10 FPS bile oynatmaz maalesef.50 Fps Oynasam
Ya da 40
3 görsen şanslısın.50 Fps Oynasam
Ya da 40
Pubg lite açarİ5 3470
8Gb Ram
500Gb Hdd
Gt630 2Gb
Pubg Steam Kaldırımı Acil
Pubg tarzı bir oyunda 60 fps in altında zevk alamazsın ayrıca youtube de videoları var 20 fps i zor geçiyorlar.Aldım Yüklüyorum
Görücez Gta 5 dede Aynı Şeyleri dediler Yağ gibi Akıyo 40 Fps Olsun Yeter hkfgljfhj
yakın zamanda pubg lite kaldırılacakPUBG Lite ücretsiz onu oynayabilirsin.
PUBG kaldıracağını düşünmüyorum ama istersen düşükte deneyebilirsin.PUBG Lite kaldırır fakat yakın zamanda kaldırılacak.İ5 3470
8Gb Ram
500Gb Hdd
Gt630 2Gb
Pubg Steam Kaldırımı Acil
Hocam oyunla pazarlık mı yapıyorsunuz50 Fps Oynasam
Ya da 40
Herhalde öle yapıyor.Hocam oyunla pazarlık mı yapıyorsunuz![]()
ekran kartının o olduğuna eminmisin?Beyler Oynattı 50 Fps de oynıyorum Hayret İçindeyim Hala
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi Kaç Ayar Yaptım Oldu
Herkeze Teşekkürler İyi Günler.
30-35 sabit olduğunda gene çok kötü değil.Pubg tarzı bir oyunda 60 fps in altında zevk alamazsın ayrıca youtube de videoları var 20 fps i zor geçiyorlar.
PUBG Lite mi? Yoksa normal mi?Beyler Oynattı 50 Fps de oynıyorum Hayret İçindeyim Hala
Bi Kaç Ayar Yaptım Oldu
Herkeze Teşekkürler İyi Günler.
arkadaş sanırım bir şekilde ultra lowda çalıştırmayı başarmış veya bizi kekliyo30-35 sabit olduğunda gene çok kötü değil.
PUBG Lite mi? Yoksa normal mi?
normal30-35 sabit olduğunda gene çok kötü değil.
Evt Kankam Gt 630 İmkansızı başardımekran kartının o olduğuna eminmisin?
30-35 sabit olamaz illaki dalgalanmalar çok olur anlık droplar olur. Üstüne pubg gibi oyunlarda 60 fps'in altında isen 60 fps ile oynayan biri seni rahatlıkla öldürür. Valorant cs go tarzı oyunlarda da aynıdır. 144 hz ile 60 hz arasında da aynı fark var.30-35 sabit olduğunda gene çok kötü değil.
++30-35 sabit olamaz illaki dalgalanmalar çok olur anlık droplar olur. Üstüne pubg gibi oyunlarda 60 fps'in altında isen 60 fps ile oynayan biri seni rahatlıkla öldürür. Valorant cs go tarzı oyunlarda da aynıdır. 144 hz ile 60 hz arasında da aynı fark var.
aynı bilgisayar ile yayın mı yapıcaksın?Gta 5 E den aynısını dediler ama 75 Fps + Optimizyasyon
++
Kaldırması Önemli Yayınlarda oynıyacam
Hayır kankam Bi abimizin Yayını var ona gidecem Ondada Rx580 8Gb varaynı bilgisayar ile yayın mı yapıcaksın?
Anladım ama dediğim gibi 30 fps ile pubg oynanmaz bence. Sadece açsın diyorsan olur ama ölüp durursun adamları göremeden.Hayır kankam Bi abimizin Yayını var ona gidecem Ondada Rx580 8Gb var
Yani ben 35 FPS sabit oynamıştım, oldukça da zevk vermişti. Valorant CS'de 60 FPS olmadan bir hiçsin neredeyse ama.30-35 sabit olamaz illaki dalgalanmalar çok olur anlık droplar olur. Üstüne pubg gibi oyunlarda 60 fps'in altında isen 60 fps ile oynayan biri seni rahatlıkla öldürür. Valorant cs go tarzı oyunlarda da aynıdır. 144 hz ile 60 hz arasında da aynı fark var.
pubg de öyle ayrıca 35 fps sabit alsa yine iyi adam gt 630 un yanında ryzen 7 kullanıyor işlemcisi çok harika ona rağmen 360p de 25 fps diyor birde işlemciden kısarsak 15-25 fps sabit oynarsın ama 360p de.Yani ben 35 FPS sabit oynamıştım, oldukça da zevk vermişti. Valorant CS'de 60 FPS olmadan bir hiçsin neredeyse ama.
Yani.pubg de öyle ayrıca 35 fps sabit alsa yine iyi adam gt 630 un yanında ryzen 7 kullanıyor işlemcisi çok harika ona rağmen 360p de 25 fps diyor birde işlemciden kısarsak 15-25 fps sabit oynarsın ama 360p de.
Ve mobil versiyonu gerçek hallerinden iyi. GT 740M, GT 730'dan güçlü. Ya da 630M, GT 630 dan güçlü.pubg de öyle ayrıca 35 fps sabit alsa yine iyi adam gt 630 un yanında ryzen 7 kullanıyor işlemcisi çok harika ona rağmen 360p de 25 fps diyor birde işlemciden kısarsak 15-25 fps sabit oynarsın ama 360p de.