Disney+ çıkacak dizilerle harika olacak. Şu an bile 85 milyon üyesi var.Bn disney+ ve hbo max bekliyorm
amazon biraz daha yatırım yaparsa ülkemize netflixte gg olacak gibi
2021 içinde glckmiş ülkmzeDisney+ çıkacak dizilerle harika olacak. Şu an bile 85 milyon üyesi var.
Netflix varken tutmaz logosuda hoşuma gitmiyorEXXEN hakkında ne düşünüyorsunuz ? yeni bir plartform hataları neler ? avantajı varmı ?
Ben de almayı düşünüyorum disney+Disney+ çıkacak dizilerle harika olacak. Şu an bile 85 milyon üyesi var.
başlıktaki hatamı söylerseniz düzeltmek isterimBaşlıktan dolayı raporladım.
Başta tam büyük harfti.başlıktaki hatamı söylerseniz düzeltmek isterim
düzeltmeyi bulursam hallediceğim bilmiyorumdum diğer yazılarımda dikkatli olucağımBaşta tam büyük harfti.
evet katılıyorum potansiyali olan bir yapı kuruldu ama bir noktada hata olmuş olabilir tüm ünlüleri bir araya toplayıp program satın alarak ne kadar iyi olucak kendileri ürettiği içerikleri görmek bana daha çok mutluluk vericektir yeni yüzlerde inşallah çıkartır karşımıza.Reklamlı reklamsız ayrı paket olması saçma. İçerikler bakımından sonuçta bünyesindeki kişilerin kitlesi var. O yüzden talep olacaktır. Kaliteli içerik üretirlerse önemli potansiyeli var. Sadece Tolga Çevik var şuan benim izleyebileceğim.
Amazon Prime 9.99 TL'ye satılıyor. Amazon'dan ürün satın alırken kullanacağınız avantajlar, bir adet Twitch aboneliği, Amazon Prime Video ve bazı oyun avantajları gibi pek çok şeyin sunulduğu bir abonelik sistemine 9.99 TL ödemek var, birde gidip Exxen'e ödemek var. He birde reklamsız paketi de ayrı. Yahu bu ülkede yaşayanları, bu ülkenin insanları kazıklamaya çalışıyor. Bu fiyatlar ne arkadaş. Güya yerli sistem birde. Yabancı şirketler bize daha çok değer veriyor ben buna eminim. Reklamlı üyeliği geçtim, reklamsız üyeliğin bile maksimum ederi 4.99 TL'dir. Saçma fiyatlar.
katılıyorum ayreten tolgshow izle ben izledim güzel sadece biraz Tolga Çevik soğumuş gibi ısınması lazım asıl tadı bir kaç bölüm sonra almaya başlarızSurvivor'un başlaması ile kamera arkası veya TV'de olmayan görüntüler diye görüntüler koyarsa veya TV8'de yayınladığı popüler programlar ile ilgili güzel içerikler koyarsa ben tutulacağı kanısındayım bu platformun. O ses Türkiye Master şef veya Yetenek Sizsiniz ile ilgili içerikler olursa. Şaun mesela Survivor seçmeleri diye koymuşlar bile.
Şuan bile neredeyse heryerde bunun reklamı var. Her yerden tanıtımları dönüyor. Yoğunluktan site çöküyor...
Not: Şahsen benim izleyebieceğim tek şey şuan için TOLGSHOW FİLTRESİZ'i gördüm 1. bölümünü indirdim bakalım akşama bakacam fragmanı güzel gibi geldi.
Amazon büyük bütçe de 9.99 Euro olan Prime abonelik fiyatını 9.99 TL'den vermek zorunda mı? Hangi büyük firma yapıyor bunu? Keza Acun'un bütçesi de küçük değil sonuçta.Ama amazon çok büyük bir bütçe. Kıyas biraz haksızlık olur. Belirleyici olan Exxende kaliteli içerik olup olmayacağı sonuçta bu içeriklerde amazonda bulunmayacak.