6s den geçilebilecek telefonlar

ademlayic1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
ıphone 6s kullanıcısıyım. uzun zamandır andırod araştırıyorum ama çok seçenek var çıkamadım işin içinden. kamerası ve pil performansı iyi (genelde günümüz andıroidlerin iostan iyi pilleri var zaten) akıcı takılmadan donmadan kullanabileceğim andıroid var mıdır? bütçe 4000 tl.
ayrıca se 2020 alınabilir mi sizce fiyatı 5300 tl kamerası yeterli olur mu? hızına diyecek yok. ayrıca o parayı o kasa ekrana vermek biraz tereddüt benim için

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
ıphone 6s kullanıcısıyım. uzun zamandır andırod araştırıyorum ama çok seçenek var çıkamadım işin içinden. kamerası ve pil performansı iyi (genelde günümüz andıroidlerin iostan iyi pilleri var zaten) akıcı takılmadan donmadan kullanabileceğim andıroid var mıdır? bütçe 4000 tl.
ayrıca se 2020 alınabilir mi sizce fiyatı 5300 tl kamerası yeterli olur mu? hızına diyecek yok. ayrıca o parayı o kasa ekrana vermek biraz tereddüt benim için
Bataryadan beklentin fazla ise 4000 e 500 daha koy P30 al.P30 android tarafında batarya performansında en sağlam 5-6 cihazdan biri.P30 performans ve akıcılık konusunda memnun eder.P30 dışında S10 lite da alabilirsin.Apple tarafında Se 2020 bana göre başarılı bir cihaz.A13 bionic işlemci,tek elle kullanım rahatlığı, İphone 11 ailesindeki ana kameraya sahip olması cihazın önemli artıları.Se 2020 bataryada 5,5-6 saat (forumlardan okudum) ekran süresi veriyor.Bataryası ne çok iyi ne çok kötü oyun oynamazsan Se 2020 Bataryası günü çıkarır.Eğer sosyal medya ağırlıklı bir kullanımın varsa Se 2020; sosyal medyayla çok işim olmaz Bataryası iyi olsun,oyun performansı iyi olsun, büyük ekran deneyimi yaşamak istiyorum diyorsan P30 yada S10 lite dan birini almanı tavsiye ederim.

ademlayic1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Bataryadan beklentin fazla ise 4000 e 500 daha koy P30 al.P30 android tarafında batarya performansında en sağlam 5-6 cihazdan biri.P30 performans ve akıcılık konusunda memnun eder.P30 dışında S10 lite da alabilirsin.Apple tarafında Se 2020 bana göre başarılı bir cihaz.A13 bionic işlemci,tek elle kullanım rahatlığı, İphone 11 ailesindeki ana kameraya sahip olması cihazın önemli artıları.Se 2020 bataryada 5,5-6 saat (forumlardan okudum) ekran süresi veriyor.Bataryası ne çok iyi ne çok kötü oyun oynamazsan Se 2020 Bataryası günü çıkarır.Eğer sosyal medya ağırlıklı bir kullanımın varsa Se 2020; sosyal medyayla çok işim olmaz Bataryası iyi olsun,oyun performansı iyi olsun, büyük ekran deneyimi yaşamak istiyorum diyorsan P30 yada S10 lite dan birini almanı tavsiye ederim.
ben 3 senedir kullanıyorum 6si ve ios olarak memnunum hala ne bi takılma ne bi donma. yakın zamanda güncelleme almayacak ve 32gb hafıza sıkıntısı nedeniyle değiştirmek istiyorum. tek oynadığım oyun pubg onda da sorun yaratmıyor telefon. benim gönlüm yine ios kullanmak. bütçeyi zorlarsam ios kısmında sadece se 2020 modelini alabilirim. ama 6s ile farkını hissedebilir miyim? benim zoruma giden 5300 tl verip de yine 6s kasasını kullanmak :D

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
ben 3 senedir kullanıyorum 6si ve ios olarak memnunum hala ne bi takılma ne bi donma. yakın zamanda güncelleme almayacak ve 32gb hafıza sıkıntısı nedeniyle değiştirmek istiyorum. tek oynadığım oyun pubg onda da sorun yaratmıyor telefon. benim gönlüm yine ios kullanmak. bütçeyi zorlarsam ios kısmında sadece se 2020 modelini alabilirim. ama 6s ile farkını hissedebilir miyim? benim zoruma giden 5300 tl verip de yine 6s kasasını kullanmak :D
Se 2020 kasa olarak 6s le aynı ama şu var; Se 2020 de A13 bionic işlemci var.Cihaz hem çok hızlı,hem çok akıcı.Kamera 6s teki gibi tek olsada porte modu, geliştirilmiş hdr gibi unsurlar var ve kamera A13 sayesinde 4k 60 fps video çekebiliyor.Tasarım olarak tatmin etmese de yeni teknolojiler ve performans konusunda uzun yıllar memnun kalacağını düşünüyorum.

Mfci

Asistan
Reaksiyon puanı
130
iPhone SE 2020 en iyi seçim olabilir.

Yahya Furkan

contravolta
Emektar
Reaksiyon puanı
4,900
Ben iPhone 6 kullanıyordum. Redmi Note 8 Pro ya geçtim gayet memnunum. Bana kalırsa 2500 e RN8 Pro al, 1500 TL yi de cebine at. Ben gayet memnun kaldım bu telefon bana yetiyor. Ama sonuçta cebinde paran dolu, yok ben bütçemden kısmıyayım gerek yok diyorsan , Bence SE 2020'ye o kadar para verme. Sonuçta ekran kasa oranı ortada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben iPhone 6 kullanıyordum. Redmi Note 8 Pro ya geçtim gayet memnunum. Bana kalırsa 2500 e RN8 Pro al, 1500 TL yi de cebine at. Ben gayet memnun kaldım bu telefon bana yetiyor. Ama sonuçta cebinde paran dolu, yok ben bütçemden kısmıyayım gerek yok diyorsan , Bence SE 2020'ye o kadar para verme. Sonuçta ekran kasa oranı ortada
Tabii ekran kasa oranını dert etmiyorsan SE 2020 de alınabilir

Rdmsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
45
Tereddütsüz p30 alabilirsin. İPhone 5s ve 7 den sonra kısa süre de s10e kullandım şu an p30 a geçtim çok güzel telefon batarya muazzam. Teknosada 4297 ye satılıyor oradan aldım

Hocam bu arada p30 u ilk sen tavsiye etmiştin hiç aklımda yoktu. Kardeşinin deneyimlerini paylaşmıştın gerçekten çok güzel kibar ve premium Bi telefon eyvallah :)

Son düzenleme:

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Tereddütsüz p30 alabilirsin. İPhone 5s ve 7 den sonra kısa süre de s10e kullandım şu an p30 a geçtim çok güzel telefon batarya muazzam. Teknosada 4297 ye satılıyor oradan aldım

Hocam bu arada p30 u ilk sen tavsiye etmiştin hiç aklımda yoktu. Kardeşinin deneyimlerini paylaşmıştın gerçekten çok güzel kibar ve premium Bi telefon eyvallah :)
Memnun kalmana sevindim.??

Reaksiyon puanı
6,371
Mi note 10 lite veya realme x2 pro öneririm. Mi note 10 lite çok iyi batarya performansı veriyor ama çok uzun şarj oluyor. Realme x2 pro 35 dakikada %100 olabiliyor. Realme x2 pro akıcı (90Hz), takılmadan (Snapdragon 855+) ve donmadan rahatça kullanılabilir bir cihaz.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
iPhone XR dan aşağısını almanızı tavsiye etmem. Android olarak Realme X2 Pro öneririm.

Se 2020 işlemci haricinde çöp 5300 etmez
Arka kamera, işlemci ve video performansı dışında bencede 5300 ü kesinlikle hak etmiyor.

ademlayic1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Mi note 10 lite veya realme x2 pro öneririm. Mi note 10 lite çok iyi batarya performansı veriyor ama çok uzun şarj oluyor. Realme x2 pro 35 dakikada %100 olabiliyor. Realme x2 pro akıcı (90Hz), takılmadan (Snapdragon 855+) ve donmadan rahatça kullanılabilir bir cihaz.
aslında andıroıd tarafında bana daha yakın gelen realme 6 pro

hem fiyat açısından hem pil hem ekran.kamerası nasıldır çok emin değilim. gerçi 3600 tl ile çıktı şu an 3900 olmuş :D

Reaksiyon puanı
6,371

hem fiyat açısından hem pil hem ekran.kamerası nasıldır çok emin değilim. gerçi 3600 tl ile çıktı şu an 3900 olmuş :D
Bütçenizi biraz artırıp realme x2 pro alabiliyorken realme 6 pro'ya bakmamanızı öneririm. Ama eğer artıramıyorsanız da realme 6 pro kesinlikle üzmez mi note 10 lite da kesinlikle üzmez.

ademlayic1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Bütçenizi biraz artırıp realme x2 pro alabiliyorken realme 6 pro'ya bakmamanızı öneririm. Ama eğer artıramıyorsanız da realme 6 pro kesinlikle üzmez mi note 10 lite da kesinlikle üzmez.
hocam trde satışı yok mu bu cihazın bulamadım şu an . varsa bi link atar mısınız inceleyim

Reaksiyon puanı
6,371
hocam trde satışı yok mu bu cihazın bulamadım şu an . varsa bi link atar mısınız inceleyim
Tr de satış yok, ama kvk garantili olarak satılıyor. Garantiyi pek önemsememenizi öneririm çünkü bu telefonun verdiği özellikleri ve K/F/P seviyesini bulamazsınız.

Ürün şu an almak yerine eğer çok fazla garantiyi önemsiyorsanız bekleyin ve garantili alın. Ki zaten şu an stoklarda kalmamış gözüküyor.

ademlayic1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Tr de satış yok, ama kvk garantili olarak satılıyor. Garantiyi pek önemsememenizi öneririm çünkü bu telefonun verdiği özellikleri ve K/F/P seviyesini bulamazsınız.

Ürün şu an almak yerine eğer çok fazla garantiyi önemsiyorsanız bekleyin ve garantili alın. Ki zaten şu an stoklarda kalmamış gözüküyor.
hocam benim mantığım garantisiz elektronik eşya ya karşı. zaten telefonu henüz belirleyemedim bekleyelim bakalım

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
5300 tl SE 2020'ye verilmez o kadar parayı 6s tasarımında bir telefona da vermezsin
Madem bütcen 4000 civarı sana Mİ Note 10 Lite Huawei P30 öneririm ama ben en çok Realme X2 Pro öneririm şahsen senin yerinde olsam Realme X2 Pro alırdım

yusuffbozkurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Gönül isterki iPhone'dan iPhone'a geçiş olsun. Ama maalesef son modellerin fiyatları cep yakıyor. Ancak bu aralar ben Mi'nin modellerine sıcak bakıyorum. En azından kamerası tatmin edici olabilir senin içinde. Bu dönemde fiyatlar yüksekken tercih yapmakta çok zor.

Kravuzen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

Garantiyi pek önemsememesini önerirken o vebalin boynunuza olacağınını kabul ediyor musunuz peki? Ben daha önce Apple bir cihaz kullanmadım, 1 LG Türkiye 1 Samsung Türkiye garantilli cihazım servise gitti ve değişim sağlandı. Ne olduğu belli olmayan ithalatçı garantili ürünleri kimseye önermiyorum. Zaten adam akıllı communitysi olmayan bir markanın ürününü aldığınızda 2-3 yıl sonra güncel bir kullanıcı bulmanız çok zor, telefonunun başına bir şey geldiğinde götürecek servis bile bulamayacaksınızdır bu nedenle piyasası olmayan bir ürünü almak kumar. Hele ki cihazını yıllarca kullanmaya meyilli bir Apple kullanıcısına, teknik servis/garanti işinde 1 numara olan bir markadan ithalatçı garantiye geçmesini ve kullandığı ürününün yaygın olarak kullanılmasını isteyeceğini varsayarak bu tip bir satın alma yapmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum.

İthalatçı garantisi ile gelen ürünlerin tek elle tutulur yanı sonrasında ilgili markanın ürünü Türkiye'ye getirmesi halinde o psikolojik fiyatların üstünde bir fiyatlandırmayı genelde yapamıyor olmaları.

ademlayic1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
arkadaşlar sosyal medyalara hikaye paylaşım vs yapınca bakıyorum atanlara kalitesi düşüyor andıroidde acaba bu 2020 de çıkan bi andıroid içinde öyle olur mu ? örnek realme 6 pro mi note 10 lite vs vs gibi. yani benim kötü 6s te bile o kadar düşüş olmuyor yeri geliyor süper çekiyor.