EA Play nedir? EA Play Oyunları, Aylık Üyelik

Bu konuyu okuyanlar

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,836
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,258
Puanları
113
Yaş
39
1200px-EA_Play_logo.svg.png

EA Play nedir?
Güzel soru! EA Play, EA oyunlarını seven herkes için bir numaralı adrestir. EA Play üyeliği en sevdiğiniz Electronic Arts oyunlarından daha fazlasını elde etmenizi sağlar. Daha fazla ödül, daha fazla özel deneme ve daha fazla indirim. Hepsi ayda veya yılda 169,00 TL karşılığında sizin!

İçindekiler şöyle:
  • Harika oyun içi görevler ve ödüller, üyelere özel etkinlikler ve özel içerikler gibi avantajlara erişim.
  • Electronic Arts'ın en iyi ve oyuncular tarafından en çok sevilen serilerinin yer aldığı oyun kütüphanesine anında erişim. Üyeliğiniz devam ettiği sürece eklenen tüm oyunları dilediğiniz kadar oynayabilirsiniz.
  • Steam'den gerçekleştirilen tam sürüm oyun, genişleme paketi, puan paketi ve daha pek çok dijital EA satın alımında %10* indirim.

EA Access’e ne oldu?
İsim değişikliği yapıldı ve artık EA Play oldu.

Erken erişim döneminden sonra oyunları oynamaya devam edebilir miyim?
Erken erişim denemenizi tamamlandıktan sonra oynamaya devam etmek istiyorsanız oyunu satın almanız gerekir.

Bir EA Play oyun denemesi oynarsam ilerlemem aktarılacak mı?
EA Play üyeleri seçilmiş yeni EA oyunlarını yayınlanmadan önce sınırlı süreliğine indirip deneyebilir. Evet, yanlış duymadınız. EA Play üyeliğiyle EA’in en yeni ve en iyi oyunlarını ilk oynayan siz olacaksınız. Ayrıca oyunun demosunu değil, kendisini denediğiniz için ilerlemeniz aktarılacak ve böylece oyunu satın almaya karar verirseniz kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.

EA Play diğer platformlarda da mevcut mu?
Evet! EA Play bilgisayarlarda Steam veya Origin'de, ayrıca Xbox One ve PlayStation®4'te mevcuttur. Lütfen unutmayın: Her ne kadar EA Play farklı platformlarda mevcut olsa da üyeliğiniz, yalnızca katıldığınız platforma bağlıdır. Eğer EA Play'e Steam'den üye olduysanız Play List'iniz, üyelik indirimleriniz ve diğer tüm avantajlar yalnızca bu platformda geçerli olacaktır.

EA Play'e nasıl katılırım?
Çok basit. Tek yapmanız gereken üye olmak. Ekrandaki talimatları uygulayın ve vakit kaybetmeden oyunları oynamaya başlayın.

The Play List nedir?
The Play List, üyeliğinize dahil olan, harika bilgisayar oyunlarının olduğu, sürekli gelişen bir koleksiyondur. Üstelik bu oyunlar tam sürümdür ve dilediğiniz kadar oynayabilirsiniz. Kısacası The Play List harika bir koleksiyon. Ama emin olun, gelecekte daha da harika olacak. Not: Bazı oyunları oynayabilmek için Origin istemcisi gerekecektir.

The Play List'te yer alan oyunlar ülkeye göre neden değişiklik gösteriyor?
Kısa cevap: Kurallar gereği her oyun her ülkede satılamıyor veya kullanıma sunulamıyor. Sonuç: The Play List'te gördüğünüz içerikler, konuma göre değişiklik gösterebilir.

Üye indirimimi neleri alırken kullanabilirim?
EA Play üyesi olarak, Steam'den gerçekleştirdiğiniz dijital EA satın alımlarında otomatik %10 indirim kazanırsınız. Buna yeni oyunlar ve ön siparişler de dahildir. Keza genişleme paketleri, oyun paketleri, puanlar da. Lütfen unutmayın: Her ne kadar EA Play farklı platformlarda mevcut olsa da indiriminiz yalnızca katıldığınız platform için geçerlidir. Örneğin Steam'den üye olduysanız, yalnızca Steam'den gerçekleştirdiğiniz dijital EA satın alımlarınız %10 indirimli olur. Xbox One'dan üye olduysanız, Xbox üzerinde gerçekleştirdiğiniz dijital EA satın alımları %10 indirimli olur.

EA Play oyunlarını Mac'te oynayabilir miyim?
EA Play Mac'te mevcut değildir.

EA Play ne kadar?
EA Play üyeliği aylık sadece . Veya 169,00 TL değerindeki yıllık abonelik ile daha da fazla tasarruf edebilirsiniz. %10 indiriminizle tek bir oyun bile satın alsanız, üyeliğiniz parasını çıkarmış olur!

EA Play üyeliğini nasıl iptal ederim?
EA Play üyeliğini iptal etmek hızlı ve kolaydır. Steam hesabınıza giriş yaptıktan sonra Abonelikleri Düzenle'yi seçin. "Aboneliğimi iptal et" seçeneğine tıkladıktan sonra "Uygula" butonuna tıklayın. İşte bu kadar.

Peki ya EA Play'i, üyelik bitiş tarihinden önce iptal etmem gerekirse?
Üyeliğinizi bir sonraki aylık veya yıllık faturalandırma tarihinden önce iptal ederseniz, müteakip ay veya yıl için sizden ücret alınmayacaktır. Üyeliğiniz sona erene kadar oyun oynamaya, indirim kullanmaya ve herhangi bir denemeye katılmaya devam edebilirsiniz.

EA Play aboneliğimi başkalarıyla paylaşabilir miyim?
EA Play aboneliğinizle birlikte gelen oyunlar ve diğer avantajlar yalnızca kendi Steam kullanıcı hesabınız tarafından kullanılabilir. Bunlar Steam Aile Paylaşımı ile paylaşılamaz.
EA Play'e abone olurken, konumunuza bağlı olarak, EA'in Kullanıcı Sözleşmesi'ni terms.ea.com ve EA Play Koşulları'nı kabul etmeli, EA'in Gizlilik ve Çerez Politikası'nı privacy.ea.com kabul ettiğinizi veya tanıdığınızı onaylamalısınız.

Yıllık Abone için buraya tıklayınız!
169,00 TL/yıl 48% tasarruf edin. Bir yıllık erişim ücreti verin ve aboneliğinizden 48% tasarruf edin.
Aylık Abone için buraya tıklayınız!
İlk ay 5,80 TL Ardından her ay 29,00 TL olur, istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Teklif yalnızca yeni aboneler için geçerlidir. 9 Mar 2021 tarihinde sona erecektir.
 

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,836
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,258
Puanları
113
Yaş
39
EA Play yıllık abone olmayı düşünüyorum sizce değer mi?
 

ScorFy

Doçent
Katılım
5 Nisan 2020
Mesajlar
800
Reaksiyon puanı
361
Puanları
63
Yaş
16
Duyduğum kadarıyla 10 saat oynama süresi sunuyormuş doğru mudur ?
 

aliyasiny65

Profesör
Katılım
17 Şubat 2019
Mesajlar
2,352
Reaksiyon puanı
2,283
Puanları
113
Yaş
21
Ben 1 aylık aldım 6 TL'ye Need for speed Heat vb. oynuyorum. Almadan önce oyunlara bakıp da aldım. Eğer oynayacağınız bir oyun yoksa boşuna almaya değmez. Ama oynayacağınız güzel oyunları içeriyorsa EA Play alınır. Bana göre alınır. :)
 

wittroc

44
Emektar
Katılım
15 Kasım 2020
Mesajlar
6,325
Çözümler
36
Reaksiyon puanı
11,202
Puanları
113
Yaş
20
Alınır ama bir aylık alınır.
 

hakancoskun4891

Müdavim
Katılım
3 Ekim 2019
Mesajlar
1,215
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
757
Puanları
113
EA Play alacaksanız xbox game pass üzerinden alın, örneğin ea play 29 tl, game pass 30 tl. Game pass alırsanız; game pass + ea play 30 tlye geliyor. Yani 1 tlye game pass almış oluyorsunuz :D
 
Üst