enesenesbera
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 233
sizce hangisi
vorcom sx pro yani 4gb ramliHangi tablet?
Bütçen ne kadar?vorcom sx pro yani 4gb ramli
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Umut Çelik, sence hangisi
eveet yokmu bir cevap
Bütçe?vorcom sx pro yani 4gb ramli
@Umut Çelik, sence hangisi
eveet yokmu bir cevap
1000 tl enfazlaBütçen ne kadar?
1000 tlBütçe?
tablettede oynuyacak çok oyun yok gibi pubg cod fifa lol hariçPs3 alınmaz önermem
O zaman düşünülebilir. Çünkü 1000 TL ile alınacak tabletin size bir yararı olmaz.1000 tl enfazla
vorcom sx pro var ve acayip güçlü bir tablet pubg cod falan hep kaldıt-rıyorO zaman düşünülebilir. Çünkü 1000 TL ile alınacak tabletin size bir yararı olmaz.
ama muhtemelen ben o oyunları oynamayı beceremem çünkü hem 10 yaşındayım ve hayatımda hiç bir kez ps oynamadımpS3 diyorum. Grafik takıntın yoksa seni bir süre götürebilir. Crysis, Last of Us, Killzone, Uncharted 1-2-3 ve daha birçok oyun....
vorcom sx pro daha iyiHuawei matepad t10 var.
Sana kim önermişti ya o tableti ?vorcom sx pro var ve acayip güçlü bir tablet pubg cod falan hep kaldıt-rıyor
Yine de PS3 almak daha mantıklı olur.vorcom sx pro var ve acayip güçlü bir tablet pubg cod falan hep kaldıt-rıyor
acaba kiim acabaSana kim önermişti ya o tableti ?D)
10 yaşındaysan biraz daha para biriktirip ileride çok daha iyi bir tablet belki de ipad alabilirsin.ama muhtemelen ben o oyunları oynamayı beceremem çünkü hem 10 yaşındayım ve hayatımda hiç bir kez ps oynamadım
vorcom sx pro daha iyi
acaba kiim acaba
Güvenilir bir şeye benzemiyor.ama muhtemelen ben o oyunları oynamayı beceremem çünkü hem 10 yaşındayım ve hayatımda hiç bir kez ps oynamadım
vorcom sx pro daha iyi
ipad almak biraz saçma geliyor bana10 yaşındaysan biraz daha para biriktirip ileride çok daha iyi bir tablet belki de ipad alabilirsin.
ney güvenilire benzemiyor vorcom sx pro muGüvenilir bir şeye benzemiyor.
Alabileceğin tüm tabletlerden daha iyiler. Örnek ipad air 4.ipad almak biraz saçma geliyor bana
ipad parasına pc toplanırAlabileceğin tüm tabletlerden daha iyiler. Örnek ipad air 4.
Düşük seviye tablet almaktansa biriktirip ipad 8.nesil daha mantıklı.
ama muhtemelen ben o oyunları oynamayı beceremem çünkü hem 10 yaşındayım ve hayatımda hiç bir kez ps oynamadım
vorcom sx pro daha iyi
3200 tl ye toplayacağın pc de giriş seviyesi olur.ipad parasına pc toplanır![]()
İhtiyacınıza bağlı ben ikisi arasından PS3 alırdım.ipad parasına pc toplanır![]()
3200 tl ye toplayacağın pc de giriş seviyesi o
SackBoy oynarsın beceremezsen XDama muhtemelen ben o oyunları oynamayı beceremem çünkü hem 10 yaşındayım ve hayatımda hiç bir kez ps oynamadım
vorcom sx pro daha iyi
düşünsene gaza gelip 8000 tl lik ipad alıyomuşum ve hırsız akşam çalıyormuş3200 tl ye toplayacağın pc de giriş seviyesi olur.
:dSackBoy oynarsın beceremezsen XD
Ps3 alınır kırdırısan çok fazla oyun oynarsınFPS oyunlarına düşkünsen tablet. Değilsen ps3