#quess
Asistan
500W psu var tek isteğim yok şu daha az tüketir bu daha yeni bunu al gibi cevaplar vermeyin hangisini alayım onu söyleyin oyuna arada sırada girerim öncelik after effects ve premiere .
Technopat forumda actim aynı konuyu GT 1030 daha iyi diyorlar anlayamadım bu kart GT 1030u ağlatır gibime geliyor650Ti Boost biraz daha iyi.
650Ti ve 1030. Gerçekten komik.. Güncelliği açısından 1030 denmiş olabilir.Tech
Technopat forumda actim aynı konuyu GT 1030 daha iyi diyorlar anlayamadım bu kart GT 1030u ağlatır gibime geliyor
Azarlar gibi konuşuyorlar insan gibi soruyorum hayvan gibi cevap alıyorum.650Ti ve 1030. Gerçekten komik.. Güncelliği açısından 1030 denmiş olabilir.
7850 650Ti boosttan iyi evet.Azarlar gibi konuşuyorlar insan gibi soruyorum hayvan gibi cevap alıyorum.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Şimdide bu kart : Tahmini Teslimat Zamanı 650 ti ve 750 den daha iyi diyorlar fiyatıda uygun cidden dahamı iyi?
Sanırım o forumdan ilk defa düzgün cevap almışım güç kaynağım sorun yaşatmaz değil mi ? İşlemcimin q8200 oldugunu unutmamak lazım bu kart 650 ti boostdan 5 dolar daha ucuz güç kaynağında 2 adet 6 pin var7850 650Ti boosttan iyi evet.
500W demişsin. Model vs nedir?Sanırım o forumdan ilk defa düzgün cevap almışım güç kaynağım sorun yaşatmaz değil mi ? İşlemcimin q8200 oldugunu unutmamak lazım bu kart 650 ti boostdan 5 dolar daha ucuz güç kaynağında 2 adet 6 pin var
Peki düz 750 1 gb dan daha iyi mi?
hd 7730 kullanıyordum kasa değiştirdim babamda kaldı kart pcmde geforce 210 var onu takıyım babamın bilgisayarına takayım dedim sığdıramadım yani şunu sormak istiyorum hd7730 sıfır 216 tlye almıştım hd 7730 performansıdan ne kadar iyi?
Power Supply Turbox Tur550 500watt 12cm Fanli GittiGidiyor'da 367527335500W demişsin. Model vs nedir?
Ramtech g41 quad q 8200 95w tdp diyor beni tırstıyor bide 640gb hdd başka ne söylemem gerek yeni işlemci soğutucu felan aldım250Voltluk C4 denebilir. Sistem nedir?
İade edip daha iyi bir PSU alın derim.Ramtech g41 quad q 8200 95w tdp diyor beni tırstıyor bide 640gb hdd başka ne söylemem gerek yeni işlemci soğutucu felan aldım
alırken konuştum gtx 760 dan tam performans alabillmişler
Hoaydaİade edip daha iyi bir PSU alın derim.
Nasıl bir çıkmazın içine girdim anlamadım aldıgım yerde kapalıymış kargolar ve aldığım yer pazartesi açılacak adresi köye verdim pazartesi köyde olamayacağım ne yapayım ya benİade edip daha iyi bir PSU alın derim.
İsterse 1000W versin NoName..Hoayda
12w kanalından 384 w yeterli değil mi
Nasıl bir çıkmazın içine girdim anlamadım aldıgım yerde kapalıymış kargolar ve aldığım yer pazartesi açılacak adresi köye verdim pazartesi köyde olamayacağım ne yapayım ya ben![]()
İsterse 1000W versin NoName..
150w yakıyormuş hd7850. ben hangi ekran kartını alayım aynı performansda.İsterse 1000W versin NoName..
Amdde bellek sorunu yaşama ihtimalin var. 650Ti.Boost gibi...150w yakıyormuş hd7850. ben hangi ekran kartını alayım aynı performansda.
Bellek sorunu ben oyunla fazla ilgilenmem premier ve after effects önemliAmdde bellek sorunu yaşama ihtimalin var. 650Ti.Boost gibi...
Keşke sadece oyunda vursalar..Bellek sorunu ben oyunla fazla ilgilenmem premier ve after effects önemli
Anlayamadım vurma felanKeşke sadece oyunda vursalar..
Bellek sorunı kartı kullanamamak demek.Anlayamadım vurma felan
hiçbirşey anlamadım bu kartı alsam kullanamaz mıyım?
güç kaynağı yeter bence
gtx 760 çalıştıran bunuda çalıştırır bence
Ben ne yapacam ya çılırmak istiyorumaynı fiyatlarda ne alabilirimBellek sorunı kartı kullanamamak demek.
Neden gerçek olmasın?
Ben 650Ti Boost al derim.
Oda aynı güç tüketiyor güç kaynağı yetmez ise ne yaparım?Neden gerçek olmasın?
Ben 650Ti Boost al derim.
Arıza yok bir şey yok iken iade almazlar diye düşünüyorum.Hocam iadesi şart onun. O güç kaynağını yetsede kullanmayın. İade edin. 650Ti Boost ve bir PSU alın.
14 gün içinde hakkın olan bu.Arıza yok bir şey yok iken iade almazlar diye düşünüyorum.
İade etsem nasıl birşey alacağım param olmadığı için bunu aldım zaten14 gün içinde hakkın olan bu.
Yapacak bir şey yok hocam. O PSUyu asla kullanmayın.İade etsem nasıl birşey alacağım param olmadığı için bunu aldım zaten
Ve bir pürüz daha var ürün bana aldıktan tam 1 hafta sonra gelecek ve ben 2 hafta başka biryerde olacağım 14 gün geçmiş oluyor
Neden ki ?Yapacak bir şey yok hocam. O PSUyu asla kullanmayın.