A50 mi, Redmi Note 8 Pro mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tahareno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
KOnu uzadı biliyorum ama Heilo G90 sd730 dan daha iyi fakat şarj olarak bu yğzden note 8 pro daha hızlı bitiyor çok arada kaldım ben oyun ve sosyal medya ve video izlemek için kullanıyorum (arada spotify falanda var ama) bir de AMOLED ekran daha çok sevdim hangisi hala bulamadım
Telefonun en çok ekranına bakıyoruz ekran benim daima ilk kriterim oluyor artık telefon alırken bence mi 9t al geç düşünecek çok bişi yok.

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
KOnu uzadı biliyorum ama Heilo G90 sd730 dan daha iyi fakat şarj olarak bu yğzden note 8 pro daha hızlı bitiyor çok arada kaldım ben oyun ve sosyal medya ve video izlemek için kullanıyorum (arada spotify falanda var ama) bir de AMOLED ekran daha çok sevdim hangisi hala bulamadım
Ben ekrana önem veren biri olduğum tercihimi MI9T'den yana kullandım

aslanmestan

Forumdan uzaklaştırıldı
Reaksiyon puanı
2
videonun başlığı ne veya link atarsanız faydalanırız
Pardon ya yanlışlık olmuş ben plus one ile karıştırdım. Xiaomi ile karıştı. :D
Bu arada mi9t alacak olsanız bile mutlaka bir ara gidip oppo reno2'yi teknoloji markette bi deneyimleyin

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Pardon ya yanlışlık olmuş ben plus one ile karıştırdım. Xiaomi ile karıştı. :D
Bu arada mi9t alacak olsanız bile mutlaka bir ara gidip oppo reno2'yi teknoloji markette bi deneyimleyin
OnePlus o bir kere plus one değil ayrıca OnePlus Oppo'nun alt markası değil Oppo'dan ayrılan Pete Lau'nun kurduğu bir marka ve Xiaomi ile birlikte favori markam olur kendisi cidden bütçe sıkıntım olmasa garantiyi zaten sallamıyorum giderdim OnePlus 7T alırdım arkama bakmazdım bile
Reno 2'yi daha önce elime aldım güzel telefon fakat SD730'lu bir telefon 5000 tl'ye değecek bir telefon değil Reno 2'nin olması gereken fiyatı 2500-3000 tl aralığında ayrıca ben Mİ9T'yi Kasım'da aldım şuanda ablam kullanıyor kendine yeni telefon alınca Mİ9T'yi geri alacam bir de ben Color OS sevmiyorum babuş

aslanmestan

Forumdan uzaklaştırıldı
Reaksiyon puanı
2
OnePlus o bir kere plus one değil ayrıca OnePlus Oppo'nun alt markası değil Oppo'dan ayrılan Pete Lau'nun kurduğu bir marka ve Xiaomi ile birlikte favori markam olur kendisi cidden bütçe sıkıntım olmasa garantiyi zaten sallamıyorum giderdim OnePlus 7T alırdım arkama bakmazdım bile
Reno 2'yi daha önce elime aldım güzel telefon fakat SD730'lu bir telefon 5000 tl'ye değecek bir telefon değil Reno 2'nin olması gereken fiyatı 2500-3000 tl aralığında ayrıca ben Mİ9T'yi Kasım'da aldım şuanda ablam kullanıyor kendine yeni telefon alınca Mİ9T'yi geri alacam bir de ben Color OS sevmiyorum babuş
Hocam yüzde yüz eminim OnePlus kurulurken oppo dan ayrılmış ayrı bir marka kurulmuş gibi yapıldı. Ama daha sonra ortaya çıktı ki OnePlus xiaomi ile oppo'nun kendi marka imajına zarar vermemesi için gizli yürüttüğü bir alt proje

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Hocam yüzde yüz eminim OnePlus kurulurken oppo dan ayrılmış ayrı bir marka kurulmuş gibi yapıldı. Ama daha sonra ortaya çıktı ki OnePlus xiaomi ile oppo'nun kendi marka imajına zarar vermemesi için gizli yürüttüğü bir alt proje
Hocam o konuda hiçbir bilgim yok gizli proje ise de gram umurumda değil bence Apple Samsung Oppo ve Huawei OnePlus kadar kaliteli değil Xiaomi'nin yeri ise bende zaten ayrı adamlar IPS panelde ekrandan parmak izini bulmuşlar :)

s1nanozk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İncelemelere bakılırsa note 8 pro nun rakibi a50 değil a51 diye düşünüyorum. Hatta a71 mi a70 ile kıyaslanıyor, onlarla kıyaslarsanız daha iyi olur. Yoksa note 8 pro a50 den iyi bence.

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Ya öyle de kağıt üzerinde öyle. Vivo gibi aynı ayrı görünüyor ama bağlı.
OnePlus'ta Oppo esintisi görmedim Realme zaten kabak gibi alt marka oldugunu belli ediyor VOOC hizli sarj ve Color OS arayuzu ile ama Relame artık kendi arayuzunu olusturdu ismi de Realme UI ne kadar da yaratıcı ama :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İncelemelere bakılırsa note 8 pro nun rakibi a50 değil a51 diye düşünüyorum. Hatta a71 mi a70 ile kıyaslanıyor, onlarla kıyaslarsanız daha iyi olur. Yoksa note 8 pro a50 den iyi bence.
Bende zamanında dayıma note 8 pro önerdim beni dinlemedi gitti A50 aldı şuanda gayet memnun

Son düzenleme:

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Realme OnePlus Oppo Vivo BBK Electronics çatısı altında toplanmış dört marka fakat burada şöyle bir şey var Realme OnePlus ve Oppo bir yerlerden birbirleriyle ilişkili iken Vivo bu üçü arasına sonradan katılmış ayrı bir marka