berat y****
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 59
beyler ucuz ve sistem kastırmayajn oyun var mı tavsiye
need for speedlerbeyler ucuz ve sistem kastırmayajn oyun var mı tavsiye
durumumuz yok para biriktirip almaya çalışsam 11 yaşındayım ailem harçlık vermiyor çünkü bişeye harcamıyoruz yapacak bişey yok sağlık olsun...?need for speedler
call of duty serisi
gta sa
ve ps4 diye tutturuyordun niye vaz geçtin
yapcak bir şey yok moralim çöktü yaneed for speedler
call of duty serisi
gta sa
ve ps4 diye tutturuyordun niye vaz geçtin
youtube da tarih video ları hazırlayıp 11 yaşında tarihe ilgili olduğumu göstersem benmmi severler ve para kazanırımbende 3 yıl para biriktirip pc almıştım![]()
aslında kendini su atakan gibi ünlettir bağıs iste birileri verir elbetyoutube da tarih video ları hazırlayıp 11 yaşında tarihe ilgili olduğumu göstersem benmmi severler ve para kazanırım
aslında kendini su atakan gibi ünlettir bağıs iste birileri verir elbet
Mesaj otomatik birleştirildi:
taktik veriyim tarih kitaplarının önünde bekle elbet biri videonu çeker ünlen 4-5 söz ezberle 2-3 aylık ünlü olursun
Böyle saçma sapan gazlar vererek saçma sapan insanları ünlü yapıyorsunuz, sonra bu ülkenin halinden yakınıyorsunuz!aslında kendini su atakan gibi ünlettir bağıs iste birileri verir elbet
taktik veriyim tarih kitaplarının önünde bekle elbet biri videonu çeker ünlen 4-5 söz ezberle 2-3 aylık ünlü olursun
adam irooni yaptıBöyle saçma sapan gazlar vererek saçma sapan insanları ünlü yapıyorsunuz, sonra bu ülkenin halinden yakınıyorsunuz!
saka yaptığımın farkındasındır umarımBöyle saçma sapan gazlar vererek saçma sapan insanları ünlü yapıyorsunuz, sonra bu ülkenin halinden yakınıyorsunuz!
bu arada cidden düşünüyorumsaka yaptığımın farkındasındır umarım
Şaka bile olsa bunu buraya yazmanız bana anlamam gerekeni anlatıyor, merak etmeyin.saka yaptığımın farkındasındır umarım
dalga geçme be abibu arada cidden düşünüyorum
varKulaklığı mikrofon olarak kullanabilmen için kulaklığının üzerinde bir mikrofona sahip olman gerekiyor.
ilk bakışda beni youtuber olmak isteyen velet olarak tabi edicekler ama öğrenecekleryoutube ta baya video var ben bir kere denemistim olmuştu
oyun oyna oyun hesabı satvar
ilk bakışda beni youtuber olmak isteyen velet olarak tabi edicekler ama öğrenecekler
Tarihle ilgili en çok ne ilgini çekiyor?var
ilk bakışda beni youtuber olmak isteyen velet olarak tabi edicekler ama öğrenecekler
ülkelerin plitikaları savaş taktikleri intiharlar harp tarihi suikastler ama arkadaş çevrem tarrihi boş buluyorTarihle ilgili en çok ne ilgini çekiyor?
ytde tarihle ilgili düzgün video atan nerdeyse 2 kişi var ilk oralak videolarda sadece yazı arkandan hafif bir mizükle yap montaj yeteneğin varsa HARP TARİHİ gibi yap iyi izleniyorülkelerin plitikaları savaş taktikleri intiharlar harp tarihi suikastler ama arkadaş çevrem tarrihi boş buluyor
Montaj öğrenirim.ytde tarihle ilgili düzgün video atan nerdeyse 2 kişi var ilk oralak videolarda sadece yazı arkandan hafif bir mizükle yap montaj yeteneğin varsa HARP TARİHİ gibi yap iyi izleniyor
öyle aman aman montajada gerek yok yaniMONTAJ ÖGRENİRİM