Aga harbi virüs yok?
Ya nasıl yok? Sıkıntın mı var senin?Aga harbi virüs yok?
kardeş bari windows güvenlik duvarını aşacak bir script yazsaydın virüs olduğu belliAga harbi virüs yok?
O dosyayi önünde açarım yanı.Ya nasıl yok? Sıkıntın mı var senin?
Senin verdiğin Link değil mi bu?
Paylaşayım.@Furkish, Virüs olmadığını söylüyorsan uygulamanın assetslerini ve kaynak kodlarını paylaşırsan uzman kişiler inceleyebilir.
Yani virüsün adını bile söylüyor Defender. Araştırdım ve ekledim.kardeş bari windows güvenlik duvarını aşacak bir script yazsaydın virüs olduğu belli
Emin misin? Link bu;bana da versenize ben de bi bakim malwarebytes ile.
furkish çok haram yoldasın Allah seni yakarO dosyayi önünde açarım yanı.
Paylaşayım.
kaynak kodu verirsen ben de build edip tarayacağım bakalım trojan çıkacak mı?O dosyayi önünde açarım yanı.
Paylaşayım.
basmayın! virüs olabilir.**Link silindi. -atkaksoy501**
Alın kaynak kod.
Sağ üst köşeye tıkla. Google Drive'a atacak seni.inmiyor direk link atar mısın?
INDIRMEYIN! kaynak kodu githubdan paylaş. git servisleri dışında bir yerde paylaşırsan güvenmem**Link silindi. -atkaksoy501**
Alın kaynak kod.
içindeki ne var?**Link silindi. -atkaksoy501**
Microsoft docs dada var içindeki şeyler.
Eray Türkay da Microsoft Docs dan alıyor. Ama düzgün kullanamıyor. Rekabet olsun.@Furkish, Yanlış anlama ama yazdığın yazılımı Eray Türkay'ın yazılımı ile neden karşılaştırma amacına girdin?
düzelt onu mod görmesin@Emre Nas indirme ! virüslü! pc kafayı yedi telefondan yazıyorum.
indirmeyin kaynak kod falan indirmeden pc kafayı yedi!düzelt onu mod görmesin
Önünde açarım dosyayı.İndirmeyin kaynak kod falan indirmeden pc kafayı yedi!
Projeyı de attım. VB.NET Bilen birisi baksin.Ben güvendim, desteklemek için denedim. Defender sağ olsun, anında durdurdu.
Beni salak yerine koyup, böyle bir şey yaptığın için, yazık sana. Toxic bir velet gibi davrandın aynı.