BehzatAmirim
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,970

Dayı Diyosun yani...Sevmeyenin kapisina itfaye hortumu,vazalinle dayi dayansin...
Super Natural'de Dean Ruby'ye demisti.
Hayırı işaretleyen dayıya dikkat etsinSevmeyenin kapisina itfaye hortumu,vazalinle dayi dayansin...
İkinci kere yazmışsın @ConfickerBelasi.Sevmeyenin kapisina itfaye hortumu,vazalinle dayi dayansin...
Tablet sapitti.Dayı Diyosun yani...![]()
![]()
Tablet pes pese gondermis ...İkinci kere yazmışsın @ConfickerBelasi.
Bir tanesi yazmış bile, o ayvayı yedi.Hayırı işaretleyen dayıya dikkat etsin
3 kere aynı mesaj, böcek hatası olabiliyor. Bana da benzer durum olmuştu.Hayır diyen kim belli etsin kendini
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır diyen kim belli etsin kendini
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır diyen kim belli etsin kendini![]()
Beni ve Task Force 141 sevmeyeni uçan armadillolar kovalasın.Hortumlu espiriyi anlamiyorsa burayi terk etsin.
Kurtlar parçalasın.Beni ve Task Force 141 sevmeyeni uçan armadillolar kovalasın.
EyvAllah bende seni severim.en sevdiğim üye@ConfickerBelasi
Hey akıllı konuş.Evine tim ile baskın yapabilirim :| Nikolai tespit etti bile...Price'ı severim ama en sevdiğim üye @met 35 . Çünkü gayet güzel cevaplar veriyor ve sakin karakterli. Ayrıca Price'cığım herkes sevmek zorunda değil ama ben seni sevenlerdenim.
Ne oldu? Yanlış bir şey konuşmadım @Captain Price 123. Seni seviyoruz, sakin ol. ?Hey akıllı konuş.Evine tim ile baskın yapabilirim :| Nikolai tespit etti bile...
@Captain Price 123 'ten cevap bekleyeceğiz mecbur, sana ne diyecek?İçeriği okumadan Hayır seçtim. Çoluk çocuk doldu buralar azizim.
Çoluk çocuk derken ? KAFANIZ MI GÜZEL ? Evde oturup sivilceleri ile uğraşan pis bir ergen ile uğraşmak istemiyorum...Patlamış mısırı da yanına almayı unutma![]()
İçeriği okumadan Hayır seçtim. Çoluk çocuk doldu buralar azizim.
Sana demedim mi böyle söyleme diye @cngzkyz ?Patlamış mısırı da yanına almayı unutma![]()
Çoluk çocuk derken ? KAFANIZ MI GÜZEL ? Evde oturup sivilceleri ile uğraşan pis bir ergen ile uğraşmak istemiyorum...
WoWYaşını gizlemiş bide
![]()
Sana demiyorum @cngzkyz denen ergenciğime diyorumKaptan yaşım gayet açık.Yaşım 15 zaten. Profile bir bakarsan sevinirim, bir de hakkında kısmına gir.