Motorsporlarına ilginizi arttıracak film ve dizi tavsiyelerim

Bu konuyu okuyanlar

sappien

Asistan
Katılım
27 Kasım 2018
Mesajlar
377
Reaksiyon puanı
326
Puanları
63
  • Grand Prix Driver
1 sezon ve 4 bölümden oluşan bu mini dizi McLaren F1 takımının büyük ümitlerle başlayıp fiyaskolarla dolu yarış sezonunu izleyilecilere sunuyor. Sezon öncesi testlerinde bolca motor arızası yaşayan McLaren daha sezon başlamadan işlerin iyi gitmeyeceğini gösteriyor. Bolca Fernando Alonso içerir. :) Diziyi Prime Video ile izleyebilirsiniz.



  • Le Mans: Yarışmak Her Şeydir
24 saat boyunca araçların dayanıklılık yarışı yaptığı tarihi Le Mans yarışındaki enfes rekabeti izleyicilere aktarıyor. Dizi 1 sezon 6 bölümden oluşuyor. Prime Video ile izleyebilirsiniz.



  • Senna
Formula 1'in en iyi ve en efsanevi pilotlarından Ayrton Senna'nın çocukluğundan ölümüne kadar olan süreci gerçek görüntülerle anlatan mükemmel bir belgesel. 90'lı yıllardaki Alain Prost ile olan mücadelesi görülmeye değer.


  • Williams
Filmin odağı araçlardan, yarışlardan daha çok Williams F1 takımının kurucusu Frank Williams'ı ve aktif olarak takımının yöneticilik koltuğunda oturan kızı Claire Williams'ın özel hayatını ve geçmişte yaşanan olayları ele alıyor. Eğer motorsporlarına aşinaysanız izlemenizi tavsiye ederim.

AAAABQAZ7pEBSW-RNUgQpCMMBaQlNAh6-1lNSMUleb8f5XXsLx3p9L4nT02xNUAAxgNJQigr-TSyQN-fm3Zn26-waVE-Wv...jpg



Sizler de izlediğiniz ve tavsiye ettiğiniz film ve dizileri konuya yazar mısınız?
 

404 Not Found

Profesör
Cezalı
Katılım
11 Aralık 2020
Mesajlar
1,924
Reaksiyon puanı
2,864
Puanları
113
Rush
The Gentleman Driver
The 24 Hour War
Drive to Survive
 
Üst