- Konuyu başlatan
HiçGüleceğimYoktu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4,093
1 2 tane benden olsun başlığı değiştireyim3 kişi sınırını arttırabiliyor muyuz acaba?

1 2 tane benden olsun başlığı değiştireyim3 kişi sınırını arttırabiliyor muyuz acaba?
Gözünü körle bunun.Kurallara nasıl karşı gelirsin!? Forum haini. Vatan haini. ?
Kurallara nasıl karşı gelirsin!? Forum haini. Vatan haini. ?
Abbi beni bağışlağ
Şaşırttın kardeşim ? Adhgasdhgad
Tabii ki yaparız. Bazı imparatorları yapmıştık. Ya da idam da edebiliriz. En kötüsü ise Caligula'yı ziyaret eder. ?Gözünü körle bunun.
Gözünü körle bunun.Kurallara nasıl karşı gelirsin!? Forum haini. Vatan haini. ?
Abi arkanda koskoca Developer var. Sırtın yere gelmez ?Şaşırttın kardeşim ? Adhgasdhgad
Kanka Forumun kaynak kodlarını benle paylaşırsın artık
Kullanıcılardan kendini etiketletiyo ??
Kullanıcılardan kendini etiketletiyo ??
Sonra forumu ele geçirip, bizi de köle yapacaksın. Biliyorum senin planlarını. Sakın vermeyin. Creative ya da Developer, dikkat edin. Zaur'un planlarını buldum. Burada. Bu sefer şaka değil. 100% gerçektir.Şaşırttın kardeşim ? Adhgasdhgad
Kanka Forumun kaynak kodlarını benle paylaşırsın artık
Yeter artık ???????Sonra forum ele geçirip, bizi de köle yapacaksın. Biliyorum senin planlarını. Sakın vermeyin. Creative ya da Developer, dikkat edin Zaur'un planlarını buldum. Burada. Bu sefer şaka değil. 100% gerçektir.
Üzgünüm ama günde bir kez yapmasam rahat olamıyorum. Bağımlısı oldum artık. ??Yeter artık ???????
Sende aynı bu adam gibisin abiÜzgünüm ama günde bir kez yapmasam rahat olamıyorum. Bağımlısı oldum artık. ??
Abi istemiyom zaten beni kimse yazmasın ? Ben de yazmak istemiyom ya. Herkes beni tanıyo sonra küscekler kendi isimlerini görmeyince.@_Zaur_ abi seni listeden çıkarıyorum ya!? (!) Ben seni etiketliyorum sürekli bi kere etiketlemedin beni ?
Benim gibi 1000000 üyenin hepsini yaz ??Abi istemiyom zaten beni kimse yazmasın ? Ben de yazmak istemiyom ya. Herkes beni tanıyo sonra küscekler kendi isimlerini görmeyince.
Tripleri kaldıramam vallaha. Kızların tribi yeter zaten ??
Efi ShellModeratörler hariç onlar olmasa zaten ohho ohho.
ben yazdımÇoğu kişi ismimi yazamıyor.![]()
ben yazdımÇoğu kişi ismimi yazamıyor.![]()