Erdoğan: ''Akrabaları parti yönetimine koymayın, aşiretleşmeyelim.''

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Dağmat Akrabadan sayılmıyor heralde :)

Not: Ayrıca Parti yönetimine koymayın diyor ülke yönetimi hakkında bir şey dememiş :p Benim bildiğim Berat Albayrak'ın AKP yönetiminde bir görevi veya yetkisi yok.

Andromedavor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,339
Ekonomi bakanı kim abi?
Berat Albayrak liyakat sistemi ile görev başında olan en iyi bakanlardan biridir. Bu adam çok zor ve sancılı olacağını, hakaret ve küfür yiyeceğini bilmesine rağmen mevcut ekonomik yapıyı idare etmeyi değil, bu yapıyı kökten değiştirmeyi hedefliyor. Yeni bir üretim devrimi yapmanın peşinde.
Bu devrimin öyle kolay ve sancısız olmayacağını talimatlı ekonomistler hariç herkes farkında ve biliyor.
Türkiye bir meydan okuma içinde. Uysal bir kedi gibi davranıp her şeye he baba deyip kucağa oturursak işlerin hemen düzeleceğini herkes biliyor. Artık yamalarla ve ondan al buna ver gibi kısa vadeli çalışmalar Türkiyeyi kurtarmaz. bu dönüşümü Türkiye'nin yapmasını istemiyorlar.

Hırsızlara kapıyı içeriden açıp buyur diyenler oldukça bu mücadele daha da zorlaşacaktır.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Hatasının farkına varıp düzeltmek için çaba sarfeden insanları severim.
Hatadan ders çıkartmak önemli

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
1602712002219.png

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Berat Albayrak liyakat sistemi ile görev başında olan en iyi bakanlardan biridir. Bu adam çok zor ve sancılı olacağını, hakaret ve küfür yiyeceğini bilmesine rağmen mevcut ekonomik yapıyı idare etmeyi değil, bu yapıyı kökten değiştirmeyi hedefliyor. Yeni bir üretim devrimi yapmanın peşinde.
Bu devrimin öyle kolay ve sancısız olmayacağını talimatlı ekonomistler hariç herkes farkında ve biliyor.
Türkiye bir meydan okuma içinde. Uysal bir kedi gibi davranıp her şeye he baba deyip kucağa oturursak işlerin hemen düzeleceğini herkes biliyor. Artık yamalarla ve ondan al buna ver gibi kısa vadeli çalışmalar Türkiyeyi kurtarmaz. bu dönüşümü Türkiye'nin yapmasını istemiyorlar.

Hırsızlara kapıyı içeriden açıp buyur diyenler oldukça bu mücadele daha da zorlaşacaktır.
Ben bu kadar fikre sahip olmak için birebir tanışma deneyimi olması gerektiğini düşünüyorum.

Gerçekten çok mu var, nerelerde ben bilmiyorum.
Ayrıca bu parti içi bir mesele, kime ne bundan.
Abi bal tutan parmağını yalar ya. Ama bu sadece akp için değil mhp için de geçerli, chp için de. Bakma muhattap aldığımız, uyandırmaya çalıştığımız kişiler çocuk olduğu için henüz biraz daha üstüne basman gerekiyor konunun anlamaları için. Yine de bazı kesim için gerçekten umut yok 'görkem' gibi.

Öte yandan dediğin gibi; BAKANLIK DEĞİL, parti içerisinde diye bahsettiği durumda arkadaşlar partiyle BAKANLIĞI karıştırıyor. Normal şimdi kız mı kovalayacaklar, lol mol birşeyler mi oynayacaklar, yerinde oturup devlete mi saydıracaklar çok yoğunlar bu karışıklıklar olabilir.