MyNameİsJOHNNY
Doçent
i5 520M
ATI RADEON HD 5000
8 GB RAM
128 GB SSD
-----------------------------------
Bu sorunu nasıl çözerim ?
ATI RADEON HD 5000
8 GB RAM
128 GB SSD
-----------------------------------
Bu sorunu nasıl çözerim ?
Çoook ev taşfırına dönüyo bu arada ekmek 1 tlOyundayken sıcaklık değerleri yükseliyor mu ?
Nasıl Düşer pekiSıcaklıklar fazla ise ondan dolayıdır.
İç temizleme ve termal macun değişimi ve soğutucu ileNasıl Düşer peki
kile128 GB SSD ile tabii kasar. Yer aç yada SSD al. En az 350 GB SSD olsun. Ve ekran kartı ile işlemci sanki kötü biraz?
zulanın iyi olduğunu pek sanmıyorumvalorantı napcan zulaya gel ben zuladayım dünyanın en iyi oyunu
zula hem turk yapımı destek olmamız lazım yasasın zulazulanın iyi olduğunu pek sanmıyorum
zula hem turk yapımı destek olmamız lazım yasasın zula
Türk yapımı falan değil diğer oyunlardan çalma yani Zula=Emek hırsızlığı.zula hem turk yapımı destek olmamız lazım yasasın zula
katılıyorumTürk yapımı falan değil diğer oyunlardan çalma yani Zula=Emek hırsızlığı.
mount bilade çok ii amatürk yapımı şeylerden hiç verim alamadım bugüne kadar ama neyse
o zaman valorantta fortnite çakması onlara niye demiyonuz emek hırsızı diyeTürk yapımı falan değil diğer oyunlardan çalma yani Zula=Emek hırsızlığı.
şuan konumuz zula fortnite ya da valorant değilo zaman valorantta fortnite çakması onlara niye demiyonuz emek hırsızı diye
Kardeş gece gece boş yapma o oyunlarda emek var ama Zula ÇAKMAo zaman valorantta fortnite çakması onlara niye demiyonuz emek hırsızı diye
konumuz zula olmalı çünkü en ii oyunşuan konumuz zula fortnite ya da valorant değil
tm da sanki zulanın kodları başka oyundan çalındı adamlar baştan yaptılar noldu valoya fortnite çakması diyemiyonuz ikisi de birbirinin aynısı türk oyunu olunca saldırın tabiKardeş gece gece boş yapma o oyunlarda emek var ama Zula ÇAKMA
Kardeş Evet zula nın kodları çalıntı bide valo ile fortnite farklı türde oyunlar onları karıştırmatm da sanki zulanın kodları başka oyundan çalındı adamlar baştan yaptılar noldu valoya fortnite çakması diyemiyonuz ikisi de birbirinin aynısı türk oyunu olunca saldırın tabi
tm hadi onları geçtim zamanında medal of honor çıktı ondan sonra call of duty cıktı ikisi de ikinci dunya savası oyunları neredeyse birbirinin aynı o zaman cod da çakma senin bu mantıgınlaKardeş Evet zula nın kodları çalıntı bide valo ile fortnite farklı türde oyunlar onları karıştırma
Kardeş bir şey derdimde banlanırım Allah sana akıl fikir versintm hadi onları geçtim zamanında medal of honor çıktı ondan sonra call of duty cıktı ikisi de ikinci dunya savası oyunları neredeyse birbirinin aynı o zaman cod da çakma senin bu mantıgınla
ssdnin bunda bir zararı yok arkadaşım da 120gb full dolu ssd de sorunsuz oynuyor ?128 GB SSD ile tabii kasar. Yer aç yada SSD al. En az 350 GB SSD olsun. Ve ekran kartı ile işlemci sanki kötü biraz?
Ve işlemcisi ile ekran kartı da Valorant için kötü.ssdnin bunda bir zararı yok arkadaşım da 120gb full dolu ssd de sorunsuz oynuyor ?
O oyunda parayı veren düdüğü çalar mantığı var ? oyunu kim verirse fazla para öndedir.valorantı napcan zulaya gel ben zuladayım dünyanın en iyi oyunu
Ben hiç para vermiyom hep olduruyolar beni ben çok kötü oynuom ama zevk aliyom birileri vurunca beniO oyunda parayı veren düdüğü çalar mantığı var ? oyunu kim verirse fazla para öndedir.
Özellikle Vesteldentürk yapımı şeylerden hiç verim alamadım bugüne kadar ama neyse
evet katılıyorum vestel telefon kullnmak ta bi işkence 2 saatte anca chrome açılıyorÖzellikle Vestelden