Adoqet
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 38
arkadaşlar kodlama bilmiyorum ama kendi çapımda arkadaşlarla beraber kullanabileceğim basit bir uygulama yapmak istiyorum bana hangi programı veya siteyi önerirsiniz
ne alaka ! gemiye atlar gene geçersin. sadece kolaylaştırmış olursun işini ve fazla yorulmazsın ama sonuç hep aynı olur 2sindede karşıya geçmiş olursun.Yüzmeyi bilmeden ege denizini (ekipmansız) geçmek istiyorum demek gibi birşeydir.
teşekkürler ama bu mobil bana masaüstü lazımdı da![]()
Kod Yazmadan Mobil Uygulama Yapma Platformları
İşletmeniz ya da küçük bir projeniz için uygulama yapmanız gerekiyorsa kod yazmadan mobil uygulama yapma platformlarını tercih edebilirsiniz. Bu platformlartechnotoday.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne alaka ! gemiye atlar gene geçersin. sadece kolaylaştırmış olursun işini ve fazla yorulmazsın ama sonuç hep aynı olur 2sindede karşıya geçmiş olursun.
farkları ise biri yorucu biri basittir.
ha onada sen bak :dteşekkürler ama bu mobil bana masaüstü lazımdı da
adam haklı kodlama bildiğin bilmedenkinden daha iyi olur![]()
İşletmeniz ya da küçük bir projeniz için uygulama yapmanız gerekiyorsa kod yazmadan mobil uygulama yapma platformlarını tercih edebilirsiniz. Bu platformlartechnotoday.com.tr
ne alaka ! gemiye atlar gene geçersin. sadece kolaylaştırmış olursun işini ve fazla yorulmazsın ama sonuç hep aynı olur 2sindede karşıya geçmiş olursun.
aynenmobil uygulamada olabilirde bilgisayarlar için en az bi temel seviyede yazılım bilmen gerekiyor bence
aynen ama arkadaşın bilgisi yok gibi duruyor sen bence buraya bir bak.adam haklı kodlama bildiğin bilmedenkinden daha iyi olur
udemy daha mantıklı olucaktır.1milyonistihdam.hmb.gov.tr yada udemy de başlangıç eğitimleri var oralardan öğrenmeye başlaya bilirsin
evet mantıklı olacaktır ama orası ücretli olduğu için iki seçenek sundum arkadaşave ayrıca o sitede ben kurs alyorum. ve ücretler tüm kurslar için düşmüştü ucuzken bakın derim...
udemy.com mantıklı olucaktır.
kurstan kursa değişiyor fiyatlar en fazla onun gireceği 20-30 tl dir. eğer udemy den girerse kursa.evet mantıklı olacaktır ama orası ücretli olduğu için iki seçenek sundum arkadaşa
mobilde yapar ama pc çok zor.Kodlama bilmeden kodlama yapmak
Kodlama bilmeden anca Scratch ta eğlenirsin.
herşeyin başı kod'tan geçiyor. bu işlerdeKodlama bilmeden kodlama yapmak
Kodlama bilmeden anca Scratch ta eğlenirsin.
olsun kimsenin bütçesini bilemeyiz o yüzden demiştim ben ama btk akademideki eğitimlerde güzel onlarada bakılabilirkurstan kursa değişiyor fiyatlar en fazla onun gireceği 20-30 tl dir. eğer udemy den girerse kursa.
ara vermeden hergün yaparsa yaklaşık kurs 2 haftada biter.olsun kimsenin bütçesini bilemeyiz o yüzden demiştim ben ama btk akademideki eğitimlerde güzel onlarada bakılabilir
hem kod bilmekten ve sadece bir dil bilmek yetmiyor ve ciddi bir emek ve ciddi bir süre harcamak lazım öğrenmek için 1-2 haftaya öğrenilicek şey değil
Öncelikle ne alaka demeden önce araştırıcaksın! İleri seviye java , orta seviye c# biliyorum bu yorumu kafadan yapmıyorum! Kodlama bilmeden yapacağın oyun ilk okul çocuklarına sunulan kodlamaya alışması için sunulan kitlere benzer. 3d puzzle eşletirme oyununda bile en basitinden randomları ve if else komut bazlı yaparsın . Şimdi boş yorum yapma araştır!![]()
asıl sen boş yorum yapma kodlama bilmeden yapmak mümkün hem sen YAPAN KİŞİNİN ne yapacağını bilmiyorsun. ve programlar aracılığıyla yapılır. PHP Yada başka bişi bilmeden nasıl web sitesi yapılıyorsa. 1.si o kişinin pc-mobil hangisini yapacağını bilmeden mobil düşünerek site linki verdim. pcde az çok gerekiyor. o işlerle uğraşıyorsun diye prof. olmuyosun. BeN bulduğum kaynağı sundum kesin olur demedim. boş cevaplar fln gerek YOK.Öncelikle ne alaka demeden önce araştırıcaksın! İleri seviye java , orta seviye c# biliyorum bu yorumu kafadan yapmıyorum! Kodlama bilmeden yapacağın oyun ilk okul çocuklarına sunulan kodlamaya alışması için sunulan kitlere benzer. 3d puzzle eşletirme oyununda bile en basitinden randomları ve if else komut bazlı yaparsın . Şimdi boş yorum yapma araştır!
aynn öyle benim çevremde 10-15 yılını yazılıma adayan insanlar bile sorsam suan bana vericeği cevap hala öğrenmeye devam ediyorum olucak uçsuz bucaksız bir deniz yazılım dünyasıara vermeden hergün yaparsa yaklaşık kurs 2 haftada biter.
ama iş uygulamanın tasarım,yapılış kısmına gelince:
Kesinlikle. Hocam ?aynn öyle benim çevremde 10-15 yılını yazılıma adayan insanlar bile sorsam suan bana vericeği cevap hala öğrenmeye devam ediyorum olucak uçsuz bucaksız bir deniz yazılım dünyası
Şunu bari Okuyaydın bide BOŞ YORUM yapma diyor ya .dÖncelikle ne alaka demeden önce araştırıcaksın! İleri seviye java , orta seviye c# biliyorum bu yorumu kafadan yapmıyorum! Kodlama bilmeden yapacağın oyun ilk okul çocuklarına sunulan kodlamaya alışması için sunulan kitlere benzer. 3d puzzle eşletirme oyununda bile en basitinden randomları ve if else komut bazlı yaparsın . Şimdi boş yorum yapma araştır!
Kardeşim sen sıkıntılı yada anlamak istemeyen bir arkadaşımız mısın ? Gelmişsin ilk yorumumu alıntılayıp ne alakası var tekneyle gemiyle geçersin diyorsun çocukca . Orda yaptığım benzetmenin amacını anlamıyor musun sen ?Kesinlikle. Hocam ?
Şunu bari Okuyaydın bide BOŞ YORUM yapma diyor ya .d
Ekli dosyayı görüntüle 107737
kesinlikle. Zaten biz demiyoruz o kursu bitir bu dili kesin oğren bazı belli başlı şeyler var. onları öğrendikten sonra rahatlıkla bazı programlar aracılığıyla yaparsın..Hazır template'ler mevcut, dil bilmeden sadece yazıları değiştirerek bir şeyler yaparsın. Sıfırdan uygulama yapmak için en azından döngüleri ve değişkenleri bilmen gerekiyor, bunlar olmadan imkansız.
kendinle çeliştiğini biliyor musun adamın yüzme dediği koddan geçer anlamında sen onu terslemissin yani kodlama bilmeden yapılır diyorsun ama koyduğun resim bile ortadaKesinlikle. Hocam ?
Şunu bari Okuyaydın bide BOŞ YORUM yapma diyor ya .d
Ekli dosyayı görüntüle 107737
Boşver kardeşim arkadaşı özellikle son 1-2 saatdir takip ediyorum .Abuselemek kavramını forumda yaşatıyor. Ama ben tilt olmıcam açıkcası herkesin fikirleribe saygım varkendinle çeliştiğini biliyor musun adamın yüzme dediği koddan geçer anlamında sen onu terslemissin yani kodlama bilmeden yapılır diyorsun ama koyduğun resim bile ortada
onun yüzme dediği yerine genelde emeklemeden yürüyemezsin gibi adam kendi yorumunu katmış
benim demek nistediğimi anlamak mı istemiyorsunuz yoksa anlamadınızmı ??kendinle çeliştiğini biliyor musun adamın yüzme dediği koddan geçer anlamında sen onu terslemissin yani kodlama bilmeden yapılır diyorsun ama koyduğun resim bile ortada
onun yüzme dediği yerine genelde emeklemeden yürüyemezsin gibi adam kendi yorumunu katmış
Arkadaş attığı sitelerde şey sanıyor; ben siteye bir emir veriyorum site benim emrimi yapıyor.Ve ortaya bir oyun çıkıyor. Bilmiyorki verdiği emrin feedbackinde hazır kaynak kodları kullanılıyor . Sonra ben oyunu yaptım diyelim geliştirmek istesek kaynak kodlarını açıp ayırıp gerek fixleme gerek upgrade işlemlerini yapmam gerek ? bunun içinde şey mi yapıcaz site bey ben sizin hazır kapalı kaynak kodlarınızı açtım oyunuma bir seviye eklemek istiyorum nasıl yapıcam.??kodlama bilmeden düzgün oyun,proglam,makina öğrenmesi vs yapamazsın nokta o uygulamalar sen mesela bu olsun diyince onu kod a dönüştürüyor sen o uygulamanın sınırını aşamazsın ve kodlama adeta sınırsız
KODLAMA ZATEN VAR ama sen yazmıyorsun uygulama senin için yazıyor çok geliştikten sonra sen yazmaya başlıyosun.kodlama bilmeden düzgün oyun,proglam,makina öğrenmesi vs yapamazsın nokta o uygulamalar sen mesela bu olsun diyince onu kod a dönüştürüyor sen o uygulamanın sınırını aşamazsın ve kodlama adeta sınırsız bir dünya
ay Allahım sen bana yardımcı ol nelerle uğraşıyoruz ya. hala anlamadın sen !Arkadaş attığı sitelerde şey sanıyor; ben siteye bir emir veriyorum site benim emrimi yapıyor.Ve ortaya bir oyun çıkıyor. Bilmiyorki verdiği emrin feedbackinde hazır kaynak kodları kullanılıyor . Sonra ben oyunu yaptım diyelim geliştirmek istesek kaynak kodlarını açıp ayırıp gerek fixleme gerek upgrade işlemlerini yapmam gerek ? bunun içinde şey mi yapıcaz site bey ben sizin hazır kapalı kaynak kodlarınızı açtım oyunuma bir seviye eklemek istiyorum nasıl yapıcam.??