Discord "Değişiklikleri Kaydet" Çalışmıyor, Nasıl Düzeltilir?

Bu konuyu okuyanlar

KTMR

Asistan
Katılım
9 Haziran 2020
Mesajlar
189
Reaksiyon puanı
128
Puanları
43
Bu sorun bana 1-2 gün öncesine kadar işkence çektiriyordu. Sonunda bir çözümünü buldum. Sizlerle paylaşmak istedim.

Öncelikle sorunun sizinkiyle aynı olduğunu anlamanız için yaşadığım sorunu anlatayım. Kendi discord sunucumda bir değişiklik yaptığım zaman "Değişiklikleri Kaydet" butonu çalışmıyordu. Basıyordum bir süre 3 nokta görünüyordu sonra yeniden "Değişiklikleri Kaydet" butonu çıkıyordu.

Bu sorunu çözmek için Türk forumlara baktığımda bir şey göremedim. Sonra yabancı kaynaklarda çözümü vardır diye Discord'un forumundan baktım. Sonunda bir çözüm buldum.

Öncelikle kendi sunucumuzun isminin sağındaki aşağı yönlü oka basarak veya soldaki sunucu menüsünden kendi sunucumuza sağ tıklayarak Sunucu Ayarları'na giriş yapıyoruz. Topluluk kısmında bulunan "Genel Görünüm" menüsüne giriyoruz. Bu menüden "Topluluğu Devre Dışı Bırak" diyoruz. Ardından "Değişiklikleri Kaydet" dediğimiz zaman butonun çalışacağını göreceksiniz.

Şimdi gelelim "Topluluğu aktifleştirirsem yine bozulur mu?" sorusuna. Topluluğu tekrar aktif edebilirsiniz. Ama oradaki "Kurallar ve İlkeler Kanalı" , "Topluluk Güncellemeleri Kanalını" seçmeniz gerekiyor. Biri boş olduğu zaman genelde "Değişiklikleri Kaydet" butonu çalışmıyormuş. (Discord forumundan öğrendiğim kadarıyla)

Eğer topluluğu etkinleştirmeden bu hatayla karşılaştıysanız topluluğu etkinleştirmeyi deneyin. Etkinleştirdikten sonra yine çalışmıyorsa dediğim adımları uygulayın belki düzelir.

Hatanız hala düzelmiyorsa ne yazık ki başka bir çözüm yolu bilmiyorum. İyi forumlar..
 
Üst