GTX 1660 Super ve R5 3600 sistem nasıl?

lenxhit

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Bu sisteme bir de R5 3600 eklemeyi düşünüyorum. O da yaklaşık 1400 TL. Ve F/P 144 Hz monitör öneriniz varsa onu da bekliyorum. Sizce nasıl olmuş? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ekli dosyalar

• sistem2.png
    sistem2.png
    105 KB · Görüntüleme: 246

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Bu sisteme bir de R5 3600 eklemeyi düşünüyorum. O da yaklaşık 1400 TL. Ve F/P 144 Hz monitör öneriniz varsa onu da bekliyorum. Sizce nasıl olmuş? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Anakartı B450M A PRO MAX ve SSD yi M.2 Nvme yapın tamamdır.

lenxhit

Asistan
Reaksiyon puanı
47

Zlatanerra

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Çok sık CS GO oynamayacaksan ve grafik tasarım, render gibi işler yapmayacaksan monitörü 75Hz 1Ms almanı tavsiye ederim. Monitöre vereceğin parayı kasaya yatır. 144Hz profesyonel olmayanlar için gereksiz.
Güç kaynağını en kötü 600W 80+ Bronze yapmanı tavsiye ederim. Çünkü hazır sistemlerde güç kaynaklarını sistem ihtiyacının gücüne yakın tutarak seçiyorlar. Güç kaynağında verimlilik ve kalite çok önemli çünkü sistemi koruyan güç kaynağı.
Eğer bütçede sıkıntı çekiyorsan SSD kalsın. Anakartın M2 destekliyor daha sonra M2 SSD alabilirsin. Hatta esktradan HDD alacağına SSD'nin kapasitesini yüksek al derim.
GTX 1660 Super'i bende kullanıyorum GALAX marka. Çok memnunum.
Son tavsiye; sistemi vatandan toplama bence, çünkü oradaki bilgisayarları özelleştiremiyorsun.

lenxhit

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Çok sık CS GO oynamayacaksan ve grafik tasarım, render gibi işler yapmayacaksan monitörü 75Hz 1Ms almanı tavsiye ederim. Monitöre vereceğin parayı kasaya yatır. 144Hz profesyonel olmayanlar için gereksiz.
Güç kaynağını en kötü 600W 80+ Bronze yapmanı tavsiye ederim. Çünkü hazır sistemlerde güç kaynaklarını sistem ihtiyacının gücüne yakın tutarak seçiyorlar. Güç kaynağında verimlilik ve kalite çok önemli çünkü sistemi koruyan güç kaynağı.
Eğer bütçede sıkıntı çekiyorsan SSD kalsın. Anakartın M2 destekliyor daha sonra M2 SSD alabilirsin. Hatta esktradan HDD alacağına SSD'nin kapasitesini yüksek al derim.
GTX 1660 Super'i bende kullanıyorum GALAX marka. Çok memnunum.
Son tavsiye; sistemi vatandan toplama bence, çünkü oradaki bilgisayarları özelleştiremiyorsun.
Monitör tavsiyesi için teşekkür ederim. Vatan dışında nerelerden sistem toplayabilirim? Sorun çıkarmayacak ve güvenilir bir yer olması tercihimdir.

Zlatanerra

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Monitör tavsiyesi için teşekkür ederim. Vatan dışında nerelerden sistem toplayabilirim? Sorun çıkarmayacak ve güvenilir bir yer olması tercihimdir.
Ben teknobiyotikten BU (tıkla) sistemi satın aldım. 8 Nisan 2020 akşamı saat 22:00'da siparişi verdim 4 iş gününde (13.04.2020) elime ulaştı. Gayet sorunsuz bir şekilde teslim aldım. Bu site ile tek sıkıntı müşteri hizmetlerini 3 kere aradım 1 kez ulaştım. O da şuanki ortama bağlıyorum.
Ben de çok araştırdım başka nereden alabilirim diye, çevremde bu işlerle ilgilenen arkadaşlara danıştığımda teknobiyotik ve itopyayı önerdiler. Gayet sorunsuz bir şekilde elime ulaştı ürün.

EDİT:
Şunları da ekleyeyim, fikir olsun. :)
Monitör olarak AOC G2460VQ6 modelini aldım. Gayet memnunum.
Klavye olarak Gamepower Calypso Blue Switch aldım. Kullanması gayet iyi ama çok sesli bir klavye, klavyen yoksa blue switch kesinlikle alma. Switchler hakkında şu VIDEO 'dan bilgi edinebilirsin.
Mouse olarak Bloody V7MA aldım. Fiyat Performans ürünü.

Son düzenleme:

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
G.Skill RipjawsV Black 8 GB 3200MHz DDR4 F4-3200C16S-8GVKB Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe x2