Xs öneririm.iphone 8 plus tek elle kullanımı sıkıntılı bi cihaz.Xs bi iphone nasıl olmalıdır? Sorusun cevabıdır.Yarın telefon almaya gidicem ancak iPhone 8plus ve iPhone XS arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?
Teşekkür ederim ??Xs öneririm.iphone 8 plus tek elle kullanımı sıkıntılı bi cihaz.Xs bi iphone nasıl olmalıdır? Sorusun cevabıdır.
Teşekkür ederim ??Xs daha yeni,tasarımsal açıdan başarılı ve performans bakımından daha güçlü bir cihaz.
XS al reis bu arada ne kadara ve nerden alacam bende almayı düşünüyorumdaYarın telefon almaya gidicem ancak iPhone 8plus ve iPhone XS arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?
Hocam 4 şubatta hepsiburada da 5999 a düşmüştü Xs. Diğer sitelerde de 6100 lira civarındaydı. Sonra dolar artışa geçince 6300 lere geldi.Tam da Xr al Xs 9 bin tl'ye değmez diyecektim. Xs 6 bine düşmüş. Neler oluyor böyle?
Xs tabi ki.
VAtan dan 6700 e almayı düşünüyorumXS al reis bu arada ne kadara ve nerden alacam bende almayı düşünüyorumda
Yarın telefon almaya gidicem ancak iPhone 8plus ve iPhone XS arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?