Aklıma din ile ilgili kötü şeyler geliyor.

Reaksiyon puanı
109
Merhaba beyler 2 yıldır aklıma allah ile ilgili küfürler meleklerr hakkında kötü şeyler geliyor durduramıyorum artık okumadığım dua kalmadı ne yapabilirim

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Duzlemez. Eğer inançlı kalmak istiyorsan bazı sorular cevapsız kalmali

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Bunlar vesvesedir, fazla üzülmeyin, aklınızdan geçen her şeyden insan sorumlu değildir. İnandığınız ve yaşadığınız sizin için geçerlidir. Vesveseler şeytan kaynaklıdır ve kulu yıldırmak, güçsüz ve kötü olduğunu sandırmak için yapılır. Sakın korkup da dinden uzaklaşmayın. İçiniz yerine dışınıza hakim olmaya çalışın. Vesveseler eğer aşırı önemsenirse insan hayatı çok zorlaşır.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
HawLi JojUk :cool: Anlat bakalım kanka kız düşüyor mu?
Aynen kanka İsmimin Cismimin belli olmadığı platformda havalı olmaya çalışıyorum öyle değil mi? Dini bir konu gördüğümde insanlara yardım etmeye çalışıyorum sadece. Çevrem zaten bilmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seninde dediğin gibi ilgi çekmek amacım olsa başka şeyler yapardım. Yakın arkadaşlarımdan başka söylemeye çalıştığım bir kaç kişi yüzünden dışlandım. Kim bunu ister ki?

Scarmigli1 ded

Asistan
Reaksiyon puanı
463
Muhtemelen gördüğün her inanmayana aynı muameleyi yapıyorsun.

edit: Arkadaş konuyu görüntüleyi 3 dk olmuş ben mesajı 5dk önce atmışım. Niye cevap vermemiş merak ettim şimdi :D
bu arkadaş iyi ateistlerden biri cahil bir ateist olsa idi bende laf söylerdim ama insanların inançlarına saygı duyuyor recep güngör adlı kullanıcı biraz daha düzgün konuşsa iyi olur

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
bu arkadaş iyi ateistlerden biri cahil bir ateist olsa idi bende laf söylerdim ama insanların inançlarına saygı duyuyor recep güngör adlı kullanıcı biraz daha düzgün konuşsa iyi olur
Keşke kendisi de benim kadar saygı duysa, Konuyu görüntülemiş ve cevap vermemiş. Haksız çıktın tartışmada, niye özür dileyip hatanı anlamak yerine hiç cevap vermiyorsun? Sayın @Recep Güngör

ozciceky

Profesör
Reaksiyon puanı
2,764
Merhaba beyler 2 yıldır aklıma allah ile ilgili küfürler meleklerr hakkında kötü şeyler geliyor durduramıyorum artık okumadığım dua kalmadı ne yapabilirim
tövbe Allahım de. Aklımdaki bu saçma düşünceleri uzak tut de. Neticede bundan rahatsız olmanız bile güzel bir nokta.

Reaksiyon puanı
109
Keşke kendisi de benim kadar saygı duysa, Konuyu görüntülemiş ve cevap vermemiş. Haksız çıktın tartışmada, niye özür dileyip hatanı anlamak yerine hiç cevap vermiyorsun? Sayın @Recep Güngör
dostum yaşının kaç olduğunu bilmiyorum ama adam 19 yaşında,bir bildiği vardır

Recep Güngör

Asistan
Reaksiyon puanı
147
Aynen kanka İsmimin Cismimin belli olmadığı platformda havalı olmaya çalışıyorum öyle değil mi? Dini bir konu gördüğümde insanlara yardım etmeye çalışıyorum sadece. Çevrem zaten bilmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seninde dediğin gibi ilgi çekmek amacım olsa başka şeyler yapardım. Yakın arkadaşlarımdan başka söylemeye çalıştığım bir kaç kişi yüzünden dışlandım. Kim bunu ister ki?
Dine inanmayanlar nedense sanal ortamda farklı bir savunmada, gerçekte farklı bir savunmada bulunuyor.
Zaten profiline girdiğimde görüyorum ki insanlarla genel bir dalga geçme çabası var. Gerçek hayatta pek özgüvenli olduğunu düşünmüyorum. Teşekkürler bu arada desteklediğin için @yuu otosaka
Gerçek hayatta karşıma çık, özgüvenli olup olmama adlı cümlene bir bakalım ;)

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Bunlar vesvesedir, fazla üzülmeyin, aklınızdan geçen her şeyden insan sorumlu değildir. İnandığınız ve yaşadığınız sizin için geçerlidir. Vesveseler şeytan kaynaklıdır ve kulu yıldırmak, güçsüz ve kötü olduğunu sandırmak için yapılır. Sakın korkup da dinden uzaklaşmayın. İçiniz yerine dışınıza hakim olmaya çalışın. Vesveseler eğer aşırı önemsenirse insan hayatı çok zorlaşır.
Güzel bir bilgi olmuş. İslamın bu konuyu neyle bağdaştırdığını bilmiyormuşum. Teşekkürler.

Niko4

Doçent
Reaksiyon puanı
421
hocam gelebilir bu sizin düşünceleriniz değil bu şeytanın size verdiği vesveselerdir şeytanın kalbin yanında meskeni vardır sürekli ordan insana vesvese gelir aldırmayın bunları bu tür şeyler namaza başlayınca daha fazla oluyor şeytan daha fazla uğraşmaya başlıyor zaten hocam kendiniz bundan bir rahatsızlık duyuyorsunuz demekki bu sizin düşünceleriniz değil ben birini bıçakladığımı düşününce onu bıçaklamış mı oluyorum ? tabikide hayır bu bir yerden sonra takıntıya dönüşe bilir sürekli şehadet getirirsiniz bu takıntıdan sonra ne demiş üstadımız Beddüzaman Said Nursi hocamız düşünürsen büyüyür düşünmezsen küçülür size son liman 9 yıllık okb hastası videosunu bakmanızı tavsiye ederim

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
dostum yaşının kaç olduğunu bilmiyorum ama adam 19 yaşında,bir bildiği vardır
Bir bildiği vardır diye bir şey yok. Dünyanın en yanlış lafı olabilir zaten.
Dine inanmayanlar nedense sanal ortamda farklı bir savunmada, gerçekte farklı bir savunmada bulunuyor.

Gerçek hayatta karşıma çık, özgüvenli olup olmama adlı cümlene bir bakalım ;)
Gerçek hayatta karşına çıkma gibi bir imkanım olmadığını sende biliyorsun. Boş muhabbet yapıyorsun yani.
Gerçekte bir çok yakın arkadaşımı hatta bazı yakın olmayan arkadaşlarımı ikna ettim din konusunda.
Açıkçası attığın yanıt pek anlamlı bir yanıt değil yazdıklarıma karşı.