lenxhit
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 47
Anakartı B450M A PRO MAX ve SSD yi M.2 Nvme yapın tamamdır.Bu sisteme bir de R5 3600 eklemeyi düşünüyorum. O da yaklaşık 1400 TL. Ve F/P 144 Hz monitör öneriniz varsa onu da bekliyorum. Sizce nasıl olmuş? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Monitörsüz 6000 TLBütçeniz ne kadar?
Anakartı B450M A PRO MAX ve SSD yi M.2 Nvme yapın tamamdır.
Öneriniz için teşekkür ederim. R5 3600 ilerde upgrade konusunda bir sıkıntı çıkarır mı RTX 2060 RTX 2070 gibi kartları besleyebilir mi?Aynen, ayriyeten ssd'de Toshiba RC500'e bakmanızı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sistemi öneririm:
Ekli dosyayı görüntüle 94273
Evet besler rahatça.Öneriniz için teşekkür ederim. R5 3600 ilerde upgrade konusunda bir sıkıntı çıkarır mı RTX 2060 RTX 2070 gibi kartları besleyebilir mi?
Öneriniz için teşekkür ederim. R5 3600 ilerde upgrade konusunda bir sıkıntı çıkarır mı RTX 2060 RTX 2070 gibi kartları besleyebilir mi?
Monitör tavsiyesi için teşekkür ederim. Vatan dışında nerelerden sistem toplayabilirim? Sorun çıkarmayacak ve güvenilir bir yer olması tercihimdir.Çok sık CS GO oynamayacaksan ve grafik tasarım, render gibi işler yapmayacaksan monitörü 75Hz 1Ms almanı tavsiye ederim. Monitöre vereceğin parayı kasaya yatır. 144Hz profesyonel olmayanlar için gereksiz.
Güç kaynağını en kötü 600W 80+ Bronze yapmanı tavsiye ederim. Çünkü hazır sistemlerde güç kaynaklarını sistem ihtiyacının gücüne yakın tutarak seçiyorlar. Güç kaynağında verimlilik ve kalite çok önemli çünkü sistemi koruyan güç kaynağı.
Eğer bütçede sıkıntı çekiyorsan SSD kalsın. Anakartın M2 destekliyor daha sonra M2 SSD alabilirsin. Hatta esktradan HDD alacağına SSD'nin kapasitesini yüksek al derim.
GTX 1660 Super'i bende kullanıyorum GALAX marka. Çok memnunum.
Son tavsiye; sistemi vatandan toplama bence, çünkü oradaki bilgisayarları özelleştiremiyorsun.
Ben teknobiyotikten BU (tıkla) sistemi satın aldım. 8 Nisan 2020 akşamı saat 22:00'da siparişi verdim 4 iş gününde (13.04.2020) elime ulaştı. Gayet sorunsuz bir şekilde teslim aldım. Bu site ile tek sıkıntı müşteri hizmetlerini 3 kere aradım 1 kez ulaştım. O da şuanki ortama bağlıyorum.Monitör tavsiyesi için teşekkür ederim. Vatan dışında nerelerden sistem toplayabilirim? Sorun çıkarmayacak ve güvenilir bir yer olması tercihimdir.