Soru Bu Mümkün Olabilir Mi?

BMW_M4

Doçent
Reaksiyon puanı
1,159
Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim özür dilerim. Discord adlı platformda birisi beni durduk yere tehdit etti ve soyadımı da bulup anne ve babamın kredi kartını bulabileceğini, ardından adresime adam getirttirip dövdüreceğini iddia ediyor. İddia eden ise lise 3-4e gitmesi lazım. Sizce bu mümkün müdür? Emailim anonim bir adda ve Discordda hiçbir zaman tam adımı yazmadım. Bilgisayarda vs de yok. Instagramım falan da keza aynı.

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
2ad ve tel doğrulama aç. Devam ederse sesliye çağır ve dava açmakla tehdit et

BMW_M4

Doçent
Reaksiyon puanı
1,159
Ya şu allahın belası discord başka ip den giriş tespit ettiğinde e postadan bunun siz olduğunu onaylayın diye bişi getirse acaba
İyide bana getiriyor ki onu

1625953073241.png

BMW_M4

Doçent
Reaksiyon puanı
1,159
Dostlar birinin Discorduma girmesinden değil soyadımı bilmemesine rağmen annemin ve babamın kredi kartlarını bulmasından korkuyorum..

BMW_M4

Doçent
Reaksiyon puanı
1,159
O zaman arkadaş salağın teki. Annenin babanın hesaplarıyla zerre bağlantın yok ve o herhalde zihin gücüyle bulcak hesabı. Harbi aptalmış. Amacı sadece korkutmak. Engelle gitsin ?
Beni aydınlattığın için sonsuz kez teşekkür ederim... Allah hayatında başarılar versin! :=)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki soyadımı bulabilmesi imkansız mı?
@Tahsin ogz sadece bunu cevaplarsan yeter tek sorum yemin ederim

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Seni kandırmış. Soyadını, kredi kartı vs bulması imkansız.

Obenfuhrer

Asistan
Reaksiyon puanı
278
Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim özür dilerim. Discord adlı platformda birisi beni durduk yere tehdit etti ve soyadımı da bulup anne ve babamın kredi kartını bulabileceğini, ardından adresime adam getirttirip dövdüreceğini iddia ediyor. İddia eden ise lise 3-4e gitmesi lazım. Sizce bu mümkün müdür? Emailim anonim bir adda ve Discordda hiçbir zaman tam adımı yazmadım. Bilgisayarda vs de yok. Instagramım falan da keza aynı.
aghahaha bu ergen muhabbetlerini ciddiye alma

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,027
Tanıdığım tipler var böyle. Yapacak başka işleri yok, boş ver. Onlar zaten seni ciddiye almıyor, ciddi de konuşmuyorlar. ''He'' deyip geç dostum. :)

Reaksiyon puanı
3,029
Soyadını ve memleketini öğrendikten sonra kimlik bilgilerini bulması pek de imkansız değil. Tanımadığınız kişilere soyadınızı, yaşadığınız şehri bile söylemeyin.

BMW_M4

Doçent
Reaksiyon puanı
1,159
Soyadını ve memleketini öğrendikten sonra kimlik bilgilerini bulması pek de imkansız değil. Tanımadığınız kişilere soyadınızı, yaşadığınız şehri bile söylemeyin.
Sadece adımın bir tanesini biliyor soyadım yok ama oturduğum yeri biliyor olabilir tam bilmiyorum laf yetiştiren bir eleman (...) biri daha var o bir şey dememişse memleketi de bilmiyordur. Zaten soyadımdan adresimi bulmayı hedefliyor.

___Melissa

Asistan
Reaksiyon puanı
71
İnternette "seni bulacağım" vs benzeri tehditleri hiçbir zaman kaale almayın. Bulmak isteyen kişi tehdide başvurmaz, bahsini dahi açmaz, bulur :)
Klavye delikanlıları dediğimiz tipler yani. ??