Mi9t öneririm.Bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Ayrıca bu fiyat segmentinde başka öneriniz var mı ?
A71 öneririm.Mi9t güzel cihaz ama A71 Samsungun orta seviyede kendini aştığı bi cihaz.iki cihazdada Snapdragon 730 var,mi9t de 4000 mh batarya varken A71 de 4500 mh batarya var.Mi9t de mono hoparlör varken,A71 de stereo hoparlör var.mi9t 6,3 inç ekrana sahipken,A71 de 6,7 inç ekran var.Mi9t 3 kameraya sahipken A71de 4kamera var ve A71 de ana kamera 64 mp,iki cihazı teraziye koyduğunda A71 daha ağır basıyor.mi9t güzel cihaz,alırsan seni memnun eder.Ben bu seviyelerde daha iyi batarya performansı,stereo hoparlör,genel olarak daha iyi özellikler sunan A71 I mi9t ye tercih ederim.Bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Ayrıca bu fiyat segmentinde başka öneriniz var mı ?
videodaki xiaomi nin pro olan modeligüzel bi karşılaştırma video su
Cihazı mağazada inceledim.Cihazda çift hoparlör var,ikinci hoparlör ahize tarafında.A71'de çift hoparlör varmış ve bataryası birazcık büyük o artıları var. Mi 9T'nin ise genel olarak daha iyi kamera (Sony IMX 582, Samsung GW1'den biraz daha kaliteli), cam-metal gövde artısı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada dikkat ettim videolara şimdi çift hoparlör gözükmüyor telefonda. Zaten GSM Arena filan da tek diyor
Hi fi yüksek kaliteli ses sertifikası da olsaydı tam olacaktı bu yüzden kardeşime de mi 9t aldırıyorum.Cihazı mağazada inceledim.Cihazda çift hoparlör var,ikinci hoparlör ahize tarafında.
Arada 350 TL fark var bu fark göz önüne alınırsa ne olur fikriniz 128 GB internette samsung 3.350 TL mi9 t 128 GB 3.000 tlİkisi arasında 800TL gibi bir fiyat farkı var.
Ve aralarında değişen en önemli şey bataryası.
Tabi kameralar arasında da fark var ama neredeyse birbirlerini eşitliyorlar.
Yani ben batarya için 800TL fazla vermezdim.
Fiyat dışında A71 daha iyi gibi duruyor. Sonuçta aynı işlemci var, bataryası daha büyük ve daha yeni. Biraz daha beklersen ve fiyatı 3000 TL civarına düşerse A71 daha alınası olur bence. Ben de 2 ay içinde çok büyük bi değişiklik olmazsa ve fiyatı düşerse A71 almayı düşünüyorum.
Ben 64Gb baz almıştım. Ben yine Mi 9T'yi tercih ederim.Arada 350 TL fark var bu fark göz önüne alınırsa ne olur fikriniz 128 GB internette samsung 3.350 TL mi9 t 128 GB 3.000 tl
A71 in tabletten pek bi farkı yokBu iki telefon arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Ayrıca bu fiyat segmentinde başka öneriniz var mı ?
A71 in tabletten pek bi farkı yok
Bence mi9t 128 gbArada 350 TL fark var bu fark göz önüne alınırsa ne olur fikriniz 128 GB internette samsung 3.350 TL mi9 t 128 GB 3.000 tl
Sizin öneriniz nedir ?