rover_xp
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,230
2 çeyrek piyango biletini bir yarım ile takas edebilirmiyiz.
mantikli ama piyangoyu satan kisiye gore degisir :d2 çeyrek piyango biletini bir yarım ile takas edebilirmiyiz.
çok basit. ücretliBu boş soru olmayabilir
Gta 3, Gta:SA, Gta:VC gibi oyunlar ilk çıktıkları zaman ücretli mi satılıyordu ücretsiz mi ?
adminler saniyesinde silebilirBeni silecek bir silgi var mı?
senin yaptığın gibiBoş soru nasıl sorulur?
Hayat beni silebilir mi?adminler saniyesinde silebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
bruuuuhçalışan çamaşır makinesine el bombası atarsak ne olur?
Suya batarlardı.Balıklar yüzemese ne olurdu?
şahinler kartal olmakŞahin markalı sucuğun üzerinde neden kartal var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hadi buna cevap verin çocukluğumdan beri hep merak etmişimdir.
Aynen ?şahinler kartal olmak
Ayn ben önüme çıktımı bütün nedenlerden bildirip disslike saldırısı yapıp geçiyorumaslında bu soru anlamsız deil . Youtube'da kışkırtma adıyla herkese işkence çektiren insanlar neden var
youtubeda bir video var bir haber videosu balıklarla ilgli hani gürcü balık var (videonun başlığını söylemek istemiyorumBalıklar yüzemese ne olurdu?
güzelmiş ben hiç takmıyorum karşıma fln da çıkmıyo zatenAyn ben önüme çıktımı bütün nedenlerden bildirip disslike saldırısı yapıp geçiyorum
Denizdeki herkesDenize elektrik verirsek ne olur ? ?
Tüp bebek bedenini, normak bebek hayatını yakar asdmaksndao. Olmadı galiba hahahahha.Tüp bebek normal bebekten ne kadar az yakar?
Dünya yuvarlak çünkü.İlk işletim sistemini sinyaller ile yazmayı nasıl becerdiler? Ve neden Dünya'nın yuvarlak olduğu gibi saçma bir şeye inanan insanlar var(!)?
Bence üçgen ama kimse inanmıyor .pİlk işletim sistemini sinyaller ile yazmayı nasıl becerdiler? Ve neden Dünya'nın yuvarlak olduğu gibi saçma bir şeye inanan insanlar var(!)?