Hoşlandığım kıza nasıl açılırım?

Sfatihmehmed

Asistan
Reaksiyon puanı
271
İyi forumlar :D Şöyle baslayayım ben hekimim. Hastane de aynı departmanda çalıştığımız bir doktor var. Birbirimizden hoşlanıyoruz ama ikimizde de tık yok hiçbir şey diyemiyoruz. O yine çıkışta biraz gezelim mi falan diyordu ama malum bu virüa yüzünden artık olmuyor. Kısacası nasıl açılırım?? Tam sevgili gibi değiliz, ama gibiyiz de. Şöyle bir sorun var ki benim aileö dinine bağlı ve hoşlandığım kişi tesettürsüz. Ailem hoş karşılar ama sevgili falanız dersem o sıkıntı olur.
Sizce öyle ikimizimin de birbirimizden hoşlanıyor olmamız günah mıdır?
Ve birde tesettürsüz olması benim günahım olurmu?
Şimdiden teşekkürler.

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Bir testtürün de sevmenin de günahı olmaz.
İkincisi de onu sen ayalamalısın bir çok taktik versem bile heycandan fazla hatırlamayacak veya batıracaksın.
Onun dışında ufak jestler , hediyeler ile başlayabilirsin gözlerine bakmayı ve temasda bulunmayı unutma :)

Sfatihmehmed

Asistan
Reaksiyon puanı
271
Bir testtürün de sevmenin de günahı olmaz.
İkincisi de onu sen ayalamalısın bir çok taktik versem bile heycandan fazla hatırlamayacak veya batıracaksın.
Onun dışında ufak jestler , hediyeler ile başlayabilirsin gözlerine bakmayı ve temasda bulunmayı unutma :)
Hocam hediye derken kıza 6000 TL ye laptop alsım daha ne yapayım? Böyle giderse ocağım kapanır asdf

SiberOptik

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359
Kızlar konusunda 0 bilgiye sahibim en son lisedeyken bir kıza açılmaya çalıştım sanamı bakıcam dedi :confused: fakat bu şarkı sana gelsin:

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Hocam hoşlandığınız bayana gidin açıkça konuşun niyetinizi söyleyin işler yolunda giderse durumu ailenize bildirin.

Malmedy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,059
İyi forumlar :D Şöyle baslayayım ben hekimim. Hastane de aynı departmanda çalıştığımız bir doktor var. Birbirimizden hoşlanıyoruz ama ikimizde de tık yok hiçbir şey diyemiyoruz. O yine çıkışta biraz gezelim mi falan diyordu ama malum bu virüa yüzünden artık olmuyor. Kısacası nasıl açılırım?? Tam sevgili gibi değiliz, ama gibiyiz de. Şöyle bir sorun var ki benim aileö dinine bağlı ve hoşlandığım kişi tesettürsüz. Ailem hoş karşılar ama sevgili falanız dersem o sıkıntı olur.
Şimdiden teşekkürler.

Knk birşey soylicem.Nasil açılacağını bilmesemde asla aceleci davranma,ben öyle yaptım platonik aşığa donustum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Şimdiden teşekkürler.
İşler ciddileşesiye kadar kimseye duyurma. Tessettürsüz olması sana günah yükler ama evliysen. Sen islami bir yaşam tarzı benimsersen eşin zaten sana yönelir. Kadınların doğası budur. Erkeği örnek alır. Küçük telkinler yeterli daha fazlasaı tiksindirir ve daha kötü bir sonuç doğurur.

Senin zaten evlilik dışında bir meselede o kadınla görüşmen konuşman bakışman da günah. Hatta evlilik meselesinde bile işi direk ciddiye bindirip adını kondurman gerekiyor.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Kısaca seviyorum de hayat kısa de
Bu fani yaşantıöızda bizlere verilen yaşam yükünü beraber taşımaya ne dersin de

Sfatihmehmed

Asistan
Reaksiyon puanı
271
Ya arkadaş artık ne oluyosa olsun aradım hızlı hızlı ben senden hoşlanıyorum sen bana karşı bir şey hissetmiyorsan da önemli değil gerçekten arkadaş kalırız dedim. O bana bişey demeden kapattım iyi mi ettim kötü mü acaba?

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Troll mü yapıyorsun arkadaşım ? Gerçekse geçmiş olsun.
Ya arkadaş artık ne oluyosa olsun aradım hızlı hızlı ben senden hoşlanıyorum sen bana karşı bir şey hissetmiyorsan da önemli değil gerçekten arkadaş kalırız dedim. O bana bişey demeden kapattım iyi mi ettim kötü mü acaba?

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,935
seni geri aradımı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hediye derken kıza 6000 TL ye laptop alsım daha ne yapayım? Böyle giderse ocağım kapanır asdf
bu arada kız tereddüt etmeden hediyeyi aldıysa seni kullanıyor olabilir

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,935
Bu konuda gerçekten haklı mısın ?
normalde birine çok pahalı birşey alırsan hemen kabul etmez önce tereddüt eder
Mesaj otomatik birleştirildi:

en azından bizim ailede böyle bayram harçlıklarını bile 5-10 tl fark etmez önce gerek yok sağolun falan deriz

Sfatihmehmed

Asistan
Reaksiyon puanı
271
Beyler mesaj attı;
Dürüstlüğün için teşekkür ederim? Ama bunu sonra yüz yüze mi görüşsek?

Aynen bu yazmaya da devam ediyo.