ya.

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
Zaten TikTok'u kapatmazlar DEVLET'e bir zararı yok neden kapatsınlar. Ancak Twitter, Facebook ve İnstagram'ı kapatırlar, çünkü GERÇEKLER orada.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bir insan neden çatıda video çekmek ve bunu paylaşmak ister ki !

Gerçekten YAZIK... Allah Rahmet eylesin ama bu kadar da saçma iş yapılmaz gerçekten yazık.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,830
Çatıdan düşmesi şanssızlık fakat çatıya çıkması şanssızlık değil. Neden çatıya çıkıyor peki? Akım denen saçmalıklardan. Bu yüzden TikTok'un yasaklanmasının daha iyi olacağını düşünüyorum.

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
Allah rahmet eylesin. İnsanlar daha genç yaşlarında yaptıklarının sonucunu pek düşünmeden de yapabiliyorlar. Allah ailesine sabır versin...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çatıdan düşmesi şanssızlık fakat çatıya çıkması şanssızlık değil. Neden çatıya çıkıyor peki? Akım denen saçmalıklardan. Bu yüzden TikTok'un yasaklanmasının daha iyi olacağını düşünüyorum.
Tik Tok gider Çük Çok gelir. Neticede yasaklamak da bir çözüm değil.

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Çatı gayet normal, ustalar bile yaparken basacakları yere iki kere bakarlar, iskeletin denk geldiği yere basarlar, bellerine halat bağlarlar ama ne bilsin bunu 23 yaşındaki bu küçük çocuk(!)..
Amaçları herkes bizi izlesindi, video amacına ulaştı işte. Ders alacaklar mı hayır. Risk alacaklar, başaran tiktokta, başaramayan haber sitelerinde izlenecek.. Sadece ailesine üzüldüm..

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606

@ozciceky, ne güzel yazmış. Siz direk TikTok'a yürüyorsunuz. Çatıya çıkamaz mı, kız normal olarak çatıya çıksa canı çay çekse içse, suç çay'da mı oluyor içemez mi, böyle bir durumda büyük ihtimalle şansızlık dersiniz bazıları da niye çıktın der tabi ki de. Ama kız çatıya çıksa çay içse TikTok'dan sadece canlı yayın açsa telefon elinde olmasa sabit bir yerde olsa telefondan hiç haberi olmazsa bu kez şansızlık demezler direk suçu TikTok'a atarlar.