Caner.shnr
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 20
Tanidigim biri az once teresa fidalgo diye bir hayalet varmış onu atti bu gercek mi anlatılanlar doğru mu
Önemli değil hocamÖzür dilerim çok boş ve salakça bir soru sorduğum için
Fotoğraflarına bakın abi edit olduğu çok belli ya.CHAT NE DIYOR BUUUU
Sen de ona de ki ben de aslında bir hayaletim gel de seni s****imTanidigim biri az once teresa fidalgo diye bir hayalet varmış onu atti bu gercek mi anlatılanlar doğru mu Ekli dosyayı görüntüle 117247
HOCAM BEN BUNU ILK GORDUMUMDE CIDDI CIDDI GERCEK SANDIMBu arada bu hikaye 2014-2015'te kalmadı mı hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önemli değil hocam. Sizce bu gerçek olsa Instagram DM üzerinden mi yayılırdı. Kafanıza takmayın
.
Dunya yuvarlakmi vay canina olemiSen kankanlarınla Ay'a gidip piknik mi yaptın ki Dünya'nın yuvarlak olduğunu iddia ediyorsun?
Arkadaşlar bunu banada attılar. 1 hafta önce. Attıklarından beri Pubg oynarken cin goruyorum
başta bende yuvarlak sanıyordum o cevabı alınca düşünmeden güvenebildim.Dunya yuvarlakmi vay canina olemi
Belki de Pubg'de cin gören arkadaş bunün yüzünden gördü ?Gerçek değil bu. Troll. .d
Kanka o da bisey mi ben yatarken bu geldi ustumde horon tepdi :dDunya yuvarlakmi vay canina olemi
Caps kapatKanka o da bisey mi ben yatarken bu geldi ustumde horon tepdi :d
Kanka onlar bisey ben bunla kahvalti etdim sabah elinde bicak vardi mis gibi tost yapiorduArkadaşlar bunu banada attılar. 1 hafta önce. Attıklarından beri Pubg oynarken cin görüyorum .
Dostum rica edersem Caps Lock tuşunu kapatır mısın ?Kanka onlar bisey ben bunla kahvalti etdim sabah elinde bicak vardi mis gibi tost yapiordu
Tabi kankam kusura bakmaDostum rica edersem Caps Lock tuşunu kapatır mısın ?
TeşekkürlerTabi kankam kusura bakma![]()
Ne demek knkm kusura kalmaTeşekkürler![]()
Ya reis baksana bisey sorcamTeşekkürler![]()
Sor.Ya reis baksana bisey sorcam
Olabilir.Sence Hulk gerçek olabilir mi dostum? Bu arada profilinizde yazdığı üzere yaşınız gerçekten 20 mi?