salvadorhasan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 50
Eski bayram anıları olan arkadaşlar var mı ? İyi kötü şaşırtıcı fark etmez maksat bu nedenle bayramlaşmış olalım 

Anaokulundan kaçıp yakındaki tren yoluna gitmiştik 2 arkadaş. Bütün mantarlar bittikten sonra dönmüştük ? Ben memoli olup bunu kovalıyordum ?Mesela ben çocukken mantar tabancaları vardı. O kadar adi bişey di ki iki tane patlatıp üçüncüyü denediğinde elinde parçalanır elini yakardı. ?
Ekli dosyayı görüntüle 151898
24üm 50ye ne kaldı ?Memoli de çocuk olmak herhalde 50 yaşında varız ?
Benimde Bayram Günü Eniştem Vefat Etmişti O Günden Beri Yaşadığım En Kötü Bayram Olmuştu Hayla Kimse Çıkaramıyor Aklından?Eski bayram anıları olan arkadaşlar var mı ? İyi kötü şaşırtıcı fark etmez maksat bu nedenle bayramlaşmış olalım![]()
Yok onu kesmedi bari ama bidaha atarsanız keserim dedi ama biz bidaha atmadık.Adam kendi aldığı topu da kesmişse tam pisikopat olmalı ?
Sağol.Adam kendi aldığı topu da kesmişse tam pisikopat olmalı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mekanı cennet olsun bazen güzel günlere kötü günler denk gelebiliyor ?
Bizim köyde hala yaşıyor 90 yaşında.Sağ olsun kim bilir nerededir şimdi o adam ?
Bizim Çok Topumuz Patladı Ramazan Bayramında Amca Kendi Patlattı Topu Bize Kızdı?Bizim köyde hala yaşıyor 90 yaşında.
Bilmiyorum baya yaşlandı ama artık top kesmiyordur.Maşallah iyilik ömrü uzatıyor işte çok nefes almak için bol bol iyilik yapmak lazım ?
Amca aynı amca mı acaba ?
Biz Torpil Patlattık Bugün Şaka Yapcağımız Zaman?Sadece top mu oynardınız ya?
Torpil, kızkaçıran, füze tarzı şeyler atardık. Torpili tekene peynir kutusunun altında ve çöp konteynerında patlatırdık.
Mahallede füze atıp duruyorduk, akrabanın balkon kapısı açık perdesi kapalıydı. Perdeyi delişini izlerken en iyi gerilim filminden daha beterdi. ?
Bizim Teyze Vardı Sitede Top Önüne Geldi Diye Topu İkiye Parçalayıp Elimize Vermişti.Sadece top mu oynardınız ya?
Torpil, kızkaçıran, füze tarzı şeyler atardık. Torpili tekene peynir kutusunun altında ve çöp konteynerında patlatırdık.
Mahallede füze atıp duruyorduk, akrabanın balkon kapısı açık perdesi kapalıydı. Perdeyi delişini izlerken en iyi gerilim filminden daha beterdi. ?
Sadece top oynamazdık ama o gün köye bayram nedeniyle geldiğimiz için köydeki arkadaşlarla top oynamıştık saatlerce.Sadece top mu oynardınız ya?
Biz torpili yakıp milletin evine atıp kaçıyorduk.Kız kaçıran ve torpil var dı birde çatpat diye taşla vura vura patlattığımız saçma sapan bişey vardı. Ne boş işlermiş ya ?
Biz Penaltıcılık Oynarken Arabanın Dikiz Aynasını Kırmıştı Arkadaşım??Sadece top oynamazdık ama o gün köye bayram nedeniyle geldiğimiz için köydeki arkadaşlarla top oynamıştık saatlerce.
Biz torpili yakıp milletin evine atıp kaçıyorduk.![]()
Biz Balkondan Aşağı Su Balonu Atıyoruz Çocuklara?Sadece top oynamazdık ama o gün köye bayram nedeniyle geldiğimiz için köydeki arkadaşlarla top oynamıştık saatlerce.
Biz torpili yakıp milletin evine atıp kaçıyorduk.
Sonrasında büyük ihtimalle dayak yesekte eğlenceli oluodu.![]()
Zamanında az zibidilik yapmadık.Biz Penaltıcılık Oynarken Arabanın Dikiz Aynasını Kırmıştı Arkadaşım??
Biz Balkondan Aşağı Su Balonu Atıyoruz Çocuklara?
Biz Hayla Yapıyoruz Siteden Dışarı Çıkınca Mesela Bugün Sapanlarla Oynadık Biraz.?Zamanında az zibidilik yapmadık.![]()
Ah be keşke hiç büyümeseydim hep çocuk kalsaydım.Biz Hayla Yapıyoruz Siteden Dışarı Çıkınca Mesela Bugün Sapanlarla Oynadık Biraz.?
Ben 17 Yaşındayım Yaş Baş Demiyorum Oynuyorum Hep Dışarlarda.Ah be keşke hiç büyümeseydim hep çocuk kalsaydım.![]()
Bende 38 yaşındayım sen hala çocuksun şimdiki vakitlerini yi harca güzelcene eğlen.Ben 17 Yaşındayım Yaş Baş Demiyorum Oynuyorum Hep Dışarlarda.
Sağolun Ama Eğlencenin Yaşı Olmaz Biz Babamla Dışarda Top Bile Oynuyoruz.Bende 38 yaşındayım sen hala çocuksun şimdiki vakitlerini yi harca güzelcene eğlen.
Babam 40 Yaşında Ama Oda Yaş Baş Demeden Bizle Oynuyor.Bende 38 yaşındayım sen hala çocuksun şimdiki vakitlerini yi harca güzelcene eğlen.