4000TL pc tavsiye

Chapulers

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
4000 tl sadece kasa için bir bütçem var amd yada intel olabilir oyun odaklı olucak şimdiden teşekkürler iyi forumlar

Chapulers

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Boş kasa değil içinde sistem olanından

mychar276

Profesör
Reaksiyon puanı
3,210
Yüzümü güldürdünüz çok teşekkürler :)

4000 tl sadece kasa için bir bütçem var amd yada intel olabilir oyun odaklı olucak şimdiden teşekkürler iyi forumlar
Şöyle bir APU sistem önerebilirim, İleride bir süre para biriktirip güzel bir ekran kartı da alınır sisteme eklenebilir.

TOPLAM : 4044 TL

Son düzenleme:

Chapulers

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36

Şöyle bir APU sistem önerebilirim, İleride bir süre para biriktirip güzel bir ekran kartı da alınır sisteme eklenebilir.

Dostum ugrasmissin çok teşekkür ederim ama sürekli upgrade yapamıyorum en fazla 8gb ram alıp eklerim ilerde o yüzden apu düşünmüyorum

Chapulers

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
alınır ama tavsiye etmiyorum o anakartı
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu sistem güzel alınabilir
ekran kartındaki fps farkı çok gtx 1650 superli bir sistem bakıyorum
yukardaki ss deki sistem olabilir
INTEL 10100F-ASUS TUF-GTX1650-O4GD6-P-EX-H410M-V3-WD 1TB- CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da olabilir

olabilir

UmutsuzAdam

Profesör
Reaksiyon puanı
1,031
ekran kartındaki fps farkı çok gtx 1650 superli bir sistem bakıyorum
yukardaki ss deki sistem olabilir
INTEL 10100F-ASUS TUF-GTX1650-O4GD6-P-EX-H410M-V3-WD 1TB- CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da olabilir

olabilir
Tabi bütçenize uygunsa 1650 yada RX5500Xt 'li sistem alınması en doğru karar olur.

UmutsuzAdam

Profesör
Reaksiyon puanı
1,031

zeusmeizu

Asistan
Reaksiyon puanı
163

Hdd mi :f

mychar276

Profesör
Reaksiyon puanı
3,210
Oyun oynadığım için hdd benim için daha önemli hele bütçem böyle kısık olunca harddisk tercih ederim
Akıllı adamsın çünkü, 120 gb ssd yerine 500gb hdd daha mantıklıdır başlangıçta. Zaman içinde gine SSD alırsın, ssdsiz sistem olmaması lazım orası doğru.

Bu nasıl sizce
Asus tuf 1650 Super ekran kartlarında kronik ısınma sorunu var. EVO serisinde çözdüler. VRAM ler 110 derecelere kadar çıkıyor. 1650 Super için EVO değilse asus TUF alınmaz.

The Half Road

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
19
Size diyecek bir şey bulamıyorum yazık yazık bi kere sistem önerme zorunluluğu yok ben eleştirdim ama sen ne yazık ki başka yerlere taşıyorsun zaten ben 120 gb lik ssd yi herşeyi kurmak için önermem
Oyun bilgisayarına gerçekten 120 gb SSD önerip bunu savunuyor musunuz bir de ilginç...

benefe

Profesör
Reaksiyon puanı
1,677

Hdd mi ciddi misin

mychar276

Profesör
Reaksiyon puanı
3,210
Hdd mi ciddi misin
Hergün hdd ile sistem kuruluyor, başlangıçta kurulur sonra ssd ye çevrilir. Düşük seviye sistemlerde hdd ile toplayıp sonra ssd ye çevirme yaygın bir şekilde kullanılır. Sektöre yabancısınız galiba şaşırdığınıza göre.

benefe

Profesör
Reaksiyon puanı
1,677
Hergün hdd ile sistem kuruluyor, başlangıçta kurulur sonra ssd ye çevrilir. Düşük seviye sistemlerde hdd ile toplayıp sonra ssd ye çevirme yaygın bir şekilde kullanılır. Sektöre yabancısınız galiba şaşırdığınıza göre.
Ben mi sektöre yabancıyım peki öyle olsun @ThorJ sencede yabancı mıyım agam :D neyse ben karışmıyorum HDD alabilirsiniz kolay gelsin size ??

mychar276

Profesör
Reaksiyon puanı
3,210
Ben mi sektöre yabancıyım peki öyle olsun @ThorJ sencede yabancı mıyım agam :D neyse ben karışmıyorum HDD alabilirsiniz kolay gelsin size ??
Hocam, SSD satın alıp pc yi ssd ye geçirmeyi bir maymun bile yapar. Bu kadar düşük bütçelerde gidip 500 GB bir ssd alıp daha güçsüz ve zayıf bir işlemci alınacağına, konfigürasyon sağlam tutulması adına performansa direk etki etmeyen parçaların alımı ertelenebilir. Yani madem o kadar iyi bu işleri biliyorsunuz, bu dediğimdeki mantıksız ve sorunlu kısmı anlatabilir misiniz, bizleri aydınlatır mısınız?

Ben adamı ciddiye alıp tek tek açıklama yapıyorum, adam üstümüze gülüyor. Milletin elinde oyuncak olduk şuraya bak ya. Arkadaşlar önce karşınızdakine size gösterdiği kadar saygı gösterin.

benefe

Profesör
Reaksiyon puanı
1,677
Hocam, SSD satın alıp pc yi ssd ye geçirmeyi bir maymun bile yapar. Bu kadar düşük bütçelerde gidip 500 GB bir ssd alıp daha güçsüz ve zayıf bir işlemci alınacağına, konfigürasyon sağlam tutulması adına performansa direk etki etmeyen parçaların alımı ertelenebilir. Yani madem o kadar iyi bu işleri biliyorsunuz, bu dediğimdeki mantıksız ve sorunlu kısmı anlatabilir misiniz, bizleri aydınlatır mısınız?
Bölmesine gerek yok takmışsınız 500gb ssd ssd gibi maymunun muza atlaması gibi atlamaya çalışıyorsunuz bu arkadaş istedesede zaten bu pc de çok büyük şeyler yapamaz 500gb hdd alıcağına 250 lik alsın madem bir daha para vericek ssd ye daha iyi bir ssd alsın en azından işgence çekmesin maymunlardan iyi anlıyorsunuz sanırım :D

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,800
Bu sistem bütçenizi 175₺ aşıyor ancak bu fiyata gayet iyi.

mychar276

Profesör
Reaksiyon puanı
3,210
Bölmesine gerek yok takmışsınız 500gb ssd ssd gibi maymunun muza atlaması gibi atlamaya çalışıyorsunuz bu arkadaş istedesede zaten bu pc de çok büyük şeyler yapamaz 500gb hdd alıcağına 250 lik alsın madem bir daha para vericek ssd ye daha iyi bir ssd alsın en azından işgence çekmesin maymunlardan iyi anlıyorsunuz sanırım :D
Ben sizin her yazdığınızı okuyorum, düzeyli bir şekilde saygı çerçevesinde cevap veriyorum. Sen benim yazdıklarımla dalga geçiyorsun. 250 GB lık oyun bilgisayarı mı olur?

SSD dediğin şey doldukça hızı havaşlar. 250 GB ssd 150 gb dolduktan sonra hız olarak hdd den farkı kalmaz. Neden benim yazdıklarımı okumadan alaylı bir şekilde yaklaşıyorsun?

Bu sistem bütçenizi 175₺ aşıyor ancak bu fiyata gayet iyi.
Psu dışında güzel bir sistem, düşünülebilir elinize sağlık.

benefe

Profesör
Reaksiyon puanı
1,677
Ben sizin her yazdığınızı okuyorum, düzeyli bir şekilde saygı çerçevesinde cevap veriyorum. Sen benim yazdıklarımla dalga geçiyorsun. 250 GB lık oyun bilgisayarı mı olur?

SSD dediğin şey doldukça hızı havaşlar. 250 GB ssd 150 gb dolduktan sonra hız olarak hdd den farkı kalmaz. Neden benim yazdıklarımı okumadan alaylı bir şekilde yaklaşıyorsun?

Psu dışında güzel bir sistem, düşünülebilir elinize sağlık.
Ya sen şaka falan yapıyorsun yada değişik bir olayın içine düştük ssd dolcukça yavaşlar diyorsun 250gb lık oyun bilgisayarımı olur diyorsun 4k lık oyun bilgisayarı olur mu sence önünüze gelen her ışıklı mışıklı sisteme oyun bilgisayarı demeyin yahu !! bendede 256 gb ssd var gta 5 valorant vs vs oyunlar var halada dolmadı dolunca hdd den farksız kalır diyorsun o ssd yi dolurana kadar para biriktirip bir yeni ssd alabilir ama başta hdd alırsa zaten yavaş kullanacak bu şimdi “Oyun bilgisayarımı” mı oldu öyle diyorsunuz öyle olsun :D neyse kolay gele size ben fikrimi belirttim ciddiye alan alır almayan istediğini yapar iyi akşamlar hepinize :)