- Reaksiyon puanı
- 7,986
Güzel oldu
400 liralık oyun bedava oldu.
400 liralık oyun bedava oldu.
Hevesiniz kursağınız da kaldı
Eğer Cyberpunk veya Fall guys çıksa idi çok üzülürdüm.
Çoğu kişi cyber veya fall guys bekliyordu.Çoğu kişi hayal kırıklığına uğradı.
Bu oyun 419 lira bence bu daha güzelÇoğu kişi cyber veya fall guys bekliyordu.Çoğu kişi hayal kırıklığına uğradı.
aynen görür görmez iptal ettim indirmeyiYuh oyun 100 gb.
Rekabet müşteriye yarar. ?EpicGames ve Steam yetkililerine sesleniyorum: Yiyin ulan birbirinizi kazanan biz oluyoruz![]()
Aynen vermemişÇok büyük bir oyun vermezler. En son 300 milyon dolarlık zararları vardı.
evet internetten baktım beğenmedim GTA 5 indiriyorum en azından ona değer@Porgola, Yeni oyunlar için yüksek GB olan depolama şart. Çünkü yeni oyunlar çok yer kaplıyor artık.
nerde ? kime ? nasıl ? söyleyin nerde nasıl kullancam ?Bir de 60 TL'lik indirim kuponu verdiler.
Epic yaptığın iş mi şimdi?Bir de 60 TL'lik indirim kuponu verdiler.
umarım evdeki uçak kolumu kullanabileceğim bir oyun olur
79 TL'den yüksek fiyatla alabileceğin her oyun için 60 TL indirim kuponu. Assasin's Creed Oddyseed 23 TL'ye denk geliyor mesela.nerde ? kime ? nasıl ? söyleyin nerde nasıl kullancam ?![]()
![]()
Süresiz mi?79 TL'den yüksek fiyatla alabileceğin her oyun için 60 TL indirim kuponu. Assasin's Creed Oddyseed 23 TL'ye denk geliyor mesela.
Banada gldi o kupondan haziran 17 son dior79 TL'den yüksek fiyatla alabileceğin her oyun için 60 TL indirim kuponu. Assasin's Creed Oddyseed 23 TL'ye denk geliyor mesela.
nerden baktın reis ?Banada gldi o kupondan haziran 17 son dior
Satın alınca gösterdi.nerden baktın reis ?
Galiba süreli. 1 hafta falan.Süresiz mi?
Profilde kuponlar sekmesinde gzkyor bndenerden baktın reis ?
Basketbol, futbola göre severek yaptığım ve kursuna gittiğim için tam benlik bir oyun. Ancak 100 GB olduğunu duyunca bir duraksamadım değil.Bu oyun 419 lira bence bu daha güzel