vinsanity1525
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 444
gına geldi artık varmı indirebileceğimiz bi program ios için reklamları kapatalım? |
gına geldi artık varmı indirebileceğimiz bi program ios için reklamları kapatalım? |
Brave Browser: Fast AdBlockerBrave Browser ile reklamsız, hızlı bir gezinti. Daha hızlı ve daha güvenli.
Java Script'i bulan ve Mozilla Vakfını kuran Eich'in bu tarayıcısı, tam size göre!![]()
The browser that puts you first | Brave
The Brave browser is a fast, private and secure web browser for PC, Mac and mobile. Download now to enjoy a faster ad-free browsing experience that saves data and battery life by blocking tracking software.brave.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reklam gibi oldu.
telefonu daha yeni aldım 2 yıl garantisi var jb yapınca garanti gidiyo diye biliyorum youtube programından reklamı engelleyen uygulama arıyorum safariden degil
İşte uygulama.Brave Browser: Fast AdBlocker
Link bu olmalı.
uygulamayı indirdimde en fazla 720p açıyo videoları :S
Brave Browser ile reklamsız, hızlı bir gezinti. Daha hızlı ve daha güvenli.
Java Script'i bulan ve Mozilla Vakfını kuran Eich'in bu tarayıcısı, tam size göre!![]()
The browser that puts you first | Brave
The Brave browser is a fast, private and secure web browser for PC, Mac and mobile. Download now to enjoy a faster ad-free browsing experience that saves data and battery life by blocking tracking software.brave.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reklam gibi oldu.
Aaa kötü olmuş. O zaman başka uygulamalar da vardır. En güzeli Youtube premium ama paralı.uygulamayı indirdimde en fazla 720p açıyo videoları :S
appstoreda bulamadım onuYouTube vanced dene bi
Denedi.Brave Browser deneyebilrsin.
appstoreda bulamadım onuYouTube vanced
Denedi diye söyledim zaten. Konuyu okursan görürsün. Mesaj kasma burada.Brave Browser. Boşuna demiyorum cevap vereceksen ver son kez diyorum.
dedim ya mobilde indirdimde max 720p açıyo videolarıBrave Browser. Boşuna demiyorum cevap vereceksen ver son kez diyorum.
Konuyu okumamış galiba.dedim ya mobilde indirdimde max 720p açıyo videoları
Google'dan bakappstoreda bulamadım onu
App Store'da yoksa bir işe yaramaz.Google'dan bak
Jailbreak yapmadığın sürece YouTube programını reklamsız kullanman zor.
gına geldi artık varmı indirebileceğimiz bi program ios için reklamları kapatalım?
Zaten Google dan indiriliyor YouTube un reklamsız versiyonuApp Store'da yoksa bir işe yaramaz.
YouTube Premium mu diyorsun? Ben öyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Biraz daha açıklar mısın? Ücretli mi?Zaten Google dan indiriliyor YouTube un reklamsız versiyonu
Zaten Google dan indiriliyor YouTube un reklamsız versiyonu
Öyle bir şey yok .YouTube Premium mu diyorsun? Ben öyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Biraz daha açıklar mısın? Ücretli mi?
Öyle bir şey yok .
Bu zaten başka insanların yaptığı birşey YouTube premium versiyon ama bedava Android'de oluyor hiç ios cihazim olmadı bilemem orayıYouTube Premium mu diyorsun? Ben öyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Biraz daha açıklar mısın? Ücretli mi?
iPhone alan zengin olmuyor.alin şu premiumu rahat edin. İphone almış insanlarsınız. 15 lira mı veremeyeceksiniz?