Dilara Kaya
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,756
Ne düşünüyorsunuz?
mesela ekonomi bakanı damat...Geç kalmış bir söylem, yerleşen yerleşti bile.
Ekonomi bakanı kim abi?Doğru söze ne denir, sadakat ve liyakat esas alınmalı.
Berat Albayrak liyakat sistemi ile görev başında olan en iyi bakanlardan biridir. Bu adam çok zor ve sancılı olacağını, hakaret ve küfür yiyeceğini bilmesine rağmen mevcut ekonomik yapıyı idare etmeyi değil, bu yapıyı kökten değiştirmeyi hedefliyor. Yeni bir üretim devrimi yapmanın peşinde.Ekonomi bakanı kim abi?
Resimde adeta adamsan karşı cık der gibiNe düşünüyorsunuz?
Dayı espri güzelmiş hahBerat Albayrak liyakat sistemi ile görev başında olan en iyi bakanlardan biridir.
Gerçekten çok mu var, nerelerde ben bilmiyorum.Allah allah bunlar neden seneler öncesin de denmedi acaba ? şimdi her yer sülale oldu da
Gerçekten çok mu var, nerelerde ben bilmiyorum.
Ayrıca bu parti içi bir mesele, kime ne bundan.
Aynen..Parti içi mesele he , yani ülkemizi ilgilendirmiyor hiço yüzden zaten şuan uçuyoruz ya
Bu abimize laf anlatmak çok zor. Onun değimi ile ülkemiz şahlanmaya devam ediyor.Parti içi mesele he , yani ülkemizi ilgilendirmiyor hiço yüzden zaten şuan uçuyoruz ya
Ülkelerin farkli olmasi muhtemel ??Bu abimize laf anlatmak çok zor. Onun değimi ile ülkemiz şahlanmaya devam ediyor.
Olabilir bak bunu hiç düşünmemiştim.Ülkelerin farkli olmasi muhtemel ??
Ben bu kadar fikre sahip olmak için birebir tanışma deneyimi olması gerektiğini düşünüyorum.Berat Albayrak liyakat sistemi ile görev başında olan en iyi bakanlardan biridir. Bu adam çok zor ve sancılı olacağını, hakaret ve küfür yiyeceğini bilmesine rağmen mevcut ekonomik yapıyı idare etmeyi değil, bu yapıyı kökten değiştirmeyi hedefliyor. Yeni bir üretim devrimi yapmanın peşinde.
Bu devrimin öyle kolay ve sancısız olmayacağını talimatlı ekonomistler hariç herkes farkında ve biliyor.
Türkiye bir meydan okuma içinde. Uysal bir kedi gibi davranıp her şeye he baba deyip kucağa oturursak işlerin hemen düzeleceğini herkes biliyor. Artık yamalarla ve ondan al buna ver gibi kısa vadeli çalışmalar Türkiyeyi kurtarmaz. bu dönüşümü Türkiye'nin yapmasını istemiyorlar.
Hırsızlara kapıyı içeriden açıp buyur diyenler oldukça bu mücadele daha da zorlaşacaktır.
Abi bal tutan parmağını yalar ya. Ama bu sadece akp için değil mhp için de geçerli, chp için de. Bakma muhattap aldığımız, uyandırmaya çalıştığımız kişiler çocuk olduğu için henüz biraz daha üstüne basman gerekiyor konunun anlamaları için. Yine de bazı kesim için gerçekten umut yok 'görkem' gibi.Gerçekten çok mu var, nerelerde ben bilmiyorum.
Ayrıca bu parti içi bir mesele, kime ne bundan.
Normal şimdi kız mı kovalayacaklar, lol mol birşeyler mi oynayacaklar, yerinde oturup devlete mi saydıracaklar çok yoğunlar bu karışıklıklar olabilir.