içindekiler silinmezmiFormat atınız.
Malwarebytes kurup tarama yapın efendim.laptopumda kendiliğinden uygulamalar açılıyo ve ben açmadığım halde üst kısımda google çıkıyor ama sadece üst tarafı bir çözümü var lütfen cevap verin
relevantknowledge-taskbar system-webdicover uygulamaları var
önemli dosyalarını ( resim, video, belge) yedekleyip hemen format atlaptopumda kendiliğinden uygulamalar açılıyo ve ben açmadığım halde üst kısımda google çıkıyor ama sadece üst tarafı bir çözümü var lütfen cevap verin
ücretsiz bir uygulama demiMalwarebytes kurup tarama yapın efendim.
WebDiscover dediğin browser olan mı?laptopumda kendiliğinden uygulamalar açılıyo ve ben açmadığım halde üst kısımda google çıkıyor ama sadece üst tarafı bir çözümü var lütfen cevap verin
Evet buradan bakabilirsinücretsiz bir uygulama demi
Malwarebytes kurup tarama yapın efendim.
virüs iyi bir şekilde crypter landıysa antivirüs programları bile bulamayabilir en iyi çözüüm format atmakücretsiz bir uygulama demi
bilmiyorum galibaWebDiscover dediğin browser olan mı?
çözemezsem o şekilde format atarızvirüs iyi bir şekilde crypter landıysa antivirüs programları bile bulamayabilir en iyi çözüüm format atmak
Bu arada formata para verir misin bilmiyorum fakat bir usb belleğin varsa usb belleğin ile at formatı.bilmiyorum galiba
virüs taraması yapıp format at çünkü bazı haydutlar virüsler sayesinde bilgisayarındaki her şeye ulaşabilir istediği şeyi yapabilir hırsızlık yapabilir bilgisayarını kapatıp açabilir kameranı açabilir seni dinleyebilir bilgisayarının klavyesini mousunu ele geçirebilir ekraanını seyredebilir kısacası herşeyi yapabilir vebilmiyorum galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
çözemezsem o şekilde format atarız
Ücretli sürümü de var ama ücretsiz sürüm gayet yeterli.ücretsiz bir uygulama demi
hocam virüs taraması yapmak pek çözüm değil en iyisi format atmak antivirüsler özelikle bazı virüsleri bulamıyor bulsa bile silemiyorÜcretli sürümü de var ama ücretsiz sürüm gayet yeterli.
MalwareBytes gayet iyi, bulacağını düşünüyorum, format her zaman 5. Seçenektir ben dehocam virüs taraması yapmak pek çözüm değil en iyisi format atmak antivirüsler özelikle bazı virüsleri bulamıyor bulsa bile silemiyor
bende hep ilk seçenektir bilgisayarıma bir kere virüs bulaşmıştı kaspersky ve zemana bulamamıştı ne olduğunu ve malwarebytes kspersky kadara kaliteli değilMalwareBytes gayet iyi, bulacağını düşünüyorum, format her zaman 5. Seçenektir ben de![]()
start tuşuna bastım laptop kapandı şimdide yanında tikler olan ingilizce bir yazı var napmalıyımMalwareBytes gayet iyi, bulacağını düşünüyorum, format her zaman 5. Seçenektir ben de![]()
Fotoğraf atar mısınız? Malwarebytes'I resmi sitesinden indirdiniz demi?start tuşuna bastım laptop kapandı şimdide yanında tikler olan ingilizce bir yazı var napmalıyım
Fotoğraf atar mısınız? Malwarebytes'I resmi sitesinden indirdiniz demi?
MayBe Later yazana bas
şuan galiba yapıyorum ama reboot required diye birşey çıktı alttada reboot now yazıyormalwarebytes ile taratın. kaspersky de iyi fakat birçok virüsü bende tespit edemedi.
Hayır, yazmayın, galiba birşeyleri yanlış yapıyorsunuz.emailimi yazıyorum
yazdım bile şuan altta reboot required diye birşey çıktıHayır, yazmayın, galiba birşeyleri yanlış yapıyorsunuz.
Sisteminizde virüs bulmuş olmalı Reboot NOW deyinşuan galiba yapıyorum ama reboot required diye birşey çıktı alttada reboot now yazıyor
tarama bitmiştir o zaman. reboot now'a tıklayınşuan galiba yapıyorum ama reboot required diye birşey çıktı alttada reboot now yazıyor
Tamamdır Reboot NOW deyinyazdım bile şuan altta reboot required diye birşey çıktı
Thank you for downloading Malwarebytes for Windows bu siteden indirdimHayır, yazmayın, galiba birşeyleri yanlış yapıyorsunuz.
Tamamdır sıkıntı yok. Reboot NOW dedikten sonra sisteminiz yeniden başlar ve virüs silinir.Thank you for downloading Malwarebytes for Windows bu siteden indirdim