İbrahim ilhan
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 59
Arkadaşlar s7 edge telefonumu android 10 yapmak istiyorum eğer olmaz ise rootu cihazımdan nasıl kaldırıcam?
Hic bir bilgim yok telefonumda rom sıkıntısı mi ne olmustu telefoncu root felan attim dedi arastirdim ve bazi özellikleri kullanamiyorum (pay ve health gibi) ben root atmadim yani@İbrahim ilhan, TWRP kurulu mu, Odin ile twrp kurun, bootloader ı açın ve muhtemelen kingroot kullandınız o uygulamayı vakit kaybetmeden kaldırınız
Hani root yöneticisi yüklü, magisk mi yoksa Kingroot mu?Hic bir bilgim yok telefonumda rom sıkıntısı mi ne olmustu telefoncu root felan attim dedi arastirdim ve bazi özellikleri kullanamiyorum (pay ve health gibi) ben root atmadim yani
Hicbir sey yüklü değil root checker yaptigimda bana rootlu oldugunu soyluyorHani root yöneticisi yüklü, magisk mi yoksa Kingroot mu?
Downloading Magisk Manager... | Magisk Manager bunu indirin, root var ise direk kurulum yapacağızHicbir sey yüklü değil root checker yaptigimda bana rootlu oldugunu soyluyor
Bilgisayar lazimmi?Downloading Magisk Manager... | Magisk Manager bunu indirin, root var ise direk kurulum yapacağız
Bu arada telefon yeniden başlatma istedi ona tikladim 10 dakikadir samsung s7 edge yazisinda acilip kapaniyorBilgisayar lazimmi?
Root var ise bilgisayara gerek yok, magisk i kurduktan sonra magisk hide özelliği ile rootu gizleriz.Bilgisayar lazimmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada telefon yeniden başlatma istedi ona tikladim 10 dakikadir samsung s7 edge yazisinda acilip kapaniyor
Magisk.apk yı kurdunuz mu?arkadaşlar lütfen yardım edin sınavlarım var telefon üzerinden gelen şifre ile giriyorum ben yardım edin
ben nereden bileyim ben senin kadar bilgili olsam buraya yazmazdım zaten samsung galaxy s7 edge sm-g935f işte bu kadarSamsung Galaxy S7 | XDA Developers Forums (xda-developers.com)
Telefon modeline uygun konuya gir ve buradan araştır.
Snapdragon mu yoksa Exynos mu hiç bilgi vermemişin. İnsan bir modelini yazar.
Ne alakası var? Her modele, her sürüm çıkmıyor. Ondan dedim.ben nereden bileyim ben senin kadar bilgili olsam buraya yazmazdım zaten samsung galaxy s7 edge sm-g935f işte bu kadar
android 10 yapmanız acilmi acilse smxxx custom rom yazarak youtubea falan aratabilirsin rootuda stock rom atarak(odin ile(pc)) kaldırabilirsin.Arkadaşlar s7 edge telefonumu android 10 yapmak istiyorum eğer olmaz ise rootu cihazımdan nasıl kaldırıcam?
bana bir discord adresi verebilirmisin yardımına ihtiyacım varandroid 10 yapmanız acilmi acilse smxxx custom rom yazarak youtubea falan aratabilirsin rootuda stock rom atarak(odin ile(pc)) kaldırabilirsin.
discordum var fakat sesli konuşmuyorum ama instagramdan yardımcı olurum ama belki benden daha tecrübelisi olabilir ama ben yinede veriyim fevzidurmayan instagrambana bir discord adresi verebilirmisin yardımına ihtiyacım var
Fiziksel tuş dediğin orta tuşmu eğer öyleyse j7 prime kurmuştum ben android 10 öyle hatırlıyorum yani.S7 edge de fiziksel home tuşu var. Android 10 un fiziksel home tuşuna desteği var mı?
Evet öyleFiziksel tuş dediğin orta tuşmu eğer öyleyse j7 prime kurmuştum ben android 10 öyle hatırlıyorum yani.
bizde sanal tuş eklerizEvet öyle
2 tane home tuşu garip olmaz mı?bizde sanal tuş ekleriz![]()
Eğer zorunlu durumdaysak bir sıkıntı olmaz abimin o tuş takımı kırılmıştı galiba telefonucda rom ile eklemişti,bende yanlışlıkla eklemiştim rom kurarken kendi telefonuma2 tane home tuşu garip olmaz mı?
twrp ile linageos kuracaksınızArkadaşlar s7 edge telefonumu android 10 yapmak istiyorum eğer olmaz ise rootu cihazımdan nasıl kaldırıcam?
benim korktuğum şey telefonum yurt dışı kayıtlı teletoncudan imei yaptrdım ama bu imei gider diye korkuyorumtwrp ile linageos kuracaksınız
İMEİ yedeği almanızı öneririm.benim korktuğum şey telefonum yurt dışı kayıtlı teletoncudan imei yaptrdım ama bu imei gider diye korkuyorum
Yedekle > EFSbenim korktuğum şey telefonum yurt dışı kayıtlı teletoncudan imei yaptrdım ama bu imei gider diye korkuyorum
@wpa_supplicant, waaooow böyle birşeymi vardı o kadar rom yükledim bilmiyordum saolun ouhsdajasduasdj