egedinc2323
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
8K'ya monitörlü pc arıyorum monitör 2. el olabilir farketmez. çift fan olursa çok iyi olur.
BLADE-3100 / AMD Ryzen 3 3100 / ASUS DUAL RX 5500 XT OC 8GB EVO / 8GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bütçeye tam oturuyor ancak ekrana para kalmıyor bütçeyi arttırırsanız bu sistemi alın derim yok arttıramam derseniz Neo 5T-10 | Game Garaj ramleri 16 yapıp monitör ekleyip alabilirsiniz sistemi yükseltme yapmaya çalıştığınızda da sorun çıkarmaz8K'ya monitörlü pc arıyorum monitör 2. el olabilir farketmez. çift fan olursa çok iyi olur.
8.412,6 tl oluyor sanırım 12 taksite monitörle 9.5 k ya yaklaşıyor@Madriyarkal, Kanka şöyle birşey var bunun taksitli hali v.s 10k felan oluyor sanırım
bütçeyi biraz daha arttırma şansızın varmı ?8.412,6 tl oluyor sanırım 12 taksite monitörle 9.5 k ya yaklaşıyor
konu sahibi ben değilimbütçeyi biraz daha arttırma şansızın varmı ?
eğer mümkünse gtx 1660 super 6 gb alırsanız daha iyi olacaktır bence ?, kasa 8k oluyorbütçeyi biraz daha arttırma şansızın varmı ?
atarsanız sistemi bakabilirim.eğer mümkünse gtx 1660 super 6 gb alırsanız daha iyi olacaktır bence ?, kasa 8k oluyor
Ozellestirip alabilirsiniz burdanatarsanız sistemi bakabilirim.
Ben buradan önerdim, daha iyi anlayan hocalarimda başka yerdende önerebilir aceleye getirmeyin