Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
demetozdemir-gulperozdemir-642x320.jpg

Yaz ekranının 3 iddialı dizisindeki kadın başrol oyuncularıyla ilgili yapılan değerlendirmede, Demet Özdemir, ciddi bir hayran kitlesini sürüklemesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Erkenci Kuş dizisinden memnun olan Star TV, yeni sezonda de ekranda yer vermeyi planlıyor.
Meleklerin Aşkı dizisi de yaz ekranının en iddialı yapımı olarak dikkatleri üzerine çekmişti. Dizide başrol kadın oyuncu Gülper Özdemir, başarılı oyunculuğu ile takdir topluyor.
Ancak 4N1K İlk Aşk dizisinde Yaprak karakterine hayat veren Gözde Mutluer, hem Demet hem de Gülper’in önüne geçmeyi başardı.
Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bu durumu köşesine taşıdı ve Gözde Mutluer’i diğer iki oyuncunun önüne koydu.
İşte o yazı:
Üç dizide bir iyi var
4n1kilkask-yaprak.jpg

‘Meleklerin Aşkı’nda Melek (Gülper Özdemir) ve ‘Erkenci Kuş’taki Sanem, (Demet Özdemir) iki romantik genç kız karakterimiz…

Şirin, sempatik, güzel ve çocuksu hallerini, ben böyle oynuyorum diye bir zorlamayla bizlere sunuyorlar. Haydi bir nebze Özdemir bir tık ötede… Star TV, diziden memnun hatta, yeni sezonda da devam edeceğini söylüyor. Bir hayran kitlesi mevcut Demet kızımızın.

Bir tek FOX’un ‘4N1K İlk Aşk’ dizisindeki Gözde Mutluer (Yaprak) bizlere bu havayı verebiliyor. Şimdilik, yaz dönemi romantik dizilerin içinde ev ahalisinin beğendiği isim sadece Mutluer.

Kaynak Televizyon Gazetesi
 

by efsane

Müdavim
Cezalı
Emektar
Katılım
10 Aralık 2008
Mesajlar
14,680
Reaksiyon puanı
2,135
Puanları
113
Demet Özdemir çok güzel kız ya.
 
Üst