Şok !!! Demirören'den Şok Sözler

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
23462.jpg

ŞOK!!! 'Onun an.... s....m'
Şok sözler ortalığıu karıştıracak...
Demirören, MHK Başkanı’na protokolde ana avrat küfretti: Disiplin Kurulu Başkanı Reşat Bostan’a protokolde rastlayan Beşiktaş Başkanı “Onun an.... s....m. Bunu Sarvan’a aynen ilet” diye konuştu

G.Saray-Beşiktaş derbisi sırasında ve sonrasında Şeref Tribünü’nde yine istenmeyen olaylar yaşandı.. Delgado’nun kırmızı kart gördüğü pozisyondan sonra ayağa kalkıp MHK Başkanı Oğuz Sarvan’a bakarak kendisini alkışlayan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, tepkisini anında ortaya koydu..

Sarvan'a hitaben oldukça agresif şekilde “Hoca hoca, atadığın hakemleri görüyor musun? Bunlar nasıl hakem? Böyle ucuz adam mı atılır? Canımızı yakıyorlar, görmüyor musun? Ayıptır yahu! Emeğimizi çalıyorlar” diyen Demirören, daha sonra hemen yanında oturan TFF Başkanı Mahmut Özgener’i pas geçerek ilk sıradaki diğer federasyon yöneticilerine döndü ve prostesto için onları alkışladı.. Bu sırada Beşiktaşlı öteki yöneticiler Oğuz Sarvan’a laf atmaya başlayınca tepki göstererek “Siz susun.. Oturun oturduğunuz yerde” ifadesini kullandı..

Maçtan sonra ise tepkinin boyutları daha da arttı.. Federasyon yöneticileri maç biter bitmez Şeref Tribünü’nün ilk sırasında toplanırken, çok bozuk olduğu gözlenen Demirören, Şeref Salonu’na geçti.. O sırada bütün cezaları veren Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun başkanı Av. Reşat Bostan gelip “Haydi başkan, geçmiş olsun.. Biz kaçıyoruz” dedi.. Demirören ise karşılık olarak “Dur, dur, kaçma! Sana bir mesajım var.. Oğuz Sarvan’a ilet.. Onun an..... s.....m! Adam maç bitmeden kaçıp gidiyor.. Çünkü yüzüme bakmaya cesareti bile yok” dedi, ortalık buz kesti.. Demirören’in yanındaki yöneticiler de “Biz de yönetim olarak aynı küfrü ediyoruz, bunu da iletin” dedi..

Beşiktaş yönetiminden Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu, Şeref Yalçın, Bülent Deriş ve Hakan Aksoy da bitiş düdüğünden sonra sahaya atladılar.. Hakemlerin etrafını saran yöneticilerden Yalçın, “Bravo size! Çok şerefli bir yönetimi gösterdiniz.. Delgado’yu hikayeden atıyorsun, utanmıyor musun?” derken, diğerleri de “Vicdanın rahat mı? Gece rahat uyuyabilecek misin? Penaltılar yanlış, kırmızı kart yanlış.. Bizim paramızla maç yönetiyorsun, aldığın paranın hakkını vermiyorsun” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.. Çakır, bu tepkilere hiç yanıt vermedi..

‘ÇOK ŞEREFLİ MAÇ YÖNETTİN’

Bitiş düdüğüyle birlikte sahaya dalan Beşiktaşlı 5 yöneticiden biri olan Şeref Yalçın, hakem Cüneyt Çakır’a “Bravo sana, çok şerefli yönettin maçı.. Hikâyeden penaltı, hikayeden kırmızı kart verdin.. Utanmıyor musun?” diye bağırdı.. Aynı şekilde Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu, Bülent Deriş ve Hakan Aksoy da hakeme saha ortasında tepki gösterdi

Kaynak

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
maçın stresi ve kızgınlık anlarında geri dönülmez şekilde söylenen sözler.
hikayeden penaltı ,kırmızı kart diyen yöneticilerde hakem yönünden canları acıdığından refleks olarak her karara tepki göstermişler.
günler geçtikçe olay duruldukça söylenen sözlerin kendinelerine döneceği kesin.
moral bozup sinir olup kendimizi yıpratmayalım.
geçmiş olsun.bir kazanan olacak elbet birde kaybeden.

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Yazık o yöneticilere ve o başkana!!!!!!!!

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Yakışmıyo başkan yakışmıyo.

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
105 yıllık mazisi olan bir kulübün başkanından bunları duymak Türk futbolu adına çok üzücü.Sanki Beşiktaş maçı haketmiş de hakemler yüzünden 4 gol yemiş gibi utanmadan konuşuyor, üstüne bir de küfrediyor.Affedilebilir bir terbiyesizlik değil bu.

Zealot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Git artık yeter git!!!!!

Galatasaray hakkıyla aldı maçı,oynadılar kazandılar. Tabi suçu illa başkalarına atması gerekiyor başkanın kendi hatalarını örtmek, dikkati başka yöne çekmek için..

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
yeter artık demirören...beşiktaşın sana ihtiyacı yok.

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Vay Süleyman Seba vay. sen gittikten sonra beşiktaşın grafiği gibi terbiyeside düştü gitti.Araya verdiler klübün adını ,kendilerini iş adamı sanan şahsiyetler.

Maçı geçtim insan kendini bilmez olunca böyle sözleri de duymak zor olmuyor.değil 4 gol 24 golde yese bu şekilde bir tepki kabul edilemez.

Üstelik klübün en tepesindeki isim bunu söyleyince ve bu sözü söylediği mekanın adı 'protokol' veya 'şeref tribünü' olunca sanki daha bir trajik durum çıkıyor ortaya.
Her işimizde çıtayı yükseltip , kalitesizleri ve kalitesizliklerini elediğimiz günleri görmek dileğiyle...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
İyi olmuş küfür ettiği. Haklı adam. Delirttiler sonunda.. Gs maçı hakkıyla falan almadı. O kadar yanlış kararlar verirsen takımın morali tabiki bozulur ve bu oyuna yansır. Gs zannediyor ki oyun oynadık. Hatalı kararlar vermeseydi görürdüm ben gs'nin halini.. Terbiyesizlik bu

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
küfür kabul edilemez...
Bizim son şampiyonluğumuzu gördüğümüz Büyük başkan küfürler yüzünden istifa etmişti...
bu başkan da istifa etmesi gerektiği halde sağa sola küfür ediyor...
küfür etmekle olmaz ya adama gibi takım kuracaksınız...
ya küfür ettiğiniz adamların kafasına sıkacaksınız ki bir daha Beşiktaşa yamuk yapmyaya kimse cesaret edemeyecek...
ya da bunları yapamıyorsanız yapacak biine koltuğu devredeceksiniz...
GS FB hakkıla mı şampiyon oluyor onlara neden bu kadar hata yapılmıyor...
federasyon ve hakemler bu iki takımdan it gibi korkuyor çünkü...

kramp34

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Küfür etmek ayıptır sorun ne olursa olsun.. 2 gün öncesine kadar Galatasaray ile kardeşiz diyen adamlar dün maçta ana avrat sövüyorlardı.

Kardeşlik böyle birşeyse böyle kardeş olmaz olsun ;)

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Küfürler size değildi hakemlere

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Bir avuç kendini bilmez taraftar ile koskoca camiayı bir tutmayın lütfen. Futbolda özellikle ülkemizde maalesef 4 büyüklerin taraftarları birbirine küfür ediyor.

zafercem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İyi olmuş küfür ettiği. Haklı adam. Delirttiler sonunda.. Gs maçı hakkıyla falan almadı. O kadar yanlış kararlar verirsen takımın morali tabiki bozulur ve bu oyuna yansır. Gs zannediyor ki oyun oynadık. Hatalı kararlar vermeseydi görürdüm ben gs'nin halini.. Terbiyesizlik bu
çok doğru söylüyorsun. bir de medya dünkü hakemin kararlarını görmemezlikten geldi. ah o renkler sarı-kırmızı değil de sarı-lacivert olsaydı görürdünüz bugünkü cümbüşü. beşiktaş büyük takım gibi davranmadığı sürece her zaman hakkı yenilir. bu böyle biline.

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
çok doğru söylüyorsun. bir de medya dünkü hakemin kararlarını görmemezlikten geldi. ah o renkler sarı-kırmızı değil de sarı-lacivert olsaydı görürdünüz bugünkü cümbüşü. beşiktaş büyük takım gibi davranmadığı sürece her zaman hakkı yenilir. bu böyle biline.

tamam susun konuştu ..

dün nasıl attı ama elle baros .

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Bir Galatasaraylı olarak BJK'ye hiç yakışmıyor bu başkan...

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
ne olursa olsun
Türkiyenin en köklü klüplerinden birinin başkanına küfür yakışmıyor..

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
İstifa etsin en kısa zaman kendini daha fazla küçük düşürmeden

119711941tzn6.jpg

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2

Moderatörlerimize bakıyorumda neredeyse hepsi kendilerine göre haklı oldukları için küfürü haklı çıkarmışlar ( bazıları hariç )
Şimdi bende haklı olduğumda forumda ki birine küfredebiliriyim ?

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Bu Federasyonla bu başkanlarla iş olmaz hakemlerin kulağını kim çekiyorsa aşşa indirilmeli yada bütün takımlar futboldan cekilmeleri lazım.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Beşiktaş'tan bu tüpçü gitmedikçe,kriz yaşamaya devam edersiniz.Delgado'nun gördüğü 2. sarı ilk defa olan bir şey değil.Aynısını Kadıköy'de Lincoln de gördü.Bana kalırsa kural değişmeli.Futbolcu aşırıya kaçmadan itiraz edebilmeli.Hakemin kolundan tutup çekiştiren futbolculara da taviz verilememeli,yanlış karar vermiş bile olsa.

Bir de Delgado kendisini savunurken,ilk gördüğü sarı kartın ucuz olduğundan falan bahsetmiş,asıl trajedi bu.Ben hakem olsam,Barış'ın bileğine kasıtlı bastığı pozisyonda atardım.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Moderatörlerimize bakıyorumda neredeyse hepsi kendilerine göre haklı oldukları için küfürü haklı çıkarmışlar ( bazıları hariç )

Big doğru söze ne hacet...Hakaten büyüksün...

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Küfür etmek kadar aciz bir davranış var mıdır ne kadar haklı olursan ol küfür etmek hele hele bir adamın en kutsal varlığına küfür etmek çok ayıp bir davranış.Kesinlikle haklılığı savunulamaz bu durumun.

Bu arada şunu merak ediyorum küfür olayını bir kenara bırakın küfüre sebebiyet verecek olan Demirören'in haklı olduğu yer neresi merak ediyorum bizimkiler çatır çatır aldılar maçı.Beşiktaş sadece izledi.Ara sıra da faul yaparak müdahale etmeye çalıştı ama yemedi.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
souris sana da katılıyorum.En koyu bir beşiktaşlı olaraktan.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62

+1

Birde O mod arkadaşlardan biri demişki iyi oynamadı hakem kararları etkiledi maçın skorunu .

Hiç kusura bakma ama YUHH şu lige bak bakalım son bi kaç maça son bi kaç yılda gs nin attığı golleri atabilen bi takım oldu mu ? . Yahu maçtan hiç anlamayan hiç futbol maçı izlememiş adam bile zevk alır. Tebrik eder. Galatasaray takım halinde en iyi oynayan takımdır şu ligde. Hakemin sadece ilk golde hatası vardı. Bide Gökhan zanla yanındaki zapoyu atmalıydı . Ucuz kurtuldunuz ;)

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Aynı sekilde galatasaray yenilseydi bizim yaptıgımız gibi tepkinizi ortaya koyarmıydınız?
(Kufur yanlısı degilim ama sonucta oda bir tepki) Yada suspus olup otururmuydunuz?Yada soyle soyleyeyim her fener yenilgisinden sonra hakeme yaptıgınız tepkileri surekli dilemi getirirdiniz?
Koskoca baskan diyorsunuz durduk yere adam kızmadı heralde benim takımım cok guzel oynadı da kaybettık de demedı,Sadece hakeme isyan etti ki demekki bardaklar bayagı bir tastı artık.Kötü oynayıp yenilmis olabiliriz.
Ama sizler degilmiydiniz fener-gs macında hakem kırmızı kart cıkarttıktan sonra gecipte "o hakem o kartı vermeseydi durum boyle olmazdı, takımın moralını bozdu, haliyle yenildik" dıyenler sizlere soruyorum sadece.
"iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır" derler siz ikisinide bize batırmaya çalışmayın lütfen...