Exxen hakkında ne düşünüyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trz7s
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

trz7s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
EXXEN hakkında ne düşünüyorsunuz ? yeni bir plartform hataları neler ? avantajı varmı ?

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,758
Başlık full büyük harflerden oluşmamalıdır.

SalahEfsoBir

Asistan
Reaksiyon puanı
78
Bende almam açıkçası. Netflix daha iyi.

trz7s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
ilk öncelikle yazım hatası olursa yazımda şimdiden özür diliyorum.

EXXEN yeni bir plartfrom ülkemizin sayılı zenginlerinden ve içerik üreticilerinden biri olan Acun Ilıcalı tarafından ortaya koyulan ve yayın hayatına 1 ocak itibariyle başlancağı söylenip 30 aralık akşamında plartfroma erişim sağladığımız dijital içeriklerin sunulduğu yeni bir Netflix yada Youtube diyebiliriz.

900 milyon Türk Lirası ayrılmış bir projede gördüğümüz içerikler bizi hayal kırıklığına urrattı ve kullanıcılar türk kullanıcılar çok düşük bir fiyatla geliceğini düşünürken iki seçenek sunuldu

Ekran Alıntısı.PNG

görebilceğiniz üzere ilk takıldığı nokta genel olarak "9,9tl verip reklammı izliceğiz?" oluyor pazarlama olarak kötü bir giriş yaptığını görüyoruz ilk başta platfroma girdiğimizde ise şu içeriklere ulaşabiliyoruz :

Exxen’de neler var? İşte Exxen TV dizileri ve belgeselleri - ShiftDelete.Net
TAM LİSTEYE YAZIDAN ERİŞEBİLİRSİNİZ

dizileri filimleri ve belgeseleri göz ucuyla gezerek baktığımda şunu gördüm Acun Illıcalının gezmişliği yansıtılıyor çoğu belgeseline her film ve dizilerde güzel dokunuşlar dünya insanlığı gördüm açıkça biraz amerikan havası görürken milli duygularınız bazen uyandıra biliyor.

şunu unutmamak lazım evet cidden kötü olan yapımları var bazı şeylerin eskileri daha güzel olduğunu biliyoruz ilerliyen süreçte daha güzel işler görüceğimize inanıyorum bu sezon 2021 biraz exxen için kötü geçicek gibi gözüküyor 2 sezonda 2022 güzel bir pazarlama strajesiyle daha güzel içerikler koycağına inanıyorum

kısaca seveni olucak sevmeyeni olucak şu anda sadece bakılabilir ve ilerliyen zamanda reklam olayını çözerlerse çok güzel olucak gibi ben baktım 1 ay kullanıcağım daha derin bir değerlendirme için siz ne düşünüyorsunuz? netflix,amazon,hbo gibi perfromans beklemiyorum ama daha iyi olabilirdi aceleye getirlimiş bir iş olmuş

yazım noktalama hatalarım için özür dilerim

instegram: @m.akifaydin_ @_trz7s
twitter: @trz7s

Reaksiyon puanı
10,315
Acun'un para kazanma konusundaki en büyük hayal kırıklıklarından biri olacağını tahmin ettiğim bir girişim. Yahu bunca kanal, bunca mecra, film, dizi, müzik, oyunlar... Merak ediyorum da bu insanlar yemeğe, içmeye, gezmeye hangi ara vakit bulabiliyorlar?

Analarına, babalarına selam vermeye, küçücük bir hal hatır sormaya fırsat bulabiliyorlar mı, cidden meraklardayım.

damzchevk

Profesör
Reaksiyon puanı
1,013
Reklamlı reklamsız ayrı paket olması saçma. İçerikler bakımından sonuçta bünyesindeki kişilerin kitlesi var. O yüzden talep olacaktır. Kaliteli içerik üretirlerse önemli potansiyeli var. Sadece Tolga Çevik var şuan benim izleyebileceğim.

trz7s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Reklamlı reklamsız ayrı paket olması saçma. İçerikler bakımından sonuçta bünyesindeki kişilerin kitlesi var. O yüzden talep olacaktır. Kaliteli içerik üretirlerse önemli potansiyeli var. Sadece Tolga Çevik var şuan benim izleyebileceğim.
evet katılıyorum potansiyali olan bir yapı kuruldu ama bir noktada hata olmuş olabilir tüm ünlüleri bir araya toplayıp program satın alarak ne kadar iyi olucak kendileri ürettiği içerikleri görmek bana daha çok mutluluk vericektir yeni yüzlerde inşallah çıkartır karşımıza.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hakkı Alkan videosu geldi değerlendirmeyi izlemek lazım
(23) EXXEN KULLANDIM, GÖRÜŞLERİMİ AÇIKLIYORUM ?? (Sürpriz sonlu!) - YouTube

Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Amazon Prime 9.99 TL'ye satılıyor. Amazon'dan ürün satın alırken kullanacağınız avantajlar, bir adet Twitch aboneliği, Amazon Prime Video ve bazı oyun avantajları gibi pek çok şeyin sunulduğu bir abonelik sistemine 9.99 TL ödemek var, birde gidip Exxen'e ödemek var. He birde reklamsız paketi de ayrı. Yahu bu ülkede yaşayanları, bu ülkenin insanları kazıklamaya çalışıyor. Bu fiyatlar ne arkadaş. Güya yerli sistem birde. Yabancı şirketler bize daha çok değer veriyor ben buna eminim. Reklamlı üyeliği geçtim, reklamsız üyeliğin bile maksimum ederi 4.99 TL'dir. Saçma fiyatlar.

Reaksiyon puanı
150
Televizyon boş programlardan geçilmiyor Netfilix vb üyeliğim de yok. Youtube'dan konuşanları izlerdim artık oda yok her şeyi paraya çevirdiler bende kendi çapımda boykot ediyorum arada tv'de güzel filime denk geldiğim oluyor :)

damzchevk

Profesör
Reaksiyon puanı
1,013
Amazon Prime 9.99 TL'ye satılıyor. Amazon'dan ürün satın alırken kullanacağınız avantajlar, bir adet Twitch aboneliği, Amazon Prime Video ve bazı oyun avantajları gibi pek çok şeyin sunulduğu bir abonelik sistemine 9.99 TL ödemek var, birde gidip Exxen'e ödemek var. He birde reklamsız paketi de ayrı. Yahu bu ülkede yaşayanları, bu ülkenin insanları kazıklamaya çalışıyor. Bu fiyatlar ne arkadaş. Güya yerli sistem birde. Yabancı şirketler bize daha çok değer veriyor ben buna eminim. Reklamlı üyeliği geçtim, reklamsız üyeliğin bile maksimum ederi 4.99 TL'dir. Saçma fiyatlar.

Ama amazon çok büyük bir bütçe. Kıyas biraz haksızlık olur. Belirleyici olan Exxende kaliteli içerik olup olmayacağı sonuçta bu içeriklerde amazonda bulunmayacak.

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
Almam neden alıyım? 10 TL reklam izlemek gibi

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Survivor'un başlaması ile kamera arkası veya TV'de olmayan görüntüler diye görüntüler koyarsa veya TV8'de yayınladığı popüler programlar ile ilgili güzel içerikler koyarsa ben tutulacağı kanısındayım bu platformun. O ses Türkiye Master şef veya Yetenek Sizsiniz ile ilgili içerikler olursa. Şaun mesela Survivor seçmeleri diye koymuşlar bile.

Şuan bile neredeyse heryerde bunun reklamı var. Her yerden tanıtımları dönüyor. Yoğunluktan site çöküyor...

Not: Şahsen benim izleyebieceğim tek şey şuan için TOLGSHOW FİLTRESİZ'i gördüm 1. bölümünü indirdim bakalım akşama bakacam fragmanı güzel gibi geldi.

trz7s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Survivor'un başlaması ile kamera arkası veya TV'de olmayan görüntüler diye görüntüler koyarsa veya TV8'de yayınladığı popüler programlar ile ilgili güzel içerikler koyarsa ben tutulacağı kanısındayım bu platformun. O ses Türkiye Master şef veya Yetenek Sizsiniz ile ilgili içerikler olursa. Şaun mesela Survivor seçmeleri diye koymuşlar bile.

Şuan bile neredeyse heryerde bunun reklamı var. Her yerden tanıtımları dönüyor. Yoğunluktan site çöküyor...

Not: Şahsen benim izleyebieceğim tek şey şuan için TOLGSHOW FİLTRESİZ'i gördüm 1. bölümünü indirdim bakalım akşama bakacam fragmanı güzel gibi geldi.
katılıyorum ayreten tolgshow izle ben izledim güzel sadece biraz Tolga Çevik soğumuş gibi ısınması lazım asıl tadı bir kaç bölüm sonra almaya başlarız

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Ama amazon çok büyük bir bütçe. Kıyas biraz haksızlık olur. Belirleyici olan Exxende kaliteli içerik olup olmayacağı sonuçta bu içeriklerde amazonda bulunmayacak.
Amazon büyük bütçe de 9.99 Euro olan Prime abonelik fiyatını 9.99 TL'den vermek zorunda mı? Hangi büyük firma yapıyor bunu? Keza Acun'un bütçesi de küçük değil sonuçta.