Hala cayır cayır çalışıyor üstad.Bence 7 yaşındadır.
Sağ olasınız, zaten sistemden çok memnunum.5, 6 yaşında eskilerin iyilerinden bir PC.
Hatırlasam.8 yıl?
8 dir o zaman.Hatırlasam.![]()
Bu pc bayağıdır var.4 veya 5 yaşındadır.
veBu işlerden hiç anlamıyorum ama tahminim 7 yıl.
Olabilir.Bence 6 - 7 yıllık bir PC ama kesin bir şey söyleyemem.![]()
Peki sen bu pcyi kullanır mıydın?2011 zamanı ıslemcısı olduguna göre durum ortada.
Olsun, biraz konu değiştirmiş olayım.Bilgisayarın sahibi hatırlamıyorsa sonuç çıkmayacak.![]()
Toplama.BIOS en son 2014 yılında güncelleştirilmiş, hazır sistem mi yoksa toplama mı?
max 5Merhaba, harbi merak ettim. Sizlere sorayım, elimdeki pc sizce kaç yaşındadır?
Ekli dosyayı görüntüle 124851
Ekli dosyayı görüntüle 124852
Sistem hala Windows 7'de.
Windows 10 bana göre, kötü bir üne sahip.Hocam sistem iyi. Win10 geçin isterseniz.
Teşekkürler.
Bu PC nin hemen hemen aynısını 800 TL'ye aldım ama işlemcisi daha iyi pubg mobil de 57 FPS filan aliyorum CS de 70 oyle yani bence 5 yaşında filandirMerhaba, harbi merak ettim. Sizlere sorayım, elimdeki pc sizce kaç yaşındadır?
Ekli dosyayı görüntüle 124851
Ekli dosyayı görüntüle 124852
Sistem hala Windows 7'de.
az KullanmadıkPeki sen bu pcyi kullanır mıydın?
CSGO benim pcyi ağlattı.Bu PC nin hemen hemen aynısını 800 TL'ye aldım ama işlemcisi daha iyi pubg mobil de 57 FPS filan aliyorum CS de 70 oyle yani bence 5 yaşında filandir
Sana katılıyorum, her pahalı olan şeyler, iyi değildir.az KullanmadıkBızım donemımızde Internet cafelerın 1 nolu ıslemcılerı Fx le baslardı Amd yapılı o zamanlar Tavan yapmıstı Hatta Amd aldım Kullanmadım duruyor ama unuttum ne aldıgımı, Amd Kullanırmıyım? Tabıkı evet Ucuz Stabıl Butce ve Performans saglayan Hersey Kullanılır, Cok para sacmak her zaman en ıyısını ortaya dokmez..
Senin Ramin 8 GB galiba 8000 k MB yazıyor çünkü ama işlemcin çok kötü bı işlemci bende amd a10 7860k varCSGO benim pcyi ağlattı.
Sana katılıyorum, her pahalı olan şeyler, iyi değildir.
O zamanlar o vardı topladıklarında. Ben zaten çok online oyun oynamadığım için çok takmıyorum açıkçası.Senin Ramin 8 GB galiba 8000 k MB yazıyor çünkü ama işlemcin çok kötü bı işlemci bende amd a10 7860k var
Bios tarihinde yatıyor cevap.Cevap ne? 6 ya da 10 diyorum![]()
Hocam siz adamsınız daha yeni forumda öyle saçma bir konu vardı ki hatta sizde ordaydınız sanki :Anakartımı yakmak istiyorum diye konu açan bir yokluk görmemiş velet.Sağ olasınız, zaten sistemden çok memnununum