Bilinmeyen Numaraları Bilinir Yapma

Bu konuyu okuyanlar

hayatsever

Asistan
Katılım
22 Mart 2017
Mesajlar
219
Reaksiyon puanı
63
Puanları
28
Yaş
32
bi ara kendinizin diğer rehberlerde nasıl kayıtlı olduğunuzu öğrenmeye yarayan get contact diye bi uygulama çıkmış baya da popüler olmuştu. Sizden rehber bilgisi falan istiyodu. aynı zamanda size bilmediğiniz bi numara aradığında kimin aradığını da göstermeye yarıyodu. Sonra bu tarz uygulamaların sizin bilgilerinize ulaştığı ya da virüs bulaştırdığı söylendi herkes de telefonundan kaldırdı. Ben şimdi size bilmediğiniz numaralar aradığında kimin aradığını gösteren uygulamanın güvenilir olanından bahsedicem. Turkcell’in upcall uygulaması. bu uygulamaların en efsanesi. sizin rehber bilginizi falan istemiyo. içinde beni kalbimden vuran çok güzel başka özellikleri de var. mesela bitanesi ve bana kalırsa enn güzeli telefonunuzu açık olduğu halde ulaşılamıyor göstermek ama bu esnada size kimin aradığına dair bildirim gelmesi
 
Katılım
27 Mayıs 2018
Mesajlar
271
Reaksiyon puanı
78
Puanları
28
Upcall in içindeki servisler ücretli. Anca yabanci numara arayınca gözüküyor. Extra numara sorgulayamıyorsun. 1.5₺ ye sorguluyor.
 
Katılım
27 Mayıs 2018
Mesajlar
271
Reaksiyon puanı
78
Puanları
28
@kaanm55 Upcall ı kullanabilmek için Turkcell li olmamız lazım. Numara sorgulama ücretli. Ama birisi seni aradığı zaman kayıtlıymış gibi o kişinin ismini gösteriyor. Bu da ücretsiz olanı.
 

Frankresh

Asistan
Katılım
2 Mart 2018
Mesajlar
131
Reaksiyon puanı
49
Puanları
28
Bu uygulamaların çoğunda havuz sistemi vardır. Siz yüklerseniz sizin rehberinizi kopyalar başkası yükler onun rehberini kopyalar ve gösterir. Çalışma mantığı budur. Ancak Turkcell böyle bir şey yapar mı bilinmez.
 

BayMüdür

Öğrenci
Katılım
2 Ağustos 2018
Mesajlar
31
Reaksiyon puanı
11
Puanları
8
Uygulama yararlı.Herhangi bir ücret ödemiyorum.Ücretsiz diye de biliyorum.
Ortalama 100 aramada rahatlıkla bir 40-45 bilinmeyen numaranın sahibini öğrenebiliyorum.Geliştirilirse ve kullanım oranı artarsa bu sayınında artacağını düşünüyorum.:blush:
 
Üst