Başlat menüsüne çalıştır yazın.Ve oraya %temp% yazın,ve içindeki dosyaların hepsini silin.Bilgisayarıma kendim yüklediğim uygulama, oyunların 100 gb civarı bir alan kaplamasına rağmen bilgisayarımın yaklaşık olarak 210 gb alanı kullanılıyor olarak gözüküyor bunun sebebi nedir?
yeni nesildir yükledikleriSen hangi oyunları yükledin onu söyle bi
Banada öyle geliyor.yeni nesildir yükledikleri
Bunu daha öncede denemiştim yaklaşık 5 gb alan boşalmıştı.Başlat menüsüne çalıştır yazın.Ve oraya %temp% yazın,ve içindeki dosyaların hepsini silin.
Bilgisayar>yereldisk>özellikler(sağtıklayın)
Diski temizle diyin(sistem dosyaları dahil)
Sorunuz %90 çözülecektir umarım.
GTA 5 Deceit League Of Legends yüklü şu anda.Sen hangi oyunları yükledin onu söyle bi
Tekrar deneyin.çünku çok çabuk dolabiliyorlarBunu daha öncede denemiştim yaklaşık 5 gb alan boşalmıştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
GTA 5 Deceit League Of Legends yüklü şu anda.
sjdjskkdkdkslfldllslsldlNe kadar ilginç bir konu başlığı. "Yüklemememe"
Sistem özelliklerinizi doğru bir şekilde atarmısınız fps değerlerinide ortalama atın.
Sıcaklık sorunudur muhtemelen.veya driverler güncel değildirGTX 1650 4GB
Intel I7-9750HF
8 GB 2400 MHz Ram
256 GB SSD
GTA 5 oyununda yaklaşık 40-60 fps
Deceit oyununda yaklaşık 90-120 fps
League of Legends oyununda yaklaşık 120-150 fps
Not:Bilgisayarım masaüstü değil laptop.
Aldığım fps değerleri bilgisayarıma göre düşük fakat bunun sebebini bende anlayabilmiş değilim.
Bunu yapmak bilgisayara zarar vermez deüil mi?Başlat menüsüne çalıştır yazın.Ve oraya %temp% yazın,ve içindeki dosyaların hepsini silin.
5 yıldan beri yapıyorum.Içiniz rahat etsin,bir sakıncası kesinlike yoktur ?Bunu yapmak bilgisayara zarar vermez deüil mi?
Onların Boyutu Falan Pekte Yüksek OlmuyorBaşlat menüsüne çalıştır yazın.Ve oraya %temp% yazın,ve içindeki dosyaların hepsini silin.
Her pc de aynı olmaz.bende 16gb çıkmıştı ☠?Onların Boyutu Falan Pekte Yüksek Olmuyor
Teknosadan kendim gidip almıştım orjinal olmama gibi bir ihtimali yok.Bilgisayarının orijinal olduğundan emin misin
Sıcaklık sorunu için önerebileceğin 150-200 tl civarı fan var mı?Sıcaklık sorunudur muhtemelen.veya driverler güncel değildir![]()
Önce işlemcinizi kaliteli bir macunla macun sürün.Teknosadan kendim gidip almıştım orjinal olmama gibi bir ihtimali yok.
Sıcaklık sorunu için önerebileceğin 150-200 tl civarı fan var mı?
Teknosadan kendim gidip almıştım orjinal olmama gibi bir ihtimali yok.
Teknosadan kendim gidip almıştım orjinal olmama gibi bir ihtimali yok.
Sıcaklık sorunu için önerebileceğin 150-200 tl civarı fan var mı?
Vermez.Bunu yapmak bilgisayara zarar vermez deüil mi?
gta 5 yukledım ben valla fazla kaplarHer pc de aynı olmaz.bende 16gb çıkmıştı ☠?
Hâlâ windows 7 mı kullanıyorsun?
evet cnmHâlâ windows 7 mı kullanıyorsun?
????????
Seni takip edecektim ama ediyormuşum zatenevet cnm
tessekur ederım cnm krdsmSeni takip edecektim ama ediyormuşum zaten
Sjsjsjssjsj![]()
Sana çoook saçma bir şey söyleyeyim mi?tessekur ederım cnm krdsm
ben 1920 normal ayarda 60 80 90 fps alıorum gta 5 de akıcıSana çoook saçma bir şey söyleyeyim mi?
Gta vice cty de 100fps alıyorken,
Gta 5 de 35 fps ?☠
???? left 4 dead 2 oynuyor musun kardes.ben 1920 normal ayarda 60 80 90 fps alıorum gta 5 de akıcı