ArdaKaanYildiz1234
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 32
Ucuz 240GB kaliteli bir SSD önerebilir misiniz.
Ucuz 240GB kaliteli bir SSD önerebilir misiniz.
5 gb seri olarak zor yazıyor sonra yazma hızı 80 mb civarına iniyorWD Green 240GB Ssd WDS240G2G0A 545MB/S 3DNAND Fiyatı - Trendyol
WD 240 GB 2.5 SATA3 SSD 545MB/S 3DNAND WDS240G2G0A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Buda 5 gb seri zor yazıyor. Sonra yazma hızı 100 mb civarında duruyorHard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
5 gb seri olarak zor yazıyor sonra yazma hızı 80 mb civarına iniyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buda 5 gb seri zor yazıyor. Sonra yazma hızı 100 mb civarında duruyor
Sorunları var.
Hangi sorunları?![]()
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Sorunları var.
Ben atmıştım o modeli zaten.![]()
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Sorunları var.
Yazma hızı ve sağlığı hızlı düşüyor.Hangi sorunları?
Hiç yaklaşmasa iyi.
Hangi sorunları?
forum.shiftdelete.net
Yazma değerleri gerçek değil. Önbellek dolduğu zaman hız düşürüyorlar.![]()
Evet o da olabilir.860 evo.
James donkey ssd de ne sorun var?James Donkey ve Sandisk dışında alsan yeter.
James donkey ssd de ne sorun var?
forum.shiftdelete.net
O markanın kendisi sorun zaten. Kesinlikle alınmaması ve önerilmemesi gereken bir şey eşek james. Kalite malite gibi şeyleri eksik.James donkey ssd de ne sorun var?
Haydaa simdi konuya baktimda 1 haftadir mavi ekran ve oyun oynarken ekran gidip geliyor acaba ssd den dolayi mi? Ssd nin bozulup bozulmadigini gosteren program var mi?O markanın kendisi sorun zaten. Kesinlikle alınmaması ve önerilmemesi gereken bir şey eşek james.
240gb alabilirsinUcuz 240GB kaliteli bir SSD önerebilir misiniz.
Crystal mark info ve crystal mark ile test edin info programını bize ss atın bakalimHaydaa simdi konuya baktimda 1 haftadir mavi ekran ve oyun oynarken ekran gidip geliyor acaba ssd den dolayi mi? Ssd nin bozulup bozulmadigini gosteren program var mi?
Hayır alınmaz hocamCrucial 240GB BX500 diye bir SSD var. Şu anda telefonda olduğum için link atamıyorum ama iyi bir SSD mi puanlar iyi gibi. Ben vatan pc den alıcam en güvenebiliceğim yer orası ve oradada o SSD'yi buldum ve aranızdanda öneren olmuş sizce iyi mi.
Peki ya Vatan PC'den başka önerebiliceğiniz bir SSD var mı?Hayır alınmaz hocam
Yukarıda önermiyen hatta kötü diye yazan birisi var.Kingston A400 Serisi SA400S37/240G 2.5" 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
kendim kulanıyorum öneririm