- Reaksiyon puanı
- 2,044
benim için herkes 1-2 sinir bozucu kişi dışında onları sizde bilirsiniz onlar sınırsız banda yedi
Gülsem mi üzülsem mi bilemedim. Bir yandan kendime üzüldüm bir yandan sana da güldüm ve üzüldüm. Karışık yani.Burada unutulmuşum. Bu gidişle forumu bırakacağım. Unutulduğum yerde durmaya ne gerek var. Şuan duruyorum. Yoksa bu gidişle hesabı devre dışı bırakacağım. Koca 27 sayfada beni yazmamışsınız. Bu gidişle forumu bırakabilirim.Ama şuan bırakmıyorum tam gaz devam ediyorum![]()
Hocam sinirim bozuldu kızın ağzını profil fotoğrafı olarak koymayın mesajları okuyamıyorum dikkatim dağılıyor.Gülsem mi üzülsem mi bilemedim. Bir yandan kendime üzüldüm bir yandan sana da güldüm ve üzüldüm. Karışık yani.
Kız gülüyor sadece. Aslında biraz kısaltacaktım ama uğraşmadım.Hocam sinirim bozuldu kızın ağzını profil fotoğrafı olarak koymayın mesajları okuyamıyorum dikkatim dağılıyor.![]()
Ama benim yazdığım mesaj sayının altında olanlarıda etiketlemişler.Forumda sevilmek için biraz durman gerek. Henüz 500 mesajın var.
Hocam kendi ilgi alanınızda biri yok muAma benim yazdığım mesaj sayının altında olanlarıda etiketlemişler.
Bu forumda yok.Hocam kendi ilgi alanınızda biri yok mu
Aslında vardı ram kafası çok kişi kaybettik biz dur ya hala buralardaymış ben de gitti sanıyordum @Ram_kafasiBu forumda yok.
İnanıyım mı ? ? Hani fotoluyordun bizi ??Zaten yazmıştım ama tekrar yazmak istedim. ?
@_Zaur_ @Uchiha Sasuke @Deleted User @Berk @nixc0r @İ9 10980xe Umut Çelik wittroc bari bunda moderatörleri gereksiz yere etiketlemeyeyim dedim. Rahatsız etmemek için.
Son olarak en sevdiğim ve herkesin de sevdiği "Son Romalı" denilen Roma imparatoru @Justinianus ?
Bir kaç unuttuğum olabilir. Affedin. Hatırladıkça yazarım.
Kim kaldı ki? ?@41ph337h4
@atkaksoy501
@Creative
@efemurato
@ExpertGamer90
@furkaannn07
@Görkem Say
@grbzz
@HalukSonmez
@İsimyok0808
@Jarvisit
@Java Ama 16 Gb istiyor
@Justinianus I The Great
@Fjord
@kilicbaligi
@Koray Umut
@Melker
@MrtAltg
@Nasılolurbuiş
@nixc0r
@niyazi5859
@omeraraz
@Porgolo
@Realhas the Great
@SENİOR_53
@susamsız simit
@ThorJ
@Tom Hardy
@Uchiha Sasuke
@Umut Çelik
@_Zaur_
@wittroc
Umarım eklemeyi unuttuklarım yoktur. En çok forumda görüp, aklıma gelen kişileri yazdım.![]()
Herkesi etiketleyip herkesten like alma taktiği buKim kaldı ki? ?
Ben ilk 5'teyim, biat edin.@41ph337h4
@atkaksoy501
@Creative
@efemurato
@ExpertGamer90
@furkaannn07
@Görkem Say
@grbzz
@HalukSonmez
@İsimyok0808
@Jarvisit
@Java Ama 16 Gb istiyor
@Justinianus I The Great
@Fjord
@kilicbaligi
@Koray Umut
@Melker
@MrtAltg
@Nasılolurbuiş
@nixc0r
@niyazi5859
@omeraraz
@Porgolo
@Realhas the Great
@SENİOR_53
@susamsız simit
@ThorJ
@Tom Hardy
@Uchiha Sasuke
@Umut Çelik
@_Zaur_
@wittroc
Umarım eklemeyi unuttuklarım yoktur. En çok forumda görüp, aklıma gelen kişileri yazdım.![]()
@Berk sonlara alsana şunuBen ilk 5'teyim, biat edin.![]()
En sonda olurum.@Berk sonlara alsana şunu
Bunu diyecek birinin olacağını tahmin etmiştim. Sırf bu olaydan dolayı özellikle alfabeye göre dizdim fakat yine oldu. ?Ben ilk 5'teyim, biat edin.![]()
Sadece seni yazmadım diye kıskanma. ?Kim kaldı ki? ?
Sil direk abBunu diyecek birinin olacağını tahmin etmiştim. Sırf bu olaydan dolayı özellikle alfabeye göre dizdim fakat yine oldu. ?
Hocam alfabetik sıraya göre yazdığınızı fark etmemiştimBunu diyecek birinin olacağını tahmin etmiştim. Sırf bu olaydan dolayı özellikle alfabeye göre dizdim fakat yine oldu. ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece seni yazmadım diye kıskanma. ?
Hocam alfabe kaç harfliydi?Hocam alfabetik sıraya göre yazdığınızı fark etmemiştim
Aynı liste@41ph337h4
@atkaksoy501
@Creative
@efemurato
@ExpertGamer90
@furkaannn07
@Görkem Say
@grbzz
@HalukSonmez
@İsimyok0808
@Jarvisit
@Java Ama 16 Gb istiyor
@Justinianus I The Great
@Fjord
@kilicbaligi
@Koray Umut
@Melker
@MrtAltg
@Nasılolurbuiş
@nixc0r
@niyazi5859
@omeraraz
@Porgolo
@Realhas the Great
@SENİOR_53
@susamsız simit
@ThorJ
@Tom Hardy
@Uchiha Sasuke
@Umut Çelik
@_Zaur_
@wittroc
Umarım eklemeyi unuttuklarım yoktur. En çok forumda görüp, aklıma gelen sevdiğim kişileri yazdım.![]()
Ben de varım. ?@Fjord
Ben.Kim kaldı ki? ?
29Hocam alfabe kaç harfliydi?
Ooo reis biz yokuz bakıyorumdaZaten yazmıştım ama tekrar yazmak istedim. ?
@_Zaur_ @Uchiha Sasuke @Deleted User @Berk @nixc0r @İ9 10980xe @Umut Çelik @wittroc
Son olarak en sevdiğim ve herkesin de sevdiği "Son Romalı" denilen Roma imparatoru @Justinianus ?
Bir kaç unuttuğum olabilir. Affedin. Hatırladıkça yazarım.