ExpertGamer90
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,702
Yani şimdi sizde şikayet var veya ekşi gibi yerlere bakarsanız görebilirsiniz ama yıllardan beri olan bir firma arkadaşım almıştı sorun yaşamadı.Bana kalırsa alınır, paranız yanmaz diye düşünüyorum.Hazır sistemler bazen çok daha iyi olabiliyor araştırmak lazım.Bütçenizi söylerseniz yardımcı olur forumdakilerSinerji Bilgisayar
1 : Güvenilir mi?
2 : Toplama VS Hazır . Hangisi daha sağlıklı olur? . Sıkıntı çıkma ihtimali en az olan?
3 : Müşteri Memnuniyeti?
4 : Siz ürün aldınız mı? aldıysanız memnun musunuz?
5 : Toplama ve ya hazır sistem alınır mı?
En fazla 3799 tlYani şimdi sizde şikayet var veya ekşi gibi yerlere bakarsanız görebilirsiniz ama yıllardan beri olan bir firma arkadaşım almıştı sorun yaşamadı.Bana kalırsa alınır, paranız yanmaz diye düşünüyorum.Hazır sistemler bazen çok daha iyi olabiliyor araştırmak lazım.Bütçenizi söylerseniz yardımcı olur forumdakiler![]()
En fazla 3799 tl
Neye yönelik kullanıcaksınız ?En fazla 3799 tl
güzelmişşşPollux 3TN-B - Game Garaj
INTEL işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3TN-B masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
1-güzel1-Evet, güvenilirdir.
2-Hazır daha iyi olacağını düşünüyorum.
3-Bilgim yok.
4-Hayır almadım.
5-Evet, alınabilir.
Neye yönelik kullanıcaksınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
güzelmişşş
Oyun için ve Oyun dışı da işlerim oluyor.Neye yönelik kullanıcaksınız ?
@Sibraius 'un attığı 2 pc de seni tatmim ederOyun için ve Oyun dışı da işlerim oluyor.
genel olarak oynayacağım oyunlar.
CS GO : Orta ayarlarda oynayacağım. Ve her türlü 60 fps üzeri almak istiyorum.
Valorant : eğer cs go kaldırıyorsa valorantı da kaldırır ama neyse yüksek ayarlarda oynayacaağım.
Mount Blade Warband : Yüksekte ama o kadar yüksek değil ortaya yakın.
Fiyatları yüksek biraz.@Sibraius 'un attığı 2 pc de seni tatmim eder![]()
Bütçeniz 3800 diye biliyorum. Eğer daha bütçe daha düşük ise söyleyebilirsiniz.Fiyatları yüksek biraz.
Bütçeniz 3800 diye biliyorum. Eğer daha bütçe daha düşük ise söyleyebilirsiniz.
Sinerjiden toplama alınır mı sıkıntı çıkar mı?2 pc de seni tatmim eder![]()
Sorun olacağını sanmıyorum.Sinerjiden toplama alınır mı sıkıntı çıkar mı?
Sorun olacağını sanmıyorum.
Her neyse ben PC Toplayacağım sinerjiden. @Rizelimapper53@Sibraius 'un attığı 2 pc de seni tatmim eder![]()
?Her neyse ben PC Toplayacağım sinerjiden. @Rizelimapper53
Genelde bu tür konularda iyisindir diye düşündüm. Baştaki sorularıma cevaplarsanız sevinirim.
1.EvetGenelde bu tür konularda iyisindir diye düşündüm. Baştaki sorularıma cevaplarsanız sevinirim.
Pekala. Ben bir PC toplayıp konu açacağım.1.Evet
2. Fırsattan fırsata göre değişir ama genelde toplama daha ucuza gelir.
3. Genel olarak iyi.
4. Evet buradan çok fazla işlemci ve ekran kartı aldım.
5. Desiğim gibi toplama daha ucuza geliyor.
53HX4DR5 kodlu Özel Toplama Bilgisayar1.Evet
3. Genel olarak iyi.
Orada misiniz?1.Evet
3. Genel olarak iyi.
Bence iyi değil. Zaten 2200G'nin içindeki APU 1030 gücünde.Pekala. Ben bir PC toplayıp konu açacağım.
53HX4DR5 kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Ortaya böyle bir PC çıkardım.
Parçalar uyumlu mu?
CS GO: yükseğe yakın - warband: yükseğe yakın - valorant: yüksek , ayarlarda kaç FPS alırım?
Kasa bulamadım hangisi uyumlu?
ekrankartı ve işlemci darbogaaz yapar mı?
@Rizelimapper53 @Sibraius
Orada misiniz?
Hmm. Ben iyi değilim sanırım bu tür konularda. Eğer zamanın varsa sende toplar mısın?Bence iyi değil. Zaten 2200G'nin içindeki APU 1030 gücünde.
Hmm. Ben iyi değilim sanırım bu tür konularda. Eğer zamanın varsa sende toplar mısın?
Kasayı değiştirin. PSUlu kasa koymusum.Hmm. Ben iyi değilim sanırım bu tür konularda. Eğer zamanın varsa sende toplar mısın?
Ekran kartı yok. Hem kendimiz alsakta 4000'e çıkar fiyatı.HP8U37D4 kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.www.sinerji.gen.tr
Kasayı değiştirin. PSUlu kasa koymusum.
AFK ?Ekran kartı yok. Hem kendimiz alsakta 4000'e çıkar fiyatı.
Olabildiğince ucuz ve EN AZ 50 FPS alacağım bir toplama PC ?
APU sistem bu. Dediğin oyunları rahatça dediğin ayarlarda çok rahat oynatır, hatta hepsini Ultra ayarlarda oynatır. Hatta orta ayarlarda Gta 5 oynarsın.Ekran kartı yok. Hem kendimiz alsakta 4000'e çıkar fiyatı.
Olabildiğince ucuz ve EN AZ 50 FPS alacağım bir toplama PC ?
AFK ?
Ekran kartına gerek var mı? bir de kasa olarak ne tercih etmeliyim?APU sistem bu. Dediğin oyunları rahatça dediğin ayarlarda çok rahat oynatır, hatta hepsini Ultra ayarlarda oynatır. Hatta orta ayarlarda Gta 5 oynarsın.
İdeal bir kasa işini görür. Ama bir saniye kasayı değiştirip atayım.Ekran kartına gerek var mı? bir de kasa olarak ne tercih etmeliyim?
Çok daha iyi oldu 8SCXR7Y9 kodlu Özel Toplama Bilgisayar Ekran kartına gerek yok şimdilik dediklerini rahatça yapar. İstediğin zaman ekran kartı eklersin çok güçlü olur.Ekran kartına gerek var mı? bir de kasa olarak ne tercih etmeliyim?
Bu sisteme en uygun ekran kartı hangisi?İdeal bir kasa işini görür. Ama bir saniye kasayı değiştirip atayım.
Çok daha iyi oldu 8SCXR7Y9 kodlu Özel Toplama Bilgisayar Ekran kartına gerek yok şimdilik dediklerini rahatça yapar. İstediğin zaman ekran kartı eklersin çok güçlü olur.
CS:GO Max ayarlarda 80-90 rahat alırsın. Warband Ultra ayarlarda sabit 60 alırsın. Valorant yüksekte 100 alırsın.Bu sisteme en uygun ekran kartı hangisi?
Bir de
CS GO yükseğe yakın
Warband yüksek
Valorant Neredeyse ultra
kaç FPS alırım?????
Hatta 1660S alırsan Ultra ayarlarda CyberPunk oynarsın 45 Fps. Ki bu Offline oyunlarda oldukça iyi ve akıcı bir değer.Bu sisteme en uygun ekran kartı hangisi?
Bir de
CS GO yükseğe yakın
Warband yüksek
Valorant Neredeyse ultra
kaç FPS alırım?????
ikisinden başka ekran kartı yok mu BU SİSTEME uyacak??CS:GO Max ayarlarda 80-90 rahat alırsın. Warband Ultra ayarlarda sabit 60 alırsın. Valorant yüksekte 100 alırsın.
Daha sonra ise 1650S ya da 1660S alırsın. Canavar bir sistem olur.
Her ekran kartı uyar. Bunlar sadece öneri. Ama RX 570 ve 1650/1050 Ti altı almamanızı öneririm. Aynı performansı verecek yoksa.ikisinden başka ekran kartı yok mu BU SİSTEME uyacak??