Yok be. Bu yaşta ben de böyle düşünüyordum. İpad 8 ideal derim ben.düşünsene gaza gelip 8000 tl lik ipad alıyomuşum ve hırsız akşam çalıyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
:d
Yok be. Bu yaşta ben de böyle düşünüyordum. İpad 8 ideal derim ben.düşünsene gaza gelip 8000 tl lik ipad alıyomuşum ve hırsız akşam çalıyormuş
bende ama beni 2 3 4 yıl götürecek bişey istiyorum ps3 buna yetermiİhtiyacınıza bağlı ben ikisi arasından PS3 alırdım.
Demek istediğim PS3 de FPS oynamak imkansız. FPS mobilde veya PC de daha iyi oynanır. O yüzden öyle dedimPs3 alınır kırdırısan çok fazla oyun oynarsın
Kimsenin çalacağını sanmıyorum.düşünsene gaza gelip 8000 tl lik ipad alıyomuşum ve hırsız akşam çalıyormuş
şaka yapıyorumKimsenin çalacağını sanmıyorum.
Ben gamepad ile FPS oynayabiliyorum.Demek istediğim PS3 de FPS oynamak imkansız. FPS mobilde veya PC de daha iyi oynanır. O yüzden öyle dedim
tüf bende crysis kilzone cod falan oynaırdım sanıyorumDemek istediğim PS3 de FPS oynamak imkansız. FPS mobilde veya PC de daha iyi oynanır. O yüzden öyle dedim
Benim için çok zor. ?Ben gamepad ile FPS oynayabiliyorum.
ekran kartsız bir pc alırsın sonradan ekliye bilirim ekran kartı diyorsan seçim seninipad parasına pc toplanır![]()
2 3 4 yıl götürmez online oyun yok nerdeyse ps3 te ben sadece the last of us gibi oyunlar oynarım diyorsan alabilirsinbende ama beni 2 3 4 yıl götürecek bişey istiyorum ps3 buna yetermi
bana pcde oynamak hiç nasip olmadı inşallahbir gün pcim olur benimdeBen gamepad ile FPS oynayabiliyorum.
1000 tlye oyun için pcmi oluryaekran kartsız bir pc alırsın sonradan ekliye bilirim ekran kartı diyorsan seçim senin
nasıl ya nasıl götürmez 100lerce oyun var2 3 4 yıl götürmez online oyun yok nerdeyse ps3 te ben sadece the last of us gibi oyunlar oynarım diyorsan alabilirsin
ee napıyım o zaman oyunsuzluktan çatlıyacağım benPs3 devri bitti. Hatta 4 devri bile bitmek üzere.
1000 tl ye alabileceğin tablet ve pc de çöp olur.
Oyunlar eski. Online yok. Fps yok.nasıl ya nasıl götürmez 100lerce oyun var
Güncel oyunlar çıkmıyor.nasıl ya nasıl götürmez 100lerce oyun var
ee napıyım o zaman oyunsuzluktan çatlıyacağım ben
biliyorumGüncel oyunlar çıkmıyor.
Para biriktir.biliyorum
ama napıyım buna bile bütçem ultra zor dayanıyor
biriktirip ne alıyım pekiPara biriktir.
Tablette de oyun yok. Para biriktirip Xbox Series S + GamePass en mantıklısı olacaktır.Oyunlar eski. Online yok. Fps yok.
ama o 2 GB RAM liHuawei matepad t10 var.
evet doğruTablette de oyun yok.
İpad 8biriktirip ne alıyım peki
Yoo tabletlerde oyun var.Tablette de oyun yok. Para biriktirip Xbox Series S + GamePass en mantıklısı olacaktır.
T10s alsın. Bütçe yetmiyor ne yapayım.ama o 2 GB RAM li
Ee tablette oyun yoksa niye tablet mi alayım diyorsunevet doğru
Ama o 4 GB istemiş, o yüzden onu tavsiye etmek biraz mantıksızT10s alsın. Bütçe yetmiyor ne yapayım.
Sen tablette CoD serisi, Far Cry, RDR gibi oyunları oynayabiliyor musun? Hayır.İpad 8
Yoo tabletlerde oyun var.
T10s alsın. Bütçe yetmiyor ne yapayım.
Ee tablette oyun yoksa niye tablet mi alayım diyorsun
Tabiki Series Speki ps4 mü series s mi
ps4de genelde özel oyunları çok sevidim god of war gibipeki ps4 mü series s mi
Ama donanımı artık yeni oyunlara yetmiyor. Bunun örneğini CyberPunk2077 de gördük.ps4de genelde özel oyunları çok sevidim god of war gibi
Ne yapsın ps5 mi alsın?Sen tablette CoD serisi, Far Cry, RDR gibi oyunları oynayabiliyor musun? Hayır.
Tablette tek CoD Mobile, PUBGM var.
Tamam al ps4 evin uçak pistine dönsün.ps4de genelde özel oyunları çok sevidim god of war gibi