Little Cat
Müdavim
- Katılım
- 28 Haziran 2020
- Mesajlar
- 5,154
- Reaksiyon puanı
- 10,454
- Puanları
- 113
- Yaş
- 29
Türkiye’de kırmızı et tüketimi %30 düştü. Makarna tüketimi ise %25 oranında arttı. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Pastada yoksa?et yoksa pasta yiyin
bende bilmiyorum :///Pastada yoksa?
Ben buz yiyorum en düşük maliyetlisi atıyorum buz dolabına suyu 2 saat geçiyo yemek hazırTürkiye’de kırmızı et tüketimi %30 düştü. Makarna tüketimi ise %25 oranında arttı. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
En iyisi ?Ben buz yiyorum en düşük maliyetlisi atıyorum buz dolabına suyu 2 saat geçiyo yemek hazır
Konu siyasete kayar diye önlem almak istemiştir.İyi de bu siyaset konusu değil ki...
Evet çünkü kaymaya müsait.Konu siyasete kayar diye önlem almak istemiştir.
Kaynak mahluklar. Oradan okudumBu konu hakkında düşüncem Et tüketimi yüzde 30 düşerken makarna tüketimi yüzde 25 artıyorsa aradaki yüzde 5 lik fark ne oluyor?
Bu haberin kaynağı nedir acaba ? ( Ekonomi iyi olmadımı zaten et tüketimi illaha düşmüştürde böyle afaki rakamlarla değil bir haber link verseydiniz keşke. )
Şöyle Linki ben koyayım. Yıllık kişi başı kırmızı et tüketimi 2019'da 8.6 kilo iken 2020’de 7 kiloya düşmüş. ( Bu düşüşü dolaylı yoldan bu yıl milyonlarca Turisttin gelmemesine ve yüzde 20 lik et fiyatlarında ki artışa bağlamışlar. )
Kırmızı et tüketimi yüzde 30 düştü, makarna tüketimi yüzde 25 arttı
Türkiye'de 4 kişilik bir aile 2016 yılında toplam 37.2 kilo kırmızı et tüketirken, bu yılki tüketim oranı 28 kilo oldu. Makarna tüketimi yüzde 25 artarken, kırmızı et tüketimi yüzde 25-30 azaldı.tr.sputniknews.com