Starman35
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 45
Evdeysem Wi-Fi değilsem mobil veri kullanıyorum. Ve müziklerimi AirPods ile dinliyorum. Parlaklığı normal seviyede diyelim.Parlaklık en kısıkta mı kullanıyon ? Wifi kapalı sadece mobil veri mi birde =?
Doğru bir dahakine öyle atayım ama kullandığım süreden de eminim 100 de çıkartıyorum sarjdanGrafik kısmınıda göstermeniz lazım. Ne bilelim belkide sürenin yarısı önceki şarja aittir. İphonelar son şarjdan itibarenki süreyi değil 24 saat içerisindeki süreyi gösteriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu benim iPhone Xs 6 saat 8 dakika diyor. 8 dakikalık kısım grafikte görülebileceği üzere yeni şarja ait. Dünkü şarj ile 6 saat ekran süresi almışım.
![]()
İphone se alınır mı başlıklarında hemen bitiyor amaBakalım malum arkadaş gelecek mi. Konularda iPhone SE bataryası kötü diyor ama böyle kanıtlı gönderilere gelmiyor![]()
safari niye 1 buçuk saat açık kalmışGrafik kısmınıda göstermeniz lazım. Ne bilelim belkide sürenin yarısı önceki şarja aittir. İphonelar son şarjdan itibarenki süreyi değil 24 saat içerisindeki süreyi gösteriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu benim iPhone Xs 6 saat 8 dakika diyor. 8 dakikalık kısım grafikte görülebileceği üzere yeni şarja ait. Dünkü şarj ile 6 saat ekran süresi almışım.
![]()
Kullanmadığın cihazı kötüleme dersek inceledim diyor herhalde mağazada 2 dakika baktı da karar verdiİphone se alınır mı başlıklarında hemen bitiyor ama![]()
Forumlarda takılıyorum?safari niye 1 buçuk saat açık kalmışyok yani amerikayamı gittiniz hocam
![]()
safarinin forumla ne alakası varForumlarda takılıyorum?
belki safariden giriyosafarinin forumla ne alakası var?!
Safari en iyi iPhone tarayıcısı çünküsafarinin forumla ne alakası var?!
Geldimmm.Bakalım malum arkadaş gelecek mi. Konularda iPhone SE bataryası kötü diyor ama böyle kanıtlı gönderilere gelmiyor![]()
Ne demek ne alakası var? Safari internet tarayıcısı değilmi? Siz ne sanıyorsunuz?safarinin forumla ne alakası var?!
Yok sizi kast etmedim. Siz en azından mantıklı tahminlerle yürüyorsunuz diğer arkadaş direkt çamurluyorGeldimmm.
Gene de çok kötüü.
Kaç saatte şarj olacak o iphone. Birde 1.5 sene sonra ekran süresi ne kadar olacak? Powerbank ile dolaşırsın???
Ben niye üzerime alındım bilmiyorum ki ???Yok sizi kast etmedim. Siz en azından mantıklı tahminlerle yürüyorsunuz diğer arkadaş direkt çamurluyor
Hocam bir şey danışacaktım 18 w şarj aleti ile yüzden 1'den 100'e kaç dakikada şarj oluyor telefonu hiç kullanmadan ama acaba benimkinde mi sorun var ben anlam veremedim...Evdeysem Wi-Fi değilsem mobil veri kullanıyorum. Ve müziklerimi AirPods ile dinliyorum. Parlaklığı normal seviyede diyelim.
Hocam bir şey danışacaktım 18 w şarj aleti ile yüzden 1'den 100'e kaç dakikada şarj oluyor telefonu hiç kullanmadan ama acaba benimkinde mi sorun var ben anlam veremedim...
iPhone XS 18w adaptör ile şarj olma ilerlemesi: 19dk %50 30dk %67 38dk %75 45dk %80 60dk %89 76dk %95 90dk %97 114dk %100 |
1 saat gibiHocam bir şey danışacaktım 18 w şarj aleti ile yüzden 1'den 100'e kaç dakikada şarj oluyor telefonu hiç kullanmadan ama acaba benimkinde mi sorun var ben anlam veremedim...
O zaman benimkinde bir sorun var bugün sırf denemek için 5w şarj aleti ile telefonu şarj ettim kutudan çıkan kendi şarjı idi interneti, konumu her şeyi kapattım ekran parlaklığı da en kısık seviyeye getirdim şarj esnasında telefona elimi dahi sürmedim 17:30’da yüzde 1 idi 20.50’de ancak yüzde 100’e ulaştı(20.49’da baktım yüzde 99 idi) yani tam yüzde 100 olana kadar bekledim sizce 3 saat 20 dakika normal mi 5w ile sizde durumlar nedir?1 saat gibi
Bu arada yarın da 18 w ile bir test yapacağım telefona kesinlikle hiç dokunmayacağım bakalım o nasıl sorun verecek?O zaman benimkinde bir sorun var bugün sırf denemek için 5w şarj aleti ile telefonu şarj ettim kutudan çıkan kendi şarjı idi interneti, konumu her şeyi kapattım ekran parlaklığı da en kısık seviyeye getirdim şarj esnasında telefona elimi dahi sürmedim 17:30’da yüzde 1 idi 20.50’de ancak yüzde 100’e ulaştı(20.49’da baktım yüzde 99 idi) yani tam yüzde 100 olana kadar bekledim sizce 3 saat 20 dakika normal mi 5w ile sizde durumlar nedir?
Gayet iyiymiş 30 dakikada SE 2020’de maksimum 55 oluyor XS daha mı Hızlı şarj oluyor yani?
iPhone XS 18w adaptör ile şarj olma ilerlemesi:
19dk %50
30dk %67
38dk %75
45dk %80
60dk %89
76dk %95
90dk %97
114dk %100
safarinin anlamı bu değil mi?Ne demek ne alakası var? Safari internet tarayıcısı değilmi? Siz ne sanıyorsunuz?