Fikir Alışverişi
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 197
Oppo A5s hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Son düzenleme:
alınmaz bütçeni belirtirsen daha iyi öneriler sunabilirimOppo A5s hakkında düşünceleriniz nelerdir?
1400 tl bütçealınmaz bütçeni belirtirsen daha iyi öneriler sunabilirim
2020 yılındayız type-c girişi olmayan telefon alınmaz
200 daha koyabilirsen Redmi Note 8 öneririm1400 tl bütçe
kanka zaten redmi note 8 güzel bi telefon herkes öneriyorda işte bütçem az ona göre bişeler bakmaya çalışıyorum ama yinede sağol önerin için <3200 daha koyabilirsen Redmi Note 8 öneririm
Önemli değil kanka dediğim gibi 1600'e alabileceğin en iyi telefon RN8 hem bende babamı bu telefona geçirmeyi planlıyorum annen veya baban 200 tl takviye yapsa RN8'i rahat alırsın ben bütçeni düşündüğüm için RN8 önerdim 2200'e çıkabilecek olsaydın zaten RN8 Pro önerirdimkanka zaten redmi note 8 güzel bi telefon herkes öneriyorda işte bütçem az ona göre bişeler bakmaya çalışıyorum ama yinede sağol önerin için <3
Bu video sana rehber olurkanka zaten redmi note 8 güzel bi telefon herkes öneriyorda işte bütçem az ona göre bişeler bakmaya çalışıyorum ama yinede sağol önerin için <3
Kanka telefonu teknosadan alcam bu aradaÖnemli değil kanka dediğim gibi 1600'e alabileceğin en iyi telefon RN8 hem bende babamı bu telefona geçirmeyi planlıyorum annen veya baban 200 tl takviye yapsa RN8'i rahat alırsın ben bütçeni düşündüğüm için RN8 önerdim 2200'e çıkabilecek olsaydın zaten RN8 Pro önerirdim
Oppo'nun hiçbir telefonu alınmaz fiyat politikasından dolayı önermiyorum SD730'lu telefonu 5000 tl artık gerisini sen düşün
Mesaj otomatik birleştirildi:
@AlteredTech
Bu video sana rehber olur
Color OS'i bende hiç sevmiyorum zaten bu yüzden RN8 önerdim eğer bütçesini 200 tl arttırabilirseOppo'nun sahip olduğu kadar çirkin bir arayüz görmedim. Mağazada telefonu kurcalarken gözüm kanadı resmen. Makyaja takıyorsan bence beğenmezsin
Oppo yu salla, Xiaomi mi a3 öneririm.1400 tl bütçe
Vestel venüs Z20 önermezmisin knkColor OS'i bende hiç sevmiyorum zaten bu yüzden RN8 önerdim eğer bütçesini 200 tl arttırabilirse
Vestel venus Z20 önermezmisin ağaOppo yu salla, Xiaomi mi a3 öneririm.
knk 1600 tl olan telefonu sana 2000-2100'e kitlerler sen beni dinle hepsiburada veya trendyol'dan al karda olursunKanka telefonu teknosadan alcam bu arada
Tamam kanka dediklerini dikkate alcam sağolknk 1600 tl olan telefonu sana 2000-2100'e kitlerler sen beni dinle hepsiburada veya trendyol'dan al karda olursun
Ben bu forumda hiç vestel casper general mobile önermedim önermem parayı sokakta bulmadın paranı saçma sapan telefonlara verme diyorumVestel venüs Z20 önermezmisin knk
Vestel venus Z20 önermezmisin ağa
bencede kanka bilindik bi marka olması lazım yani telefon alıyorsun parayı yoldan toplamıyoruzBen bu forumda hiç vestel casper general mobile önermedim önermem parayı sokakta bulmadın paranı saçma sapan telefonlara verme diyorum
MIUI varken adama niye Android One telefon öneriyon ?Oppo yu salla, Xiaomi mi a3 öneririm.
Knk ben Xiaomi kullanıyorum tavsiye ederim Vestel veya Casper alırsan 6-7 ayda patates olurbencede kanka bilindik bi marka olması lazım yani telefon alıyorsun parayı yoldan toplamıyoruz
note 8 mi kullanıyon knkMIUI varken adama niye Android One telefon öneriyon ?
Knk ben Xiaomi kullanıyorum tavsiye ederim Vestel veya Casper alırsan 6-7 ayda patates olur
kanka xiaomi redmi note 6 önermezmisin 64/3MIUI varken adama niye Android One telefon öneriyon ?
Knk ben Xiaomi kullanıyorum tavsiye ederim Vestel veya Casper alırsan 6-7 ayda patates olur
Adam bütçem 1400 lira diyor,benimde o fiyatlarda ilk aklıma mi a3 geldi.Kaldı ki android öne olması daha iyi.Sade arayüz ve güncellemeleri daha önce alma avantajına sahip olacak.MIUI varken adama niye Android One telefon öneriyon ?
aga mi a3 düşünmüyorum ama sağol yinedeAdam bütçem 1400 lira diyor,benimde o fiyatlarda ilk aklıma mi a3 geldi.Kaldı ki android öne olması daha iyi.Sade arayüz ve güncellemeleri daha önce alma avantajına sahip olacak.
Mİ9T kullanıyorumnote 8 mi kullanıyon knk
kanka xiaomi redmi note 6 önermezmisin 64/3
iyi diyon hoş diyon da altta Google arama çubuğu sabit istesen de kaldıramıyorsun şahsen benim göz zevkimi bozuyor adamın da göz zevkini bozacaktır sırf bu yüzden launcher kurmak zorunda kalacakAdam bütçem 1400 lira diyor,benimde o fiyatlarda ilk aklıma mi a3 geldi.Kaldı ki android öne olması daha iyi.Sade arayüz ve güncellemeleri daha önce alma avantajına sahip olacak.
Alınmaz. Bütçenizi artırıp Redmi note 8 almanızı tavsiye ederim.Oppo A5s hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Bı konuda anlaşalım,ben birilerini kızdırmak yada birilerini mutlu etmek için öneri sunmuyorum.Benim amacım konu açan kişiye yardım etmek.Ben önerimi sunarım tabiki tercih onun.Benim önerdiğim cihazı alacak diye bı kuralda yok.Ben senin sunduğun önerilere saygı duyuyorum, aynısını sendende bekliyorum.Ben bı konuda farkında olmadan yanlış bilgi veririm,düzeltirsin ama herkesin önerisine saygı duymak lazım.Mİ9T kullanıyorum
Note 6 Pro da güzel telefon fakat iğrenç bir çentiğe ve tasarıma sahip ve ben micro usb girişli bir telefon önermem RN7 de güzel telefon ama RN8 varken alınmaz çünkü ikisi aynı fiyatta
iyi diyon hoş diyon da altta Google arama çubuğu sabit istesen de kaldıramıyorsun şahsen benim göz zevkimi bozuyor adamın da göz zevkini bozacaktır sırf bu yüzden launcher kurmak zorunda kalacak
720p ekran da çok kötü bir de donanım olarak RN8 ile aynı ben olsam RN8 alırdım veya bütçemi 2200'e çıkarıp Pro alırdım
Teşekkür ederimBı konuda anlaşalım,ben birilerini kızdırmak yada birilerini mutlu etmek için öneri sunmuyorum.Benim amacım konu açan kişiye yardım etmek.Ben önerimi sunarım tabiki tercih onun.Benim önerdiğim cihazı alacak diye bı kuralda yok.Ben senin sunduğun önerilere saygı duyuyorum, aynısını sendende bekliyorum.Ben bı konuda farkında olmadan yanlış bilgi veririm,düzeltirsin ama herkesin önerisine saygı duymak lazım.
knk huawie p smart nası sence ? (2019 değil)Mİ9T kullanıyorum
Note 6 Pro da güzel telefon fakat iğrenç bir çentiğe ve tasarıma sahip ve ben micro usb girişli bir telefon önermem RN7 de güzel telefon ama RN8 varken alınmaz çünkü ikisi aynı fiyatta
iyi diyon hoş diyon da altta Google arama çubuğu sabit istesen de kaldıramıyorsun şahsen benim göz zevkimi bozuyor adamın da göz zevkini bozacaktır sırf bu yüzden launcher kurmak zorunda kalacak
720p ekran da çok kötü bir de donanım olarak RN8 ile aynı ben olsam RN8 alırdım veya bütçemi 2200'e çıkarıp Pro alırdım
Huawei orta seviye cihazlarından uzak dur.Huawei alacaksan p veya Mate serisi bide Nova5t olabilir.P smart almak gibi bı hata yapma derim.Teşekkür ederim
knk huawie p smart nası sence ? (2019 değil)
Tamamdır sağol <3Huawei orta seviye cihazlarından uzak dur.Huawei alacaksan p veya Mate serisi bide Nova5t olabilir.P smart almak gibi bı hata yapma derim.
Bende birini mutlu etmek veya kızdırmak için öneri sunmam benim amacımda seninkinden farksız sayılmaz adam illa benim önerdiğimi alacak diye bir şart yok ama parasını saçma sapan telefonlara vermesin diye dandik telefon da önermem Huawei'nin orta seviyesi meselaBı konuda anlaşalım,ben birilerini kızdırmak yada birilerini mutlu etmek için öneri sunmuyorum.Benim amacım konu açan kişiye yardım etmek.Ben önerimi sunarım tabiki tercih onun.Benim önerdiğim cihazı alacak diye bı kuralda yok.Ben senin sunduğun önerilere saygı duyuyorum, aynısını sendende bekliyorum.Ben bı konuda farkında olmadan yanlış bilgi veririm,düzeltirsin ama herkesin önerisine saygı duymak lazım.
aga 1400 tl ye nerde rn8 pro bulimBen 1400TL civarına, Rn8 Pro öneririm.
Huawei alacaksan amiral gemisi almalısın yani Nova 5T P ve Mate serisinin baz ve Pro modelleri alacaksan bunlardan al çünkü sadece amiral gemisi modelleri parasının hakkını veriyor ve en çok güncellemeyi onlar alıyorTeşekkür ederim
knk huawie p smart nası sence ? (2019 değil)
garantisiz olarakaga 1400 tl ye nerde rn8 pro bulim![]()