"Siz Ermeniler pisliksiniz" diyen Murat Övüç'e soruşturma açıldı

Didem Ergin

Profesör
Reaksiyon puanı
2,343
Sosyal medya hesabından Ermeniler ile ilgili "Siz Ermeniler pisliksiniz" diyen sosyal medya fenomeni Murat Övüç hakkında soruşturma başlatıldı. Irkçı bir söylem, pisliksiniz dememeliydi.

IMG_20200609_130758.jpg

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Kendisine yapılmasını istemediği hareketleri başkasına yapmamalı insanlar.

Kendisine siz LGBT'ler pisliksiniz deseler hoşuna gider mi Murat beyimizin. Günlerce ağlar pirim kasar orada bana bunu dediler diye :( Hiç yakıştıramadım.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Tekrar gündem kasmaya çalışıyor belli ki..

Didem Ergin

Profesör
Reaksiyon puanı
2,343
Yıl 2020 ısrarla kutuplaşmaya devam barış yok.
İnanılmaz bu insanlar

Yaptığı saçmalık
Boş yapıyor her zaman ki gibi

o adamı görünce dalga dalga şarkısını söleyesim geliyor
Şarkıyı söylerken ağlaması hshshsshshs

Böyle nanoşların ağzından kaçmayacağı hiçbir şey yok ki.
:) :)

Tekrar gündem kasmaya çalışıyor belli ki..
Maalesef ki başarıyor...

Kendisine yapılmasını istemediği hareketleri başkasına yapmamalı insanlar.

Kendisine siz LGBT'ler pisliksiniz deseler hoşuna gider mi Murat beyimizin. Günlerce ağlar pirim kasar orada bana bunu dediler diye :( Hiç yakıştıramadım.
Çok haklısın darülaceze ye yardım yaptığı için teşekkür alamayınca ortalığı ayağa kaldırmıştı

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Adamı birgün seviyorsunuz birgün nefret ediyorsunuz. ??

Reaksiyon puanı
6,371
Bunu diyen biri bence tüm Amerikan yönetimi'nin bir kişide toplanmış Türkiye şubesi olduğunu düşünüyorum. Irkçılık en kötü şeylerden biri. Ve ırkçılık yapan kişi en kötü insan tiplerinden biri.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Dün Youtube'da 196Sekiz kanalında yayınlanan videosuna denk gelmiştim, bu Ermeni konusu hakkında açıklama yapmıştı. Yaptığının yanlış olduğunu kabul ediyor fakat kendisinin çok yakın bir arkadaşı da Ermeni imiş, üstelik bir çok Ermeni'ye yardımlarda bulunmuş ve Ermeni'leri seviyormuş. Ermeniler pisliksiniz derken ırk olarak kastettiğini sanmıyorum, çoğumuzun bildiği gibi teröristler vs. Ermeni olarak adlandırılır ve hatta Anadolu'da doğmuşsanız küçükken bir yaramazlık yaptığınızda annenizin size "Ermeni tohumu" Şeklinde çıkışmasını duymuşsunuzdur. Toparlamak gerekirse Ermeni derken tam olarak Ermeni ırkını kast ettiğini sanmıyorum, dilimizde Ermeni kelimesi var birde Ermeni ırkı var bizim dilimizde ki Ermeni terörist/çapulcu/küçük görülen insan gibi anlamlara geliyor.

Didem Ergin

Profesör
Reaksiyon puanı
2,343
Bunu diyen biri bence tüm Amerikan yönetimi'nin bir kişide toplanmış Türkiye şubesi olduğunu düşünüyorum. Irkçılık en kötü şeylerden biri. Ve ırkçılık yapan kişi en kötü insan tiplerinden biri.
Yüzde yüz katılıyorum. En nefret ettiğim insan tipi

Boşverin gitsin ya, belli ki ünlü olmak, konuşulmak, gündeme gelmek için böyle bir yol seçmiş adam.
Pardon! Pek adama da benzemiyor ya, neyse! :D
Hajaahahajajajaa @seyyah o kadar haklısın ki :D

Dalga dalga dalgaa dalga dalga
Dalgalanıyyooorrrrrrrrrr hshshsshshshs

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Bu aralar yine gündemden düştü. Gündeme tekrar gelebilmesi için bir olay lazımdı.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Boşverin gitsin ya, belli ki ünlü olmak, konuşulmak, gündeme gelmek için böyle bir yol seçmiş adam.
Pardon! Pek adama da benzemiyor ya, neyse! :D
O açıdan bakarsak bir çok kişi bu yöntemi deniyor da üstüne soruşturma açılması neyin mantığı anlamış değilim. :D
Nasıl fenomen oluyor bu insanlar anlamıyorum
Çok basit.
1. Aileden kalma zengin olacaksın.
2.Aşırı özgüvenli ve çok bilmiş gibi davranacaksın.
3. Bir TV show programına katılıp kendini göstereceksin.
4. Kendini sosyal medya hesaplarında TV programlarında çok önemli birisiymiş gibi gösterip gündeme çıkıp kısa bir süreyle fenomen oluverirsin.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
O açıdan bakarsak bir çok kişi bu yöntemi deniyor da üstüne soruşturma açılması neyin mantığı anlamış değilim. :D

Çok basit.
4. Kendini sosyal medya hesaplarında TV programlarında çok önemli birisiymiş gibi gösterip gündeme çıkıp kısa bir süreyle fenomen oluverirsin.
5- Çekiliş yapacaksın.

Reaksiyon puanı
10,315
Soruşturma açılmışsa aslını sorarsan bu doğru bir hamle Death Mark. Ermenileri bize olan tutumları sebebiyle sevmeyebiliriz, ama unutma ki bu ülkede binlerce Ermeni vatandaş yaşıyor. Eğer başka bir ırk için suç teşkil eden birşey onlar için söz konusu olmaz, devlet bunun hesabını sormazsa hukuken ayrımcılık yapmış, suç işlemiş olur. Sonuçta Ermeni olmak o insanların suçu değil. Senin gibi benim gibi onlar da bu ülkeye vergi ödeyen, burada hayat süren insanlardır.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Soruşturma açılmışsa aslını sorarsan bu doğru bir hamle Death Mark. Ermenileri bize olan tutumları sebebiyle sevmeyebiliriz, ama unutma ki bu ülkede binlerce Ermeni vatandaş yaşıyor. Eğer başka bir ırk için suç teşkil eden birşey onlar için söz konusu olmaz, devlet bunun hesabını sormazsa hukuken ayrımcılık yapmış, suç işlemiş olur. Sonuçta Ermeni olmak o insanların suçu değil. Senin gibi benim gibi onlar da bu ülkeye vergi ödeyen, burada hayat süren insanlardır.
Daha doğru şöyle izah edeyim; soruşturma açılma riskini nasıl düşünmemiş hiç anlamış değilim.
Her gün TV programlarında gördüğümüz kişi bir anlığına ağzından bir şeyler kaçıyıor. Genelde rüşvet ile ortalığı sakinleştirirler. Ben alabileceği en kötü cezanın tarafındayım.

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Ben de anlamıyorum. Bu adamın vasfı ne mesela bu kadar ünlendi bir anda? İlginç bir ülkeyiz gerçekten. Ayrıca kendine düşmez bu konulara yorum yapmak. Herkesin bir görüşü vardır ancak takipçi sayın yüksekse biraz çeneni tutacaksın, yoksa böyle olur sonucu haklı olarak. Ülkemizde Ermeni vatandaşlar var, ayrımcılık bu konuda bize yakışmaz.

Didem Ergin

Profesör
Reaksiyon puanı
2,343

Çok basit.
Okuyunca o kadar doğru ve bilindik geldi ki:) aynen öyleeee

Çok doğru ki her ermeni kötü olucak diye bir şey de yok illa bizlere saygı duyan Ermeniler de vardır...

Ben de anlamıyorum. Bu adamın vasfı ne mesela bu kadar ünlendi bir anda? İlginç bir ülkeyiz gerçekten. Ayrıca kendine düşmez bu konulara yorum yapmak. Herkesin bir görüşü vardır ancak takipçi sayın yüksekse biraz çeneni tutacaksın, yoksa böyle olur sonucu haklı olarak. Ülkemizde Ermeni vatandaşlar var, ayrımcılık bu konuda bize yakışmaz.
Kendisini her konu hakkında söz sahibi sanıyor, enteresan.....

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
Tamam Çoğu Ermeni Türklere Kötü Davranıyor Olabilir de Bunu Hepsi Öyleymiş Gibi Söylemek Irkçılıktır.