- Reaksiyon puanı
- 6,877
Yalan değil. Sana hangisi doğru geliyorsa,ona inanırsın.Yalan konuşmaktan gözlerin beyazlamış.
Hadi hadi sen gittiğin yolları Ben Vito'yla gidip çoktan dönmüşüm. ?
Yalan değil. Sana hangisi doğru geliyorsa,ona inanırsın.Yalan konuşmaktan gözlerin beyazlamış.
Hadi hadi sen gittiğin yolları Ben Vito'yla gidip çoktan dönmüşüm. ?
Yalan söyleme gözlerime bak bu kez (yalan)Yalan değil. Sana hangisi doğru geliyorsa,ona inanırsın.
Hocam sizi ilk defa görüyorum. Hayırlı olsun. (Belki de nick değişmiş eski kullanıcı olabilirsiniz bilemiyorum)Öyle bir ayrımım asla olmaz, ancak bende yazayım ya.
Yazacağım insanların yeri bende özeldir..
@utkuversus
@Creative
@grbzz
@alpsadik
@Görkem Say
@MrtAltg
@The Judge
@Dora
@BHA
@kilicbaligi
@Emir Aydın
@_Zaur_
@DKN NZY
@Usain
@Issac42
@BJKolik
@Mustafa Deliktaş
@"Melih"
Hatırlamayabilirsiniz, ben SonicDash.Hocam sizi ilk defa görüyorum. Hayırlı olsun. (Belki de nick değişmiş eski kullanıcı olabilirsiniz bilemiyorum)
Sonic Dash i biliyorum demek o sizdinizHatırlamayabilirsiniz, ben SonicDash.
İlk adım olan ThorJ'ye geri döndüm.
Eski moderatörüm, eğer o tarihlerde yok iseniz beni bilmemeniz normal.
Evet, isim değişikliğine gittim. Profilimde görebilirsiniz.Sonic Dash i biliyorum demek o sizdiniz
Bende hastaneye gidiyorum. Randevum var. Haydi hepinize iyi çalışma haftası diliyorum. (Biraz google+ gibi mesaj oldu, idare edin)?Abi işe gidiyom zamanım yok üyeleri tek tek yazmaya. Zaten hepinizden elektrik aldığımı biliyorsunuz ?
Eski moderatör mü? Siz geleli 1 sene falan olmadı mı?Hatırlamayabilirsiniz, ben SonicDash.
İlk adım olan ThorJ'ye geri döndüm.
Eski moderatörüm, eğer o tarihlerde yok iseniz beni bilmemeniz normal.
Sonic Dash nereye kayboldu diyordum ben de ?Evet, isim değişikliğine gittim. Profilimde görebilirsiniz.
Foruma geleli 1.5 sene oldu, ancak Nisan ayından beri moderatörlük yapıyorum. Bu yıl Eylül ayında kısa bir süreliğine forumu bırakmıştım, ancak dün geri döndüm.Eski moderatör mü? Siz geleli 1 sene falan olmadı mı?![]()
Çok güzel bi' cevap. <3Forumdaki herkese saygım sonsuz. Sevgi ise gördüğün, konuştuğun, yakın hissettiğin insana mahsustur. Ama kimse kırılmasın kimse beni sevmese de ben tüm insanları seviyorum.
Forumdaki herkese saygım sonsuz. Sevgi ise gördüğün, konuştuğun, yakın hissettiğin insana mahsustur. Ama kimse kırılmasın kimse beni sevmese de ben tüm insanları seviyorum.
Sizi biliyorum ama hiç konularda göremiyorumvay be kimse benim gibi mükemmel birine ısınmadı mı
bende sizi biliyorum ama çok görmüyorum demek ki ilgi alanlarımız farklıSizi biliyorum ama hiç konularda göremiyorum
Aynen ben genelde konu dışında dolanıyorum.bende sizi biliyorum ama çok görmüyorum demek ki ilgi alanlarımız farklı
Kral bee
bende genelde bilgisayar ve alt başlıklarında takılıyorumAynen ben genelde konu dışında dolanıyorum.
Etiketleyenlere teşekkürlerim sonsuz zaten.Hocam ben sizi de etiketlemiştim.
Rica ederim ?Etiketleyenlere teşekkürlerim sonsuz zaten.