Oppo A5s

Reaksiyon puanı
197
Oppo A5s hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Son düzenleme:

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
kanka zaten redmi note 8 güzel bi telefon herkes öneriyorda işte bütçem az ona göre bişeler bakmaya çalışıyorum ama yinede sağol önerin için <3
Önemli değil kanka dediğim gibi 1600'e alabileceğin en iyi telefon RN8 hem bende babamı bu telefona geçirmeyi planlıyorum annen veya baban 200 tl takviye yapsa RN8'i rahat alırsın ben bütçeni düşündüğüm için RN8 önerdim 2200'e çıkabilecek olsaydın zaten RN8 Pro önerirdim
Oppo'nun hiçbir telefonu alınmaz fiyat politikasından dolayı önermiyorum SD730'lu telefonu 5000 tl artık gerisini sen düşün
Mesaj otomatik birleştirildi:

@AlteredTech

kanka zaten redmi note 8 güzel bi telefon herkes öneriyorda işte bütçem az ona göre bişeler bakmaya çalışıyorum ama yinede sağol önerin için <3
Bu video sana rehber olur

Avicebron

Asistan
Reaksiyon puanı
96
Oppo'nun sahip olduğu kadar çirkin bir arayüz görmedim. Mağazada telefonu kurcalarken gözüm kanadı resmen. Makyaja takıyorsan bence beğenmezsin

Reaksiyon puanı
197
Önemli değil kanka dediğim gibi 1600'e alabileceğin en iyi telefon RN8 hem bende babamı bu telefona geçirmeyi planlıyorum annen veya baban 200 tl takviye yapsa RN8'i rahat alırsın ben bütçeni düşündüğüm için RN8 önerdim 2200'e çıkabilecek olsaydın zaten RN8 Pro önerirdim
Oppo'nun hiçbir telefonu alınmaz fiyat politikasından dolayı önermiyorum SD730'lu telefonu 5000 tl artık gerisini sen düşün

@AlteredTech

Bu video sana rehber olur
Kanka telefonu teknosadan alcam bu arada

Reaksiyon puanı
197
Ben bu forumda hiç vestel casper general mobile önermedim önermem parayı sokakta bulmadın paranı saçma sapan telefonlara verme diyorum
bencede kanka bilindik bi marka olması lazım yani telefon alıyorsun parayı yoldan toplamıyoruz

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Reaksiyon puanı
197
MIUI varken adama niye Android One telefon öneriyon ?

Knk ben Xiaomi kullanıyorum tavsiye ederim Vestel veya Casper alırsan 6-7 ayda patates olur
note 8 mi kullanıyon knk

MIUI varken adama niye Android One telefon öneriyon ?

Knk ben Xiaomi kullanıyorum tavsiye ederim Vestel veya Casper alırsan 6-7 ayda patates olur
kanka xiaomi redmi note 6 önermezmisin 64/3

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
note 8 mi kullanıyon knk

kanka xiaomi redmi note 6 önermezmisin 64/3
Mİ9T kullanıyorum
Note 6 Pro da güzel telefon fakat iğrenç bir çentiğe ve tasarıma sahip ve ben micro usb girişli bir telefon önermem RN7 de güzel telefon ama RN8 varken alınmaz çünkü ikisi aynı fiyatta

Adam bütçem 1400 lira diyor,benimde o fiyatlarda ilk aklıma mi a3 geldi.Kaldı ki android öne olması daha iyi.Sade arayüz ve güncellemeleri daha önce alma avantajına sahip olacak.
iyi diyon hoş diyon da altta Google arama çubuğu sabit istesen de kaldıramıyorsun şahsen benim göz zevkimi bozuyor adamın da göz zevkini bozacaktır sırf bu yüzden launcher kurmak zorunda kalacak
720p ekran da çok kötü bir de donanım olarak RN8 ile aynı ben olsam RN8 alırdım veya bütçemi 2200'e çıkarıp Pro alırdım

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Mİ9T kullanıyorum
Note 6 Pro da güzel telefon fakat iğrenç bir çentiğe ve tasarıma sahip ve ben micro usb girişli bir telefon önermem RN7 de güzel telefon ama RN8 varken alınmaz çünkü ikisi aynı fiyatta

iyi diyon hoş diyon da altta Google arama çubuğu sabit istesen de kaldıramıyorsun şahsen benim göz zevkimi bozuyor adamın da göz zevkini bozacaktır sırf bu yüzden launcher kurmak zorunda kalacak
720p ekran da çok kötü bir de donanım olarak RN8 ile aynı ben olsam RN8 alırdım veya bütçemi 2200'e çıkarıp Pro alırdım
Bı konuda anlaşalım,ben birilerini kızdırmak yada birilerini mutlu etmek için öneri sunmuyorum.Benim amacım konu açan kişiye yardım etmek.Ben önerimi sunarım tabiki tercih onun.Benim önerdiğim cihazı alacak diye bı kuralda yok.Ben senin sunduğun önerilere saygı duyuyorum, aynısını sendende bekliyorum.Ben bı konuda farkında olmadan yanlış bilgi veririm,düzeltirsin ama herkesin önerisine saygı duymak lazım.

Reaksiyon puanı
197
Bı konuda anlaşalım,ben birilerini kızdırmak yada birilerini mutlu etmek için öneri sunmuyorum.Benim amacım konu açan kişiye yardım etmek.Ben önerimi sunarım tabiki tercih onun.Benim önerdiğim cihazı alacak diye bı kuralda yok.Ben senin sunduğun önerilere saygı duyuyorum, aynısını sendende bekliyorum.Ben bı konuda farkında olmadan yanlış bilgi veririm,düzeltirsin ama herkesin önerisine saygı duymak lazım.
Teşekkür ederim

Mİ9T kullanıyorum

knk huawie p smart nası sence ? (2019 değil)

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Bende birini mutlu etmek veya kızdırmak için öneri sunmam benim amacımda seninkinden farksız sayılmaz adam illa benim önerdiğimi alacak diye bir şart yok ama parasını saçma sapan telefonlara vermesin diye dandik telefon da önermem Huawei'nin orta seviyesi mesela
Senin sunduğun öneriye saygı duyuyorum sadece saf android arayüzünü beğenmediğimi söyledim

Son düzenleme:

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Teşekkür ederim

knk huawie p smart nası sence ? (2019 değil)
Huawei alacaksan amiral gemisi almalısın yani Nova 5T P ve Mate serisinin baz ve Pro modelleri alacaksan bunlardan al çünkü sadece amiral gemisi modelleri parasının hakkını veriyor ve en çok güncellemeyi onlar alıyor
Lite P Smart Y serisinden kesinlikle uzak dur şöyle diyim Kirin 710 kullanan cihazlardan uzak dur senin dediğin cihaz Kirin 659 var ondan zaten uzak dur

aga 1400 tl ye nerde rn8 pro bulim :D
garantisiz olarak