Realhas_The_GreatFan2
javareal
- Reaksiyon puanı
- 6,396
Onda kalırım çoğunluk.Siyah temaya geçiliyor.
Onda kalırım çoğunluk.Siyah temaya geçiliyor.
Yeni tema geldiğinde tekrardan eski temaya geçilebilme seçeneği olacak mı?Siyah temaya geçiliyor.
Yeni tema geldiğinde tekrardan eski temaya geçilebilme seçeneği olacak mı?
Bu arada forum biraz DA benzemiş şimdi görüyorum tasarımı yani kategori yerleri falan ve o keskinlikler ayrıntılar baya benzemiş biraz. Şuan biraz kilolu ve kısa boylu eskisi zayıf ve uzun boyluydu yani şöyle eskiden ekranda uzun yerler görüyorduk şuan daha az uzun yerler görüyoruz ve mesaj silme özelliği gelmiş yeni tasarım eh işte yukarsını sevdim ama alt taraflarda biraz daha alışmam lazım
Bir kaç dakika önce kendi kendine değişti. Benim fazlasıyla hoşuma gitti. Ne kadar sevdiğimi kelimelerle anlatamam ama bir görselle anlatabilirim.
Çimenler gibi oldum. ?
Ekli dosyayı görüntüle 152553
Şimdi de DA ya benziyor.Bantopata çok benziyodu eskiden forum. Şimdi harika olmuş. elinize sağlık
Opera sayesinde reklamları unutuyorum. Harbi yav o ne reklammış öyle. ?Ekli dosyayı görüntüle 152554
Ben buraya reklam bakmaya gelmiştim ara sıra SDN forum çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi de DA ya benziyor.
Oha bu forumda reklammı gösteriliyomuş (operanın faydaları)Opera sayesinde reklamları unutuyorum. Harbi yav o ne reklammış öyle. ?
Reklamlar olmazsa güzel duruyor ama
Ekli dosyayı görüntüle 152555
Hayır yani bende biliyorum reklam kaldırma programı kullanmayı ama kullanmıyorum eskiden de bu kadar reklam vardı ama mesajlar birbirine girmiyorduOpera sayesinde reklamları unutuyorum. Harbi yav o ne reklammış öyle. ?
Reklam engelleyiciyi unutmuştum sen ekran görüntüsü atana kadar. Sayende hiç kapatmam sağolasın ?Hayır yani bende biliyorum reklam kaldırma programı kullanmayı ama kullanmıyorum eskiden de bu kadar reklam vardı ama mesajlar birbirine girmiyordu
Hocam bu arada hani google ekran özelliği var ya onu %100 den %90 a 80 e çektim çok yakın gösteriyor %100 de aşırı yaklaştırmışlar fareyi yukarıya doğru kaydır kaydır bitmiyorReklam engelleyiciyi unutmuştum sen ekran görüntüsü atana kadar. Sayende hiç kapatmam sağolasın ?
Düzeltirler heralde.
Mesajın altına koysalar tamam ama mesajın icin de reklam Okurken karıştırıyorum ? bmesajı birinde pc alakalı medaji okurken yatırım reklamı ikisini de okuyunca ne cevap yazdamı şaşırdım ??Opera sayesinde reklamları unutuyorum. Harbi yav o ne reklammış öyle. ?
Reklamlar olmazsa güzel duruyor ama
Ekli dosyayı görüntüle 152555
Harbi büyük sankiHocam bu arada hani google ekran özelliği var ya onu %100 den %90 a 80 e çektim çok yakın gösteriyor %100 de aşırı yaklaştırmışlar fareyi yukarıya doğru kaydır kaydır bitmiyor
@Uchiha Sasuke, yazım bile bozuldu reklamlar yüzünden ?
Aynen bende aradığım telefon reklamı görünce bende kaçabilirim demedi demeyin ??@Dertsizali Foruma telefondan pek girmem de o mesaj içindeki reklam banada denk geldi. Bide reklamlarda aradığım ürünler karşıma çıkınca forumdan çıkıp ürün aramaya devam etmiştim. ?
Adamlar forumu az kullanalım istiyor sizin reklam şikayetinize bakın yaa ? ?Aynen bende aradığım telefon reklamı görünce bende kaçabilirim demedi demeyin ??
Beynim yandı temayı görünce telefonda yanacak ?Konuların yanındaki ateş simgesi gelmiş.Sevindim.Lakin animasyonlu olduğu için cpu biraz ısınacak![]()
Ben telefondan kullanıyorum ve gayet iyi ?Beynim yandı temayı görünce telefonda yanacak ?
Ben çok beğendim daha modern olmuş bence eskisi çok klasik gibiydi yanı alışılmış günümüzün gerisinde bir tasarıma sahipti şimdi günümüze gelmiş modernleşmişBen şahsen bayıldım arjibili felan
Siz ne düşünüyorsunuz?