SkateBoard???
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 218
Arkadaşlar takabilirmiyim ki eski kasamda olan hddyi laptopa.Taksam çalışırmı direk yoksa HDD yi formatlamam mı lazım
Siz şu Windows 10 HDD Değiştirme adlı konu sahibi ile bir bağlantınız var mı?Arkadaşlar takabilirmiyim ki eski kasamda olan hddyi laptopa.Taksam çalışırmı direk yoksa HDD yi formatlamam mı lazım
Yok efendim ben o değilim o kişi masaüstü kullanıyor ayrıca,ben laptop kullanıyorumSiz şu Windows 10 HDD Değiştirme adlı konu sahibi ile bir bağlantınız var mı?
O zaman sizi boşa raporladım. Bir şey olmaz merak etmeyin.Yok efendim ben o değilim o kişi masaüstü kullanıyor ayrıca,ben laptop kullanıyorum
Masaüstü PC HDD'lerini laptoplara takamazsınız. Boyutundan dolayı.Yok efendim ben o değilim o kişi masaüstü kullanıyor ayrıca,ben laptop kullanıyorum
Yok önemli değil de ben şimdi başka bilgisayarda kullandığım bir hddyi başka bir bilgisayara taksam format falan mı atmam gerekir yoksa PC direk açılır mıO zaman sizi boşa raporladım. Bir şey olmaz merak etmeyin.![]()
Verdim cevabı zaten. Takamazsınız ama evet, takınca Windows açılıyor.Yok önemli değil de ben şimdi başka bilgisayarda kullandığım bir hddyi başka bir bilgisayara taksam format falan mı atmam gerekir yoksa PC direk açılır mı
Yok ben kablo ve adaptör satın aldım zaten kargo bekliyorum sadeceSen masaüstündeki HDDyi laptopa takamazsın maalesef. Çünkü masaüstündeki HDD ebatı 3.5 inç laptopta ise 2.5 inç oluyor. Ama linkteki ürün ile harici olarak bağlayıp depolama olarak kullanabilirsin.
![]()
Sata Usb Kablo - n11.com
Sata Usb Kablo n11.com'da. Sata Usb Kablo modelleri, sata usb kablo markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.com'da sizi bekliyor!www.n11.com
Ama kablo ve adaptör satın aldım yinede mi açılmaz?Verdim cevabı zaten. Takamazsınız ama evet, takınca Windows açılıyor.
Pardon yani takılmazVerdim cevabı zaten. Takamazsınız ama evet, takınca Windows açılıyor.
SATA veri ve güç kablosu mu aldınız?Yok ben kablo ve adaptör satın aldım zaten kargo bekliyorum sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama kablo ve adaptör satın aldım yinede mi açılmaz?
Pardon yani takılmaz
EvetSATA veri ve güç kablosu mu aldınız?
BİOS'da USB HDD yi mi üste alacağım USB FDD yi miUsb üzerinden bağlayacaksanız biostaki boot kısmından boot edilecek cihaz olarak ilk sıraya alınıp windowsa erişilebilir diye hatırlıyorum. Usb belleğe kurulan işletim sistemleri gibi. Ama bir anlık temassızlık sonucunda işletim sistemi kapanır.
Hayır, açılmıyor harici olarak. Kendimden biliyorum. Windows Server 2008 R2'de BSOD, Windows 10'da ise BCD hatası veriyor.Usb üzerinden bağlayacaksanız biostaki boot kısmından boot edilecek cihaz olarak ilk sıraya alınıp windowsa erişilebilir diye hatırlıyorum. Usb belleğe kurulan işletim sistemleri gibi. Ama bir anlık temassızlık sonucunda işletim sistemi kapanır.
Siparişi iptal edin. Boşuna aldınız da o yüzden.Evet
BİOS'da USB HDD yi mi üste alacağım USB FDD yi mi
Ama Windows 7 kurulu gene mi olmaz?Hayır, açılmıyor harici olarak. Kendimden biliyorum. Windows Server 2008 R2'de BSOD, Windows 10'da ise BCD hatası veriyor.
Siparişi iptal edin. Boşuna aldınız da o yüzden.
Windows'la vb. bir alakası yok. Harici disk olarak takınca hiçbir Windows açılmıyor. Ek olarak zaten yanlış şeyleri almışsınız. Siparişi iptal etmeniz gerekiyor. Ek olarak Windows Server 2008 R2= Windows 7 zaten.Ama Windows 7 kurulu gene mi olmaz?
E o zaman ben ne alacağım bilgisayarımın ssdsine kali linux kurmaya çalıştım kuramadım.Format Usb'im yok.İnternet kafeler kapandığı için format USB hazırlayamıyorum.Bir şekilde açmam gerek laptopumu bütçem 50 tlWindows'la vb. bir alakası yok. Harici disk olarak takınca hiçbir Windows açılmıyor. Ek olarak zaten yanlış şeyleri almışsınız. Siparişi iptal etmeniz gerekiyor. Ek olarak Windows Server 2008 R2= Windows 7 zaten.
Masaüstü PC'den Windows yazdırın o zaman.E o zaman ben ne alacağım bilgisayarımın ssdsine kali linux kurmaya çalıştım kuramadım.Format Usb'im yok.İnternet kafeler kapandığı için format USB hazırlayamıyorum.Bir şekilde açmam gerek laptopumu bütçem 50 tl
0 TL ile sorununuz hallolacaktır.E o zaman ben ne alacağım bilgisayarımın ssdsine kali linux kurmaya çalıştım kuramadım.Format Usb'im yok.İnternet kafeler kapandığı için format USB hazırlayamıyorum.Bir şekilde açmam gerek laptopumu bütçem 50 tl
Ama masaüstü PC mi kullanırken birden PSU mükemmel bir ses çıkardı.Ve orada sanat eseri olmama çok az kalmıştı.O yüzden annem bilgisayarı açmama izin vermiyor bende bir kere gizlice deniyim dedim güç vermiyor maalesefMasaüstü PC'den Windows yazdırın o zaman.
Anladım. Akrabanızdan vb. PC varsa gidip Windows 10 indirip USB'ye yazdırabilirsiniz.Ama masaüstü PC mi kullanırken birden PSU mükemmel bir ses çıkardı.Ve orada sanat eseri olmama çok az kalmıştı.O yüzden annem bilgisayarı açmama izin vermiyor bende bir kere gizlice deniyim dedim güç vermiyor maalesef![]()
Ama işte hiçbir akrabam yok ve tek pcsi olan arkadaşım covide yakalandı.Bir şekilde düzeltmem gerek laptopu bir şekilde format USB hazırlamalıyımAnladım. Akrabanızdan vb. PC varsa gidip Windows 10 indirip USB'ye yazdırabilirsiniz.
Anladım. Hmm.. Bir PC'ciye gidip Windows 10 USB'sinize yazdırmasını isteyebilirsiniz.Ama işte hiçbir akrabam yok ve tek pcsi olan arkadaşım covide yakalandı.Bir şekilde düzeltmem gerek laptopu bir şekilde format USB hazırlamalıyım
Ya bir tane vardı gittim adam diyorki SSD Yi getir işletim sistemi kuralım adama diyorum ki abi olmaz sürücü nasıl kuracaksın adam anlamıyor ki birde 50 TL istiyor olmayacak birşey içinAnladım. Hmm.. Bir PC'ciye gidip Windows 10 USB'sinize yazdırmasını isteyebilirsiniz.
Kali Linux kurulan SSD'lere bir daha Windows kurulmuyor diye duymuştumAnladım. Hmm.. Bir PC'ciye gidip Windows 10 USB'sinize yazdırmasını isteyebilirsiniz.
Sürücüyü sen kur ya da SSD'ne kurdur Windows'u. Sürücüleri TeamViewer üzerinden yüklerim.Ya bir tane vardı gittim adam diyorki SSD Yi getir işletim sistemi kuralım adama diyorum ki abi olmaz sürücü nasıl kuracaksın adam anlamıyor ki birde 50 TL istiyor olmayacak birşey için
O zaman şimdi n11 den siparişi iptal edeyimmiSürücüyü sen kur ya da SSD'ne kurdur Windows'u. Sürücüleri TeamViewer üzerinden yüklerim.
Evet.O zaman şimdi n11 den siparişi iptal edeyimmi
Peki ya söyle birşey duymuştum Kali Linux kurulan SSD'lere Windows kurulmuyormuş öyle birşey varmı
Evet. Siz sanırım kendi USB'nizdeki Kaliyi kurdurtup sonra ise Windows indirip kurmayı düşünüyorsunuz. Saçma olur.Peki ya söyle birşey duymuştum Kali Linux kurulan SSD'lere Windows kurulmuyormuş öyle birşey varmı
Yok hayır öyle değil.Şimdi olay şöyle oldu.Benim bir anlık boşluğuma geldi ve ben şey gibi gittim kali linux USB hazırladım ve kali linux kurdum.Sonra ise bir iki gün kullandıktan sonra en sevdiğim oyunun kalide açılmadığını öğrenince delirdim ve hemen Windowsa dönmek için uğraşmaya başladım.İSO dosyasını her usbye atmak istediğimde hata veriyordu ve hatayı çözemedim.DD komutu ile Windows 10 yazdırdım.Ve maalesef ki yazdirdiktan sonra kali linux bir daha hiç açılmadı.Usb ile format da atamadım.Öylece kaldımEvet. Siz sanırım kendi USB'nizdeki Kaliyi kurdurtup sonra ise Windows indirip kurmayı düşünüyorsunuz. Saçma olur.
Anladım.Yok hayır öyle değil.Şimdi olay şöyle oldu.Benim bir anlık boşluğuma geldi ve ben şey gibi gittim kali linux USB hazırladım ve kali linux kurdum.Sonra ise bir iki gün kullandıktan sonra en sevdiğim oyunun kalide açılmadığını öğrenince delirdim ve hemen Windowsa dönmek için uğraşmaya başladım.İSO dosyasını her usbye atmak istediğimde hata veriyordu ve hatayı çözemedim.DD komutu ile Windows 10 yazdırdım.Ve maalesef ki yazdirdiktan sonra kali linux bir daha hiç açılmadı.Usb ile format da atamadım.Öylece kaldım![]()
Şimdi ben iptal ettim ya eğer iptal etmeseydim ve ürün elime ulaşsaydı ben hddyi takınca ne hatası alırdımAnladım.![]()